User
Pass
2FA

REVERSUL MEDALIEI

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message483
micatalin

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-02-2014 18:20)

Votes: 2

Post Posted: 11-05-2011, 09:36:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NINJA! Inteleg ca suntem romani, si ca 500 de playeri din media celor 2000 si ceva care sunt pe server sunt ninjalai. Dar totusi, lumea nu se satura de furturi? Nu-i deajuns ca vedem zi de zi in realitate lucrul asta, mai trebuie si atunci cand intri sa te relaxezi si sa faci ceva de placere (world of warcraft) sa vezi furturi? Si ideea e ca unii o fac pur si simplu din placerea de a fura... nici macar nu au nevoie de itemele respective.
Itemele, "rewardul" nu conteaza. Conteaza gestul, senzatia care ti-o lasa dupa ce s-a intamplat asta. Cat credeti ca poate suporta cineva asta. Pana la urma isi face bagajele si pleaca... cauta altceva chiar daca e mai slab serverul sau mai putin populat.
Un alt lucru neplacut este faptul ca te duci sa faci un content, si te astepti sa faci mult mai mult de un boss... si ai surpriza sa te opresti dupa primul pentru ca se face ninja... mass remove from raid si asta e... s-a terminat totul. Ce ar fi sa faca toata lumea asa? Ce ar fi sa facem si in realitate asta? ce exemple dam copiilor care incep sa se joace... pentru ca ei sunt foarte receptivi si prind in general mult mai repede exemplele rele decat cele bune.
Sa mai ating un punct sensibil? banuiesc ca sunt destule persoane care au cumparat iteme, upgrade-uri pentru un caracter, poate ceva ce nu reuseste sa obtina indiferent cat s-ar chinui pe joc. Cum se simt persoanele respective cand isi vad banii aruncati pe fereastra? nu cumva ii pierdeti si pe ei?
DA... Shockere, cat mai multi playeri, cu atat mai bine, dar... reversul medaliei e destul de nasol... e o sabie cu 2 taisuri... la un moment dat te vei trezi cu 20 de playeri si papa donori, papa populatie pe server.... papa totul... si asta din cauza unei omisiuni... nu exista nici un fel de regula, de pedeapsa pentru cei care "FURA!". Sa fie doar o omisiune sau sa fie o greseala intentionata?
Cum se poate dovedi daca cineva a facut ninja? se poate posta un print screen pe forum... ce masuri se pot lua? destule.
Ar fi de ajuns sa se lase caracterul respectivei persoane gol... nu neaparat banat.
sunt destule variante... si din 2000+ playeri... ar putea veni destule sugestii.
Pana si pe "blizzard" sunt luate masuri contra hotzilor.
Nu stiu... asta a fost parerea mea... sau ideea mea. Daca nimeni nu o sa spuna nimic sau nu o sa faca nimic asta e.... fiecare cu treaba lui.
Dar nu am 1 luna de cand sunt wow addicted. am 6 7 ani si am vazut multe... dar ca aici niciodata.
Un player care paraseste serverul nu conteaza... dar gandeste-te (shocker) la un conglomerat de imprejurari... ceea ce se intampla in prezent... serverul cu probleme, combinat cu ceea ce fac unii dintre jucatori si cine stie ce mai poate apare.
Brusc se poate intampla sa se termine totul. Si asta pentru ca nu se iau masuri.
Pacat de server pentru ca din toate serverele piratate de wow asta mi s-a parut cel mai stabil. si mai e si romanesc ceea ce este de laudat.
Succes in noile activitati!

Mcatalin (shammy enha forever).

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NFO

[BIG BAD BOSS OMFG]

Status: Offline
(since 01-06-2012 17:11)

Votes: 8

Post Posted: 11-05-2011, 20:50:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda...ar fi foarte bine ca ninjatul sa fie banabil...eu personal sunt obisnuit sa fac doar raiduri cu globalul din moment ce am fost dat afara din guildele de top,restul guildelor sunt dezorganizate,iar eu nu detin suficiente cunostinte despre guild leading pentru a-mi creea propria guilda.De aceea nu am vazut in viata mea (decat in videos) cum arata un proff,un sindra,un blood-queen pe 25hc.Si asta din cauza cui?Din cauza unui amarat de no lifer care isi traieste viata pe WoW si,in loc sa-si vada de treaba,fura itemele de la bossi,asta rezulta Raid over.
Cum am spus,ar fi bine sa se dea ban pe account pentru ninja pe o perioada de 7-14 zile.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-12-2024, 20:28:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x