User
Pass
2FA

[reclamatie]Reclamatie Raptorr

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message1106
1488

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-05-2011 14:53)

Votes: 2

Post Posted: 22-05-2011, 16:34:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele: 1488
Numele adminului reclamat: Raptorr
Harta, ora, data: de_dust2, 5:30, 22.05.2011
Motivul: Mi-a dat ban pentru simplul fapt ca joc bine. Mi-a facut poze, pe care le-a si postat drept wall, dar pozele sunt curate.Am si steam si ip dinamic si nu m-as obosi dar din simplul fapt ca nu suport suferinzii pe internet.
Dovoada: Pozele si restul sunt postate la codati.

Sper ca se va lua in considerare si sa-l lasati pe baiatul fara admin, ca prea face ce vrea.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 22-05-2011, 16:41:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai fost reclamat pe amx_page drept codat , Raptor te-a luat in vizor , ti-a facut poze , ti-a cerut id si ai inceput sa suferi ca tu nu iti dai id-ul pe chat , ai fost indrumat sa-l dai pe amx_page , iar ai inceput sa suferi ca nu-l dai (asta aviz la ce ai spus tu "suferinzii" legat de cine sufera:)

Ti-a dat el id (cu toate ca nu trebuia) a fost baiat cu obraz , i-ai dat pozele , te-ai bagat la joc si a intrat pe server , spunand ca se vad sterse , i-am dat id sa mi le dea sa le vad si sincer nu am mai vazut asa poze pana acum (nici la aia cu placa video rupta sau care joaca de pe OpenGl (avand in vedere ca erau .tga) .

Am dat pozele repede la alti 2 admini si amandoi au spus ca este anti-ss.

In prima faza am crezut ca sunt sterse din cauza armei (cand tragi cu arma aia iti zdrungina ecranul) , m-am uitat la poza 02 si surpriza omuletul ala se vedea precum LEGO.

Eu unul instant am crezut ca este anti-ss , cand am vazut ca si ceilalti doi admini mi-au spus acelasi lucru , l-am indemnat pe Raptor sa te baneze .

"Sper ca se va lua in considerare si sa-l lasati pe baiatul fara admin, ca prea face ce vrea." nu a gresit cu nimic , a pus intrebari pentru ca nu era sigur. Nu a facut ce vrea , ba chiar din contra , meritai ban din prima insa ti-a dat el id-ul .

Bafta

0 0

Back to top
1488

[Mentally Stable]

Post Posted: 22-05-2011, 16:45:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, hai sa-ti explic. Eu nu am bani de la tata ca tine sa am placa video buna si am setari sa se vada mai praf. Si ca sa demonstrez ce admini capabili sunteti, o sa-ti zic ca modelele alea vechi sunt pentru fps si sunt modificate. Si care-i problema, nu imi las id pe server. Esti admin, e treaba ta sa dai id si sa ceri poze. I-am dat pozele si am intrat la joc, da. Care-i problema pana la urma ?
Eu joc curat si de aia ma agit. Si nu-mi vorbi tu mie de suferinta, ca esti as la asta, ok ?

0 0

Back to top
fony92

[ Champion War4]

(since 06-11-2012 18:41)

Votes: 6

Post Posted: 22-05-2011, 16:48:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

din cate observ eu tu esti ce care sufera...ai fost prins cu cod.
Parerea mea este sa iti cauti alt servar.

http://img841.imageshack.us/img841/6568/slotc.png
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 22-05-2011, 16:48:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1488 wrote:
Ok, hai sa-ti explic. Eu nu am bani de la tata ca tine sa am placa video buna si am setari sa se vada mai praf. Si ca sa demonstrez ce admini capabili sunteti, o sa-ti zic ca modelele alea vechi sunt pentru fps si sunt modificate. Si care-i problema, nu imi las id pe server. Esti admin, e treaba ta sa dai id si sa ceri poze. I-am dat pozele si am intrat la joc, da. Care-i problema pana la urma ?
Eu joc curat si de aia ma agit. Si nu-mi vorbi tu mie de suferinta, ca esti as la asta, ok ?

N-am de gand sa ma cert , observ ca esti pus pe cearta .
N-am tata , asa ca nu mai comenta aiurea ca esti si nesimtit .

Modificate sau nu eu nu am mai vazut asa ceva pana acum (se pare ca nu sunt singurul)
Treaba mea e sa curat serverul de codati , treaba ta in caz ca esti suspect , este sa demonstrezi ca esti curat , asa ca te inseli .
Ai dat pozele , ai intrat la joc , ti-am explicat mai sus ce sa intamplat .
"suferinta" ti-am explicat mai sus.

Asteapta sa posteze si alti admini in legatura cu pozele + un own

+ Daca este permis pe server cu asemenea skinuri ... sau "low settings" cum spui tu.

0 0

Back to top
1488

[Mentally Stable]

Post Posted: 22-05-2011, 16:50:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Ai fost prins cu cod"
Unde ma ? Ce dovada ai, ca pozele alea sunt curate dar nu prea te duce capul.
Nu sufar, nu iti dau atata importanta, nu te flata. Iti scriu comenzile alea linie cu line daca te intereseaza 300 fps pentru ca nu sunt amator ca tine sa nu recunosc nicio modificare.

Raman la parerea mea, sa ramai fara admin si astept sa apara cineva cu rang inalt, nu ca tine si prietenii tai de bloc.
As prefera sa nu mai postati, mersi.

Edit: Tot va invartiti ca am cod. Unde, mai exact in pozele alea vedeti voi ca se vede prin ziduri sau ca nu se vede ceva?
Nu mai postati, intrebarea anterioara e pentru cineva cu cap si acces.Mersi iar.

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 22-05-2011, 16:53:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

topic locked ..cand vei invata sa vorbesti civilizat atunci reclamatia ta va fi luata in seama.
pana atunci ..nu mai ne deranja cu atitudinea ta care lasa de dorit.

Ps:si eu sunt satul pana peste cap de astia ca tine.

e simplu vrei sa joci pe acest server respecti regulile..nu ..atunci poti sa dai serverslist si ai acolo de unde sa alegi servere in care admini nu sunt suferinzi.
puteai foarte frumos sa faci reclamatie si sa te abtii de la alte comentarii

ps:nu are cod ..insa modelele acelea mi se par un avantaj in plus.
vom reveni cu decizia daca ai voie cu aceste modele.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 22 May 2011 14:53

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 30-07-2025, 13:43:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password