User
Pass
2FA

Reguli si pedepse

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2820
radicallyftw
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 29-08-2013 15:45)

Votes: 30

Post Posted: 07-05-2011, 14:17:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Regulile de ordine interioara:

1. Nu injurati, nu faceti spam, nu vorbiti cu CAPS pe chat-ul ghildei.
2. Ascultati de leader-ul party-ului si de ofiteri.
3. Toate raidurile se fac in guilda, daca in ziua raidului(Vezi program raids) nu ai fost prezent sau nu ai putut participa atunci vei putea merge cu globalul.
4. Toate promovarile in rank se fac pe merit, DKP-ul este doar ca sistem de referinta si poate fi folosit ca moneda de consum in interiorul guildei.
5. In momentul in care esti invitat in guilda esti obligat sa iti declari un Main Spec si Off Spec, vei merge cu acest Main Spec pana cand vezi ajunge la 6100 GS apoi iti vei putea schimba Main Spec-ul/Main Charul.
6. Intr-un raid prioritate la iteme au jucatorii cu main spec-ul corespunzator itemului.
7. Main Spec items se castiga prin Bid DKP, Off Spec items se castiga la /roll
8. Respectati-va toti membrii ghildei. Nu se tolereaza discriminari in functie de rang, rasa, sex.
9. Prezentati-va la event-uri cand avem nevoie de voi, veti primii promote in functie de asta.
10. Skillurile meseriilor sunt gratuite in ghilda.
11.Referitor la regula 8. daca un player de rank superior va vorbeste intr.un mod jignitor sunteti rugati sa faceti print screen si sa vorbiti cu GM-ul guildei.
12.Membri noi veniti(TRIAL) cei ce nu au acumulat un total de 200 dkpuri vor fi nevoiti sa bideze pentru iteme si contra alt charurilor prezente in raidul respectiv.
13.Pentru guild vault items vedeti rubrica de dkp/bid table.
14. Ventrilo 2.1 este obligatoriu pentru orice raid(detalii legate de ventrilo le gasiti la guild info).

VENTRILO DOWNLOAD LINK http://www.2shared.com/file/CRmSYMxS/ventrilo-client-2-1-1.html

NEW BIDDING TABLE http://forum.wow-freakz.com/view-post-1060535.html?#1060535

LEGAT DE GUILD VAULT (PUMPKIN/SELINNE)
""""PROPUN SA FITI MAI ATENTI CE/CAT/UNDE PUNETI IN GUILD VAULT.

Mai pe larg: inteleg ca e abundenta de materiale. Dar nu trebuie sa depoziteze lumea tot ce le trece prin cap. Asa ca, as zice ca:

- daca sunt sa zicem maxim 5-6 stackuri de ceva, sa NU se mai puna pana nu se epuizeaza stocul (sau mai e doar 1 stack);
- sa NU se mai puna materiale low level, sau daca se face asta, puneti direct un stack, si DOAR UNUL - daca n-aveti gold sa va luati saci din aceia de 24 sau saci speciali pt profesie, cereti;
- sa NU se mai puna mancare low level, iteme low level (doar pt ca vi se pare ca arata awesome) - useless crap is USELESS;
- cand se depoziteaza ceva in vault, aveti grija sa puneti in tabul care trebuie - daca nu aveti acces vorbiti cu cineva de rank mai mare, sa puna in tabul potrivit.

Momentan atat imi vine in minte relativ la gvault, daca sunt obiectii/comentarii, please share-pe topicu de PROPUNERI.""""

NEW:DKP-urile se dau la sf raidului.
In cazul in care un jucator iese (din orice motiv) inainte de durata alocata raidului el NU va primi DKP.
ex. se ajunge la Sindra si unul din jucatori iese ( indiferent de motiv ). el nu va primi DKP-uri pe bossii la care a stat astfel:
- el se alege cu frosturile + itemele pe care le-a luat de la bossi facuti.
- jucatorul care il inlocuieste va primii DKPurile care le-ar fi luat cel ce a plecat ( daca va ramane pana la sf raidului - cand se dau DKP-urile ).
Astfel, nu iti mai iei ID degeaba pt 1 boss.

REGULA NOUA :CINE VINE IN RAID PE ALT CHAR NU MAI ARE POSIBILITATEA DE A TRANSFERA DKPURILE PE MAIN CHAR CHIAR DACA AI FOST RUGAT SA VII PE ALT SA AJUTI RAIDU, DAR POTI BIDA DKP PENTRU MAIN CHAR( CER SCUZE PENTRU CEI CE VENEAU IN RAIDS CU ALTS SA AJUTE, DAR S.AU FACUT PREA MULTE MANARII CU DKPURILE ALTS/MAIN).

NEW:PENTRU A PRIMII DKPURI INTR.UN RAID, FIECARE MEMBRU TREBUIE SA RAMANA IN RAID PERIOADA ALOCATA RAIDULUI RESPECTIV(ICC10N-1 ORA 30MIN,ICC 10HC-2 ORE,ICC25N 2 ORE 30 MIN,ICC25HC 3 ORE), CEI CE PLEACA DIN RAID INAINTE DE A EXPIRA TIMPUL ALOCAT RAIDULUI, NU VOR PRIMII DKP( CEI CE VOR VENII IN LOCUL LOR VOR LUA DKPURI PENTRU TOTI BOSSI FACUTI LA FINALUL RAIDULUI).
CEI CE STAU PESTE PROGRAM LA LK TRYS VOR PRMII BONUS DKP 20+/ORA(ICC 25 N/HC).

Pedepse:

-Cei ce incalca regulile 1. si 8. sunt sanctionati de playerii cu rank superior(>Raid Leader) cu demote la rankul Mute pana acesta revine cu picioarele pe pamant.
-Cei ce nu asculta de raid leader( si aici nu ma refer la cei ce vin cu sugestii referitoare la raid/guild) risca demote rank/-dkp(maxim 500)/gkick- in functie de gravitatea faptei.
-Cei ce au cd pe raidul care era programat in ziua respectiva si nu pot participa la raid risca /gkick( sanctiunea nu este valabila pentru alt chars sau playerii cu vechime mai mica de 1 sapt in guild).
-Cei ce incalca regula 6, prin a bida la un item care nu corespunde clasei respective pe motiv ca " e mai bun decat ce am eu " sau alt exemplu " mageul foloseste spirit" (cand e clar ca end game gearu de lock/mage- destro/frostfire specs nu se bazeaza pe spirit gear) vor risca -200dkp/gkick in functie de gravitatea faptei(cu alte cuvinte invatati ce trebuie sa purtati, vreti iteme care nu sunt de voi sunteti poftiti sa mergeti cu globalu).
-Cei ce incalca regula 14. (exceptie cei ce au mai putin de 24 ore in guild) risca /kick raid, -200dkp,/kick guild - in functie de repetitivitatea faptei.

Last edited by radicallyftw on 19-07-2011, 15:07:29; edited 11 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Andruxus

[Mentally Stable]

(since 20-08-2024 11:12)

Votes: 4

Post Posted: 13-05-2011, 07:22:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ventrilo 2.1.4 Download link:
http://www.ventrilo-software.com/ventrilo-2.1.4-windows-i386.exe

0 0

Back to top
ciobuzzz

[Mentally Stable]

(since 23-06-2018 11:48)

Votes: 10

Post Posted: 19-05-2011, 11:11:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RULES

1.Dont swear,Dont spam, Dont use CAPS on guild chat.
2. Listen to raid leader and officers.
3.All raids are done with the guild, if in the specific raid day( see raid schedual) you werent on or couldnt participate then u can go with global.
4. All promotions in rank are made on merit, DKP is just as a benchmark and can be used as currency for use inside the Guild.
5. When you are invited in the guild you are obliged to declare an Main Spec and Off Spec, you're going with this spec until your Main reaches 6100 GS then you can change Spec/Main Char.
6. In a raid priority items have players with the proper main spec.
7. Main Spec Bid items are won by DKP, Off Spec items are won on / roll
8. Respect to all guild members.We do Not tolerate discrimination based on class, race, sex.
9. Introduce yourself to the event's when we need you, you will receive Promote depending on it.
10. Trading professions are free of charge in the guild.
11.With regard to rule 8. if a higher ranked player will speak in an offensive manner you are asked to do a rint screen and talk to Guild GM .
12.Newcomers (TRIAL) who havent accumulated a total of 200 will have to bid dkps for items against other ALT chars present in that raid
Translation until u reach 200 DKPs u will bid for items Against ALT chars.
13.Each player has the right to add in the last tab each week a primordial saronite/ primary quest item obtained icc (except the items that fall on trash), this player will receive 100 DKP from a higher rank (> officer) That means any player can give the reverse of 100dkp/item tab.PS do not take into account the number of items subtracted from the vault if that player has the required dkp.
14. Ventrilo 2.1 este mandatory for any raid

Penalties:

-Those who violate rules 1. and 8. are sanctioned by the players with higher rank (> Raid Leader) with demote to the rank Mute until he comes to his/her senses
-Those who do not obey the raid leader (and I do not mean those that come with suggestions on the raid / guild) risk rank demote /-DKP (maximum 500) / gkick
-Those who cd on the raid which was scheduled for that day and can not participate in the raid risk / gkick (penalty does not apply to other chars or the players that are NOT older than one week in the guild).
-Those who violate the 6 rule, by Biding on an item that does not correspond to that class, saying it's better than what I have "or other such as" mage uses spirit"(when it is clear that the end game lock/mage- gear Destro / frostfire specs do not rely on spirit gear) will risk -200dkp/gkick according to their seriousness (in other words, learn what to wear
-Those who violate Rule 14. (Except those who have less than 24 hours in the guild) risk /RAID kick / -200dkp, / guild kick - depending on the repetition of the crime.

Cheers from your friendly lock,

IF IM SO WRONG WHY DONT U PROVE IT!

Last edited by ciobuzzz on 31-05-2011, 10:40:47; edited 1 time in total
0 0

Back to top
ciobuzzz

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-05-2011, 00:12:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O noua si imbunatatita regula:
Din cauza faptului ca in guilda au inceput sa intre din ce in ce mai multi oameni suntem nevoiti sa luam niste masuri extreme.
Pentru a ramane in Guilda Madness, membrii trebuie sa isi imbunatateasca jocul de acum inainte si aici nu ma refer la trials,
ma refer la Membri +.
Se vor face verificari in fiecare raid facut de ofiteri sa vedem cum ati imbunatatit jocul vostru de data trecuta
De acum nu trebuie doar sa stai pe acolo sa mai dai un damage, sa mai dai un buff din cand in cand.
Se vor sanctiona oamenii care:
- nu sunt atenti
- nu asculta de Raid leader
- nu stau la tot raidul (daca intrati intr-un raid inseamna ca vreti sa faceti toti bosii, daca nu sunteti in stare sa stati la tot nu cereti invite)
- NU POT ACTIONA SINGURI (nu trebuie sa iti zica de fiecare data leaderul unde trebuie sa te misti sau cum si se presupune ca daca ajungi la statutul de membru, ai facut raiduri cu guilda si stii exact ce trebuie sa faci si cand sa faci)
- nu isi stiu clasa
- gafeaza (aici ma refer in special la SINDRAGOSA unul dintre bosii grei pe 25; daca stii ca nu ai PC pt Raiduri NU CERE INVITE!)

Iar de acum inainte cei ce fac raiduri de icc 10 N si 10 HC sunt obligati sa stie tactica la LICH KING (daca intri in raid si nu stii tactica si raid leaderul trebuie sa iti explice vei primi - DKP!!!).

Procedura de Aplicare a sanctiunilor
Neparticipare ACTIVA la encounters cu bosi(inseamna sa faci exact ce trebuie la fiecare BOSS chiar si la LICH KING)
exemplu:CE-I ALA DEFILE ? CE INSEAMNA VALKYRS ? CE TREBUIE SA FACI IN BLYSTERING COLD? si multe altele
pentru fiecare membru care GAFEAZA se va aplica -20 DKP pt fiecare eroarea in parte

NOUL MOTTO

Nu stii, Te invatam
Nu vrei, Te poftim in alta guilda

Acest update vine pentru ca unii care sunt mai lenesi si nu vor sa participe asa cum trebuie la fiecare raid

Cerem seriozitate pentru ca o oferim

0 0

Back to top
radicallyftw
[Banned user]

Banned

Post Posted: 28-05-2011, 00:48:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Total de acord, btw o sa modific bid tableu pentru iteme de 25 heroic(alea mai importante) voi marii minim bidu pentru anumite iteme.

Level 80-8 ore....2 meserii full-2zile....un gear score de 5,5k-3 sapt....un wipe pe freakz....de nepretuit pentru toate celelalte exista DONATE.
"acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare"
http://www.youtube.com/watch?v=aM4uTNhb5rg&NR=1
0 0

Back to top
alukardmjf

[Mentally Stable]

(since 16-03-2012 22:43)

Votes: 2

Post Posted: 28-05-2011, 19:54:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si eu sunt de acord cu ce zici acolo.....dar ca sa stie lumea tactica la LK eu te rog frumos sa dai un link cu filmuletz cu LK ....dar nu LK de pe blizz ca acolo se abordeaza o tactica total diferita..... si aicea e alta...... sunt ceva filme pe youtube cu servarul nostru si icc. eu am postat un filmuletz cu tactica de la noi de la server. sper ca e bun....daca nu va convine tactica care se face acolo....macar sa stie lumea cum si ce face LK . sa ii stie miscarile lui. in cel mai rau caz puteti filma voi un film cu tactica voastra si sa se intete acea.
0 0

Back to top
ciobuzzz

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-05-2011, 22:27:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ANDRUXUS LINKUL DE LA TINE PT VENT ARE UN VIRUS FRUMOS IN EL

0 0

Back to top
Andruxus

[Mentally Stable]

Post Posted: 30-05-2011, 07:58:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

posteaza altul te rog. imi amintesc si eu cand l-am instalat mi-a sarit antivirusul... desi l-am luat dupa alt site... nu mai stiu unde l-am gasit atunci.
dupa cum vezi este
"http://www.ventrilo-software.com";.

@radical: daca mai poti editeaza primul post si schimba "TRAIL" in "TRIAL"

0 0

Back to top
radicallyftw
[Banned user]

Banned

Post Posted: 01-06-2011, 13:36:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NEW BIDDING TABLE http://forum.wow-freakz.com/view-post-1060535.html?#1060535

Level 80-8 ore....2 meserii full-2zile....un gear score de 5,5k-3 sapt....un wipe pe freakz....de nepretuit pentru toate celelalte exista DONATE.
0 0

Back to top
radicallyftw
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-06-2011, 16:45:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

VENTRILO DOWNLOAD LINK http://www.2shared.com/file/CRmSYMxS/ventrilo-client-2-1-1.html

0 0

Back to top
radicallyftw
[Banned user]

Banned

Post Posted: 15-06-2011, 23:02:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LEGAT DE GUILD VAULT (PUMPKIN/SELINNE)
""""PROPUN SA FITI MAI ATENTI CE/CAT/UNDE PUNETI IN GUILD VAULT.

Mai pe larg: inteleg ca e abundenta de materiale. Dar nu trebuie sa depoziteze lumea tot ce le trece prin cap. Asa ca, as zice ca:

- daca sunt sa zicem maxim 5-6 stackuri de ceva, sa NU se mai puna pana nu se epuizeaza stocul (sau mai e doar 1 stack);
- sa NU se mai puna materiale low level, sau daca se face asta, puneti direct un stack, si DOAR UNUL - daca n-aveti gold sa va luati saci din aceia de 24 sau saci speciali pt profesie, cereti;
- sa NU se mai puna mancare low level, iteme low level (doar pt ca vi se pare ca arata awesome) - useless crap is USELESS;
- cand se depoziteaza ceva in vault, aveti grija sa puneti in tabul care trebuie - daca nu aveti acces vorbiti cu cineva de rank mai mare, sa puna in tabul potrivit.

Momentan atat imi vine in minte relativ la gvault, daca sunt obiectii/comentarii, please share-pe topicu de PROPUNERI.""""

0 0

Back to top
Thethanos

[Mentally Stable]

(since 19-07-2011 08:02)

Votes: 2

Post Posted: 18-07-2011, 10:57:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sper ca postez unde trebuie,

Am citit regulile si nu vad unde scrie ceva legat de membrii guildei care stau offline pentru o anumita perioada, poate nu m-am uitat eu bine.
Am avut ceva treburi in viata personala, un program incarcat, motiv pentru care nu am mai jucat timp de o luna. Acum ca am rezolvat treburile, pot juca din nou insa am vazut ca nu mai sunt membru al guildei. Intrebarea mea este, pe cine/de ce deranjeaza faptul ca un membru sta offline (oricare ar fi motivele), daca atunci cand este online respecta celelalte reguli ale guildei? Are cineva/guilda vreun profit daca acel user este dat afara?

0 0

Back to top
radicallyftw
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-07-2011, 12:27:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thethanos wrote:

Am citit regulile si nu vad unde scrie ceva legat de membrii guildei care stau offline pentru o anumita perioada, poate nu m-am uitat eu bine.
Am avut ceva treburi in viata personala, un program incarcat, motiv pentru care nu am mai jucat timp de o luna. Acum ca am rezolvat treburile, pot juca din nou insa am vazut ca nu mai sunt membru al guildei. Intrebarea mea este, pe cine/de ce deranjeaza faptul ca un membru sta offline (oricare ar fi motivele), daca atunci cand este online respecta celelalte reguli ale guildei? Are cineva/guilda vreun profit daca acel user este dat afara?

Cer scuze pentru cele intamplate.
Pe anumite persoane ii deranjeaza faptul ca unii au bac/examene sau mai stiu eu ce si nu pot intra, /w ingame for invite back, sorry inca odata, nu am pus regula de genu asta pentru ca mii se pare idioata.

0 0

Back to top
Crysis1303

[Madness]

(since 03-01-2018 17:49)

Votes: 6

Post Posted: 19-07-2011, 08:33:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

radicallyftw wrote:
Thethanos wrote:

Cer scuze pentru cele intamplate.
Pe anumite persoane ii deranjeaza faptul ca unii au bac/examene sau mai stiu eu ce si nu pot intra, /w ingame for invite back, sorry inca odata, nu am pus regula de genu asta pentru ca mii se pare idioata.

nu trebuie sa isi ceara radical scuze...este posibil k eu sa te fii dat afara k erau multi care nu intrase de 1-2 luni si m-am gandit k nu mai au de gand sa intre si i-am dat afara...sry /w unuia sa iti dea reinvite

0 0

Back to top
Andruxus

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-07-2011, 09:49:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Crysis: E ok sa isi ceara scuze cineva... de preferinta cine l-a scos. Ideea e ca nu e travian ca sa fie o limita pentru nr de oameni din guilda. Daca omul are probleme si nu poate sa intre 3 luni... e un pic nasol pt el daca atunci cand revine se trezeste afara ( no DKP ) pt care poate s-a muncit un pic.
N-o zic in nume de rau ca oricum vad ca activitate in guilda ... tinde spre 3-5 oameni din diverse motive:

cata, concedii, vacante.. etc - poate ar trebui un topic cu "vacante" sau undeva unde lumea sa posteze cand pleaca - nu ca o oblicatie ci doar informativ. Adica un user poate sa fie activ (sa tina legatura) chiar daca nu mai joaca WoW.
Ce ziceti ?

Sau ne facem cercul nostru de google+ ! -

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 05-02-2025, 00:39:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password