User
Pass
2FA

Offtopic
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 53, 54, 55    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message86101
Cesar

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-07-2012 22:21)

Votes: 7

Post Posted: 12-05-2011, 15:30:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

siret wrote:
pai ce sa intreb k stiam c sa intamplat eram on cand ai ai iesit din g pt un item ...emorage

eu nu am iesit pt item , dar nah iar vb fara sa stiti

raznagal wrote:
Cesar wrote:
mai ales ca e mai greu ca pe oficial

go shoot yourself

pe bune , chiar atat de redus sa fi sa dai 150 ron pe un item OH MY GOD!

baiatu du-te si pierdeti virginitatea si du-te si la scoala sa inveti sa vb. aaa da si fa si niste miscare ca esti prea frustrat de tine. mai usor cu jignirile ca nu ne cunoaste. chiar imi place ca sunteti tari in gura. daca ai vreo problema du-te la gm sa iti dea ban -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Pucculina

[[[[[ Imba_Mage]]]]]

(since 26-06-2014 14:38)

Votes: 3

Post Posted: 12-05-2011, 17:36:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

apple dc te bagi u.... ca nu sti nik !!!!......
0 0

Back to top
guffylici

[Mentally Stable]

(since 28-12-2012 19:47)

Votes: 6

Post Posted: 12-05-2011, 20:23:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fiecare cu parerea lui. eu tot cred ca tu esti ahtiat dupa iteme dovada faptul ca ai donat pt un item amarat. legat de tmb de cate ori m-a chemat tzutzi sau outer sa ajut guilda nu am zis niciodata nu deci si tu puteai apela la mine si cred ca acelasi lucru e si in cazul lui pleata. ca si informatie pt tine de cate ori am intrat pe freakz primeam cel putin 2-3 w ca ti-ai luat-o in cap de cand esti gm,eu nu am nimic personal cu tine ti-am mai zis-o si ti-o repet...... daca vrei sa intelegi bine daca nu iar bine dar trebuie sa recunosti si tu ca de cand ai luat tu gm'ul guildei,tmb a decazut. da stiu a decazut si pt ca, cativa dintre cei mai buni jucatori ai ei s-au lasat de freakz dar asta nu are a face cu managementul tau prost si cu invite'urile tale date aiurea. in guilda aia pe vremea cand era tzutzi gm si cand erau membrii fondatori raid leaderi nu intra oricine si de aici si progresul.si ca sa incheiem orice discutie legata de subiectul asta iti mai zic inca un lucru,Noi cei care am creat guilda asta am plecat de la heroice de 5man si am ajuns sa facem farm de icc cand putine guilde faceau asta si am ajuns asa pt ca nu muream pt un item, tu nu stii ce inseamna sa iei 10 wipe'uri la saurfang sau nu stii ce inseamna sa te chinui la sindragosa si nici nu vei intelege vreodata de ce din punctul meu de vedere nu faci parte din tmb.

ps:Data viitoare cand ne intalnim dai o bere si poate ma gandesc sa te iert

0 0

Back to top
gntz

[Mentally Stable]

(since 10-01-2013 13:15)

Votes: 4

Post Posted: 12-05-2011, 21:40:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aoleoooo drame peste tot - hai sa punem punct la discutiile astea au plecat oamenii pt ca nu mai au chef rebdare si probebil timp sa se mai ocupe de guild .
io ii inteleg

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by sundaysfantasy, 12 May 2011 19:53

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 53, 54, 55    

The time now is 11-02-2025, 22:08:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x