User
Pass
2FA

[rezolvat]Nelamurire ca sa zic asa.
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message4659
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

Status: Offline
(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 30-05-2011, 20:23:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma imba, hai sa-ti zic o chestie, eu sunt aici de 5 ani, stiu mai bine ca tine si o zic fara modestie, ce-a facut twister in seara asta, limbajul care l-a folosit si noroiul care l-a aruncat pe server, n-a facut niciun owner (de pe war3 war4 sin, ca pe astea am frecventat) NICIODATA.

Daca esti owner rezolvi problemele intro maniera buna si respectabila, nu jignesti in public si arunci cu ban in stanga si dreapta si cu amenintari imfantile. In rest ce-ai scris tu e offtopic, nu are nicio treaba cu motivul reclamatiei, de-asta m-am si dus la ion mzk, dar omu are examene si e ocupat, ca mi-e scarba sa vin sa postez aici si sa vad aberatii, unu nu e cu dreptatea, fiecare ia apararea celuilant, si daca vreti sa ziceti ca nu e asa, fail, am adminat si eu pe-aici din pacate, si recunosc comportamentul, am facut si eu greseala sa fiu "numai cu colegii" o perioada de timp, si n-a fost o decizie corecta.

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.

Last edited by liq on 30-05-2011, 20:24:48; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 30-05-2011, 20:24:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Liq , "si astept sa raspundeti" deci nu cineva anume.
Gag , daca avea gag deja si dadea pe amx_page ban 120 sa se calmeze.

Tie ti se pare normal ca in fiecare zi sa vina unu cu chef de cearta ? sunt 5-10 care eu am pus ochii pe ei , care ZILNIC primesc 5-10 gag-uri de la cel putin 4 admini diferiti.

Nu se ia apararea nimanui , ne spunem punctul de vedere , singurul care decide este ownerul , el isi face o parere despre parerea noastra si cu parerea si concluzia sa , aduce un final benefic pentru server , nu pentru noi , pentru tine , pentru owner , pentru server

Intrebare , Ion era pe server in momentul de fata ? Pana nu esti pus intr-o situatie nu poti sa spui ca cineva a gresit
Dupa cum ai vazut si pe server , dau gag din orice poate rezulta o cearta , o jignire din partea celuilalt , prefer sa intamplin si sa starpesc orice inceput de cearta , decat sa tac si sa dau gag DIRECT la insulta .

Anyway , ai iesit , nu ai prins tot ce a fost pe server , cati au "SUFERIT" .

Apropo , singuru lucru care l-as vrea de la tine , sa incerci sa intelegi ca NIMENI nu are nimic cu tine , doar ca te aprinzi prea repede si crezi ca toti te ataca si au ceva cu tine , cand dorim doar sa ne facem intelesi si sa te ajutam cu explicatii

0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

Post Posted: 30-05-2011, 20:27:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uite vezi unde gresesti? Voi luati si manipulati regulile cum vreti voi sa va fie voua bine, dati gag pe motive care nu ar trebui dat, si asa se ajunge la porcarii si reclamatii idioate, cand unu ia gag de 2 ori practic degeaba, vede ca e nedreptatit si atunci incepe scandalul.

Ion s-a uitat in log, a vazut ca nu am facut nimic sa incalc regulamentul, si-a spus parerea PUNCT.

N-a stat sa vada ce reguli ati manipulat voi sa gasiti motiv de gag.

Nu veni sa-mi zici, " ti-am dat gag sa nu incepeti vreo cearta". Da ce esti tu ma Nostradamus sa stii cand incep eu cearta, ai impresia ca am facut baie impreuna sa ma cunosti asa bine? Esti vreun parinte sa educi lumea pe server?

Cand incalca unu regulamentul sanctionezi, nu sanctionezi tu in prealabil. E lafel ca in cazul comenzii ***, scrie in reuglament sa nu dai *** inainte sa iei ss( adica sa nu dai *** ca asa crezi tu ca e corect ) dai *** doar daca il mai prinzi pe server si STII CA A INCALCAT REGULAMENTUL.

Daca nici de data asta nu intelegi, clar esti greu de cap si nu dai 2 bani pe ce scriu.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 30-05-2011, 20:37:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand "discutai" tu cu Pirania , v-am zis sa incetati ca se ajunge la jigniri , deja o faceati cu subinteles
Nu sunt Nostradamus , dar sunteti prea usor de citit , astia care va aprindeti usor si ajungeti la TAM-TAM.
Esti prea usor de citit , nu era nevoie sa fac baie cu tine pentru asta.

Nu inventeaza nimeni reguli , nu ne aparam in turma , se vede ca o tii pe a ta , deci ma retrag si din discutia asta , las pe altul sa iti arate unde ai gresit.
Nu trebuie sa fiu parinte sa va educ atunci cand incepeti sa jigniti.

De final , cand te-a facut ala N00b , i-am dat gag , ai zis BRAVO , acum nu am mai dat gag aiurea? n00b = incepator , nu am mai dat gag aiurea ? vezi cine se foloseste de "reguli" pentru binele si favoarea sa?
Oricum , putin imi pasa ce crezi tu , nu ma afecteaza cu nimic prezenta ta sau comportamentul tau recalcitrant , pe server am grija sa nu depasiti masura si sa ofer o oarecare buna-dispozitie pentru toti.

Ps. nu suntem singurii care "inventeaza" ceva , daca cineva invata , sa evite regulamentul ala , sunt jucatorii care cauta scandal .
Propozitii cu subinteles , la ordinea zilei , gag = de ce? ce am zis ?

Dupa cum am spus , MA BUCUR ca a vazut un owner cum procedati pe server , poate acum intelege pentru ce atatea gag-uri.
Toate cele bune.

0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

Post Posted: 30-05-2011, 20:40:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar fi bine sa ma cunosti mai intai, sa vezi ce bine de citit sunt. TU aplici regulamentul aiurea, dupa bunul tau plac si mai ai si tupeul sa zici ca sunt usor de citit, imi provoci greata, nu-ti mai dau repli ca dai impresia ca ai mintea incuiata.

0 0

Back to top
e_versace

[Legend]

(since 16-11-2019 10:19)

Votes: 12

Post Posted: 30-05-2011, 20:49:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu am impresia ca tu gandesti ca un copil virgin de 14 ani , sincer are dreptate chiar esti cum te-a facut ( idiot sau ce ti-a zis ) , ce nu intelegi ca nu iti suporta baietii glumele de rahat ? de ce drq nu iti vezi de treaba si vorbesti numai balarii pe server , sincer acum daca vezi ca toata lumea are ceva cu tine joaca ma linistit si nu mai scrie toate prostiile pe server si glumele de kko , si nu o sa iti mai dea nimeni gag , nu poti sa nu mai scoti dumele astea?

Stii cum e vorba aia " daca te mananca te scarpina " fix tu esti ala , nici nu iti vezi de treaba desii ai vazut si in cererea de slot cata lume nu iti suporta "glumitele"

Last edited by e_versace on 30-05-2011, 20:53:30; edited 1 time in total
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 30-05-2011, 20:53:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liq wrote:
Ar fi bine sa ma cunosti mai intai, sa vezi ce bine de citit sunt. TU aplici regulamentul aiurea, dupa bunul tau plac si mai ai si tupeul sa zici ca sunt usor de citit, imi provoci greata, nu-ti mai dau repli ca dai impresia ca ai mintea incuiata.

Esti un nesimtit , nu stiu de ce mi-am batut capul cu tine atat , m-am inselat ca poti intelege cu vorba buna.
1 nu esti bine de citit , esti usor , foarte usor chiar , pacat ca nu te poti schimba
2 parca ai zis ca`mi fac treaba , acum ca sufar de mine si ca fac regulamentul dupa bunul meu plac?
3 tu imi provoci mila , motiv pentru care am incercat sa-ti explic situatia
4 eu am mintea incuiata , tu nu o ai deloc -
5 nu`mi mai raspunde , raspunde la altii , m-am lamurit cu tine , cu tine nu se poate discuta.

Code:
"Nu te certa niciodata cu un "zeu" ! Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta !"

A zis bine asta cine a zis-o -

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 30-05-2011, 21:05:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Unul pe server a zis ceva de genul altuia: "Daca mai dai flash in fata sa vezi ce ma iau de mamicuta ta, sa vezi ce te injur de ea". Ceva de genul. I-am dat gag. De ce? Nu a incalcat niciun regulament. I-am dat pentru ca celalalt sa vada si sa nu-i raspunda. Daca i-ar fi raspuns asta mai mult ca sigur ii tragea o injuratura. La genul asta de actiuni se refera avioane.
Ca si asta, si tu esti predictibil, chiar daca nu te cunoastem personal, anticipam, cu o acuratete destul de mare, unde se va ajunge.

Dupa ce adminezi cativa ani la rand si vezi tot felul de faze, de actiuni, de intamplari, certuri, discutii... iti formezi "ochiul" pentru asa ceva. E mai bine sa preintampini o cearta decat sa fie prea tarziu.

Daca nu te schimbi, tot vei primi gaguri/banuri. Cel mai bine scrie in consola hud_saytext_internal 0 si joaca linistit. Crede-ma o sa fie mai bine,

IMBALANCED
0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

Post Posted: 30-05-2011, 21:20:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ala care a scris aia a fost din start nesimtit, nu compara tu afirmatiile de mai sus, cu o simpla discutie intre 2 jucatori, cand unu iti da flash si tu ii zici sa fie mai atent, nu-s din aceasi categorie.

avioane, degeaba esti tu istet cum pretinzi ca esti daca nu stii sa-ti folosesti inteligenta.

Exact cum ma asteptam, am umplut cu voi 2 pagini, ca de fiecare data, si ca in fiecare reclamatie.

Si nu ma mai luati voi pe mine cu schimbatul, cand toate porcariile pleaca de la voi, manipulati regulamentul cum vreti voi.

Un exemplu ar fi mai devreme, unu din admini(nu dau nume) l-a amenintat pe unu ca-i da slay daca mai blocheaza, eu daca zic ca ma blocheaza unu, il avertizeaza cineva? NU, daca iau flash si stiu ca nu l-a dat din greseala ca nu m-a vazut, il avertizeaza cineva? NU.

Deci daca esti simplu player, n-ai nici-o putere, asa ca le explici odata, vezi ca se repeta, ii faci buti. Voi aveti comenzi va doare-n paishpe'

@versace: tu cand o sa citesti ce scrie in arhiva, atunci sa-ti dai cu parerea, manelistule.

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 30-05-2011, 21:33:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E dreptul lui sa-si spuna parerea, tu ca persoana nu ai de ce sa ii interzici asta, atata timp cat e admin. Si nu-l mai face manelist ca dupa iara plangi ca iei warn pe "nedrept".

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 30-05-2011, 21:33:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu se compara pentru ca sunt 2 chestii asemanatoare dar in acelasi timp diferite. Chiar daca gravitatea la ce am zis eu este mult mai mare decat afirmatiile tale, gandeste-te ca tu mereu continui cu ele si oricat de nesemnificative ar fi, ele se aduna. Se aduna pana ajung la acelasi nivel cu ce a zis acel player. La acelasi nivel de frustrare din partea adminilor care te suporta.

Il inteleg perfect pe twt ca a rabufnit, desi decizia este a lui si nu am de gand sa o contest pentru ca in mare parte meritai pedeapsa (nu si partea cu jignitul), dar gandeste-te ca din 4 randuri de chat, 1 este al tau. Asa esti uneori. Asa de persistent. E ceva normal sa discuti cu un prieten, si respect asta, dar cand incepi sa vorbesti de cat de penibila e harta, ce camp face x si y, cat nu suporti flashurile de la colegi... si tot continui despre asta... imi pare rau pentru tine, si eu ti-as fi dat gag/ban(daca as fi avut acces).

Esti/ai fost admin (nu stiu sigur) deci stii ce presiune este pe capul tau cand esti pe server cu niste copii frustrati si cu mentalitatea lor de "smecherasi". Trebuie sa intelegi ca uneori mai bine nu scori un cuvant si sa fii ok decat sa scoti unul si sa deranjezi pe cineva. Eu vorbesc uneori pe amx_chat, unde nu vad jucatorii fara acces, si rareori pe chatul normal. O fac pentru ca si asa chatul este spamat, uneori chiar trebuie sa ma abtin sa mai scriu si eu ceva. Alteori nu o fac, dar cat timp vorbesc, incerc sa nu deranjez pe altii sau sa ma abtin daca mi se atrage atentia. Tu nu procedezi asa... deasta primesti gag/ban.

IMBALANCED
0 0

Back to top
|Kenwello|

[Ken]

(since 12-07-2017 23:12)

Votes: 19

Post Posted: 30-05-2011, 21:36:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liq wrote:

Si nu ma mai luati voi pe mine cu schimbatul, cand toate porcariile pleaca de la voi, manipulati regulamentul cum vreti voi.

Aici iti dau dreptate,

Si catreceilalti admini, nu va mai dati voi destepti ca nu sunteti nici 1 mai presus de un simplu jucator pe sv,

Asteptati sa posteze cel care trebuie nu va mai dati voi cu presupusul.

Fi curajos.
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 30-05-2011, 21:43:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

|Kenwello| wrote:
liq wrote:

Aici iti dau dreptate,

Si catreceilalti admini, nu va mai dati voi destepti ca nu sunteti nici 1 mai presus de un simplu jucator pe sv,

Asteptati sa posteze cel care trebuie nu va mai dati voi cu presupusul.

Aici nu e vorba de cine e mai destept, cel putin asta cred eu, e vorba ca el are un comportament nu tocmai exemplar. Oricum am "manipula" noi regulamentul, oricat de nepriceputi si nedemni de admini suntem noi toti, el nu a recunoscut sau nu a fost de acord cu partea in care el a gresit prin comportament. Si asta spune multe.

IMBALANCED
0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 30-05-2011, 21:44:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Umpleti 10 pagini si degeaba. Pur si simplu sunteti incapabili de a comunica normal...ambele tabere. Din postura de fost admin cu o oarecare impartialitate si nepasare (mai nou) stiti cum se vede? Ca dracu. Pareti niste copii de 10 ani care isi dau aere de savanti si filozofi. Problema asta se rezolva cu un cuvant: "ignora".

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
BaCk

[Red dog until I die]

(since 17-01-2016 12:42)

Votes: 17

Post Posted: 30-05-2011, 21:45:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ratra wrote:
Umpleti 10 pagini si degeaba. Pur si simplu sunteti incapabili de a comunica normal...ambele tabere. Din postura de fost admin cu o oarecare impartialitate si nepasare (mai nou) stiti cum se vede? Ca dracu. Pareti niste copii de 10 ani care isi dau aere de savanti si filozofi. Problema asta se rezolva cu un cuvant: "ignora".

+1 ratra.Nu va mai certati degeaba si asteptati sa posteze twt sau un alt owner.

Always better than you!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ion.mzk, 30 May 2011 19:56

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 29-07-2025, 13:09:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password