User
Pass
2FA

Ban pt ce ?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1074
Xenn

[Old school Veteran ]

Status: Offline
(since 21-09-2024 00:58)

Votes: 14

Post Posted: 22-05-2011, 19:48:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name: Christal
Account name: jorj321
IP: (puteti afla ip-ul accesand aceasta pagina) : 86.125.191.67
GM responsabil: Zohll
Realm: Evolution
Motiv: Ai fost banat de Zohll timp de Permanent (pana in -)
Timp ramas: ?
Motiv: injurii server/gm
Ceva ce doriti sa adaugati:
Nu va suparati dar 1 la mana nam injurat srv direct am zis " imi bag **** in bugurile pe srv , ca de mai multe ori am prins ca nu mio mers petu la dk , adica dupa ce la omorat nu lam putut scoate ( e un bug mai vechi ) , atunci sa nu vb despre starrfall care da prea mult dmg , sau de disarm daca da la un healer ii ia arma si toate staturile si etc mai pot sa continu .
Iar 2 la mana nici nam fost in joc pe momentul banului ,
Si inca ceva nam donat sa primesc ban ... si mai rau caz permanent ca miam spus parerea despre bugguri nerezolvat , joc pe srv aprope de 1 an , de cand ultimateu a devenit insuportabil ...
Chiar nu va suparati dar e un pic exagerat banu , la alti ii da mute sau cel mai rau caz ban 30 de zile , nu inteleg pt ce am primit permanent nam injurat srv direct sau un GM , si da injuratura inderecta a fost pe channel public .
Nu as resca ban pe nimic , totusi am charu facut de la A la Z 3 gearuri de 6300 gs mam chinuit pana leam luat , nu te supara Zohl dar ai gresit un pic , si macar daca dai mute sau ban dai pe fata nu cand omu ii afara si nu joaca sau o avertizare etc ca nam spamat incontinu am scris 1 dat la sau de 2 ori .

Va rog sa reduceti timpul banului sa scoatere , sau mute sau o explicatie mai clare ce s-a intamplat ca cand am fost in joc nimic nu so intamplat nu a zis nimeni sa tac sau am sau nam dreptate .
Am venit si eu de pe genesis sa se echilibreze srv , si atunci ce inseamna asta , hai pe evolution daca vezi vreun bug taci sau iei ban daca iti zici despre ce e vb , iar daca ziceti ca e forum , un prieten Kbooci a postat bugu la Mage Armor ca nu reduce cyclon , fear si astea si de cand la pus nu s-a uitat nimeni , nici pe forum nici in joc

A si inca ceva a mai primit si parteneru meu de arene Twixy ban tot pe aceeasi cauza ....

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zohlomg

[DEFIANCE]

(since 02-05-2025 19:10)

Votes: 770

Post Posted: 22-05-2011, 21:21:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa-ti scot ban si mute 15k.
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 22-05-2011, 22:11:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Putea sa ramana si cu ban

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 22 May 2011 19:21

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-06-2025, 12:21:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x