Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
unban methaphoric
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
danny_ssy
[Banned user]
Status: Offline
(since 02-06-2015 12:40)
,
Topics: 7
Votes
: 9
Posted: 16-05-2011, 18:04:52
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Hallo all
Vin si eu cu o propunere...in legatura cu un ban
Referitor la o parte din postul
http://forum.wow-freakz.com/injura-srv-t78259.html
Prima persoana care o vad acolo este Methapforik....player care il stiu de pe alte servare de fff mult timp...omu nush daca l-am vazut odata injurand....iar ce a zis el acolo intradevar este o jignire adusa servarului dar nu cum fac foarte multi...o sa vin daca doriti cu fff multe printuri...imi ia max 2 zile cu playeri care intradevar injura de rup si nu sunt ,,pedepsiti " sau primesc doar mute pt injuraturi/jigniri mult mai mari
Parerea mea este ca merita mute sau max ban cateva zile...faceti si voi comparatie cum isi bagau ceilalti ceva in serv si ce a zis el...nu cat a primit ban 4200 d..
Daca se poate sa scoateti banul ar fi multi player recunoscatori
si ganditiva la ce am zis....servar de cauciuc nu cred ca merita 4000+ zile ban..oricum voi decideti chestia asta
Asteptam si noi un raspuns // thx
Antty
0
0
Back to top
frost
[Mentally Stable]
(since 17-05-2011 19:41)
,
Topics: None
Votes
: 2
Posted: 16-05-2011, 19:41:52
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
a gresit antty mai sus, playerul este metaphorik, eu si majoritatea din guilda pheonix am jucat si am vorbit cu el, ne-am intalnit face 2 face si parerea mea este ca nu exista pe srv player cu mai mult bun simt ca meta.
fac apel la game masteri, sa ii scoata banul, consider ca nu a spus o vorba pentru care sa merite ban, mai ales ca are un caracter echipat, s-a muncit mult...pt achievmenturi, pt mounturi...100 mounts si alte titluri frumoase care le are.
nu inteleg mentalitatea celui care a facut postul pt ban, sau lipsa de ocupatie sau motivul pt care a facut asta...sunt playeri in sw care injura pe say fiecare player care trece pe langa ei, si cer ban, mute, injura si serverul intr-un mod vulgar, nu cum s-a exprimat meta, si nimeni nu le face post.
va rog, scoateti banul si pastrati un player bun, cu bun simt si de gasca pe srv!
0
0
Back to top
danny_ssy
[Banned user]
(since 02-06-2015 12:40)
,
Topics: 7
Votes
: 9
Posted: 16-05-2011, 19:47:44
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
frost wrote:
a gresit antty mai sus, playerul este metaphorik, eu si majoritatea din guilda pheonix am jucat si am vorbit cu el, ne-am intalnit face 2 face si parerea mea este ca nu exista pe srv player cu mai mult bun simt ca meta.
fac apel la game masteri, sa ii scoata banul, consider ca nu a spus o vorba pentru care sa merite ban, mai ales ca are un caracter echipat, s-a muncit mult...pt achievmenturi, pt mounturi...100 mounts si alte titluri frumoase care le are.
nu inteleg mentalitatea celui care a facut postul pt ban, sau lipsa de ocupatie sau motivul pt care a facut asta...sunt playeri in sw care injura pe say fiecare player care trece pe langa ei, si cer ban, mute, injura si serverul intr-un mod vulgar, nu cum s-a exprimat meta, si nimeni nu le face post.
va rog, scoateti banul si pastrati un player bun, cu bun simt si de gasca pe srv!
da l-am facut in graba....my bad ... acum am vazut
oricum e linkul la celalat post cu print
sper sa se mai gandeasca gm-ii la decizia care au luat-o oricum
Spor
0
0
Back to top
nuicorect
[Mentally Stable]
(since 16-05-2011 18:05)
,
Topics: None
Votes
Posted: 16-05-2011, 20:05:06
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Pai daca aia este injuratura de cea ce vad pe global cateodata nu stiu cum sa le mai numesc oricum mi se pare pre prea mult atatea zile(ani) maxim ar fi putu sa i dea 30 zile mute cu toate ca nu mi se pare o jignire atat de mare ,sa nu uitam ca si servu se mai joca din cand in cand cu nervi si chiar timpu nostru din cauza anumitor
DC
in lant .
Oricum sper sa ii scoata banu fiindca NU ESTE CORCT, si cand or stabilizati servu si deabia dupa aceea sa aveti pretenti ca lumea sa va respescte si sa se abtina de la comentarii rautacioas nu (injurii)
Concluzie :Dupa 1 zi de munca vi si te refugiezi intr un joc si speri sa te relaxezi faci 1 amarat de instatnta si cand ajungi la Loot dupa cev a timp de stat in fata calculatorului Pafffff surpriza iei 1 mare
DC
si nix Loot
nui bai accepti nu doar 1 dat situatia si de nN ori dar na mai ai si momente in care faci 1 amarat de coment <serv de cauiciuc> si ce sa vezi 1 terminat, care sigur de multe ori injura ca 1 porc si nu i face nimeni
ss
ca na nu te cobori la mintea lor, de copil face
ss
si iei ban pe cati va ani:)))) GG staf tinetio tot asa dar nui corect nu mi se pare merotat acest ban
Posturi unite automat, 16-05-2011, 21:05:06
A era sa uit voribitori de limba Roman nu va obositi sa i mi corectati greselile gramaticale fiindca nu am bani sa va dau la meditatii
0
0
Back to top
ingerpttine
[Mentally Stable]
(since 14-03-2014 19:26)
,
Topics: 3
Votes
Posted: 16-05-2011, 20:07:20
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Are dreptate anty.Faceti ceva si micsorati durata banului sau dati mute
HolyDesire
0
0
Back to top
Stigmata
[I like trains]
(since 27-04-2020 19:06)
,
Topics: 8
Votes
: 28
Posted: 16-05-2011, 20:38:33
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ce-i ba aici, campanie de unban ? Daca serverul e de cauciuc sa isi caute altul care merge bine. Banul ramane.
Code:
E interzis:
Sa aduci replici injurioase/persiflatoare la adresa serverului si a tot ce tine de el (rollbacks, restarts, scripts, site, forum, etc) (ban permanent)
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
Stigmata
, 16 May 2011 18:38
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->