User
Pass
2FA

ptr ce permanent?? CITESTE REGULAMENTUL
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3167
abureala

[TasTe some FuN]

Status: Offline
(since 21-01-2013 20:17)

Votes: 16

Post Posted: 30-05-2011, 22:15:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DA AM GRESIT CA M-am luat in gura cu un om obiosit lispit de viata,dar cand ma injura d emorti de raniti si sufera pe amx_page cu mine ma iau cu tot serevrul daca este cazul in astefl de situatii...iar tu fear ma JUr ca nu va ramane asa....vorbim...sunt putin baut acum dar am jur ca vei ateriza in pe capota la masina,NIMENI NU MA INJURA DE MAMA SI DE MORTI handicapatule........UNBAN SAU BAN 100 de min......si sa caute un admin in logouri....fear asta este nr meu 07477429092 ca tot cereai nr meu.....amice am o varsta si cu tine recunosc ma port copilareste dar ajunge tu crezi ca las orice inapt sa ma injure asa de morti si toate cele -) chiar daca cheltuii mii de E tot te gasesc....suna copilaresc dar o sa te filmez cand pun baietii sa te penetreze ...toti in spatele calc sunteti zmei...iti arat eu tie jmecherie

japka TU NU AI DREPTUL SAMA BANEZI PE MINE>>>era scr pe serv care este general..el da tu tb sa iti vezi de ale tale...si nu permanent amice....ce vrei sa dovedesti?ALA MA INJURA DE MORTI SI TU IMID AI PERMANENT?...ma rog....nu mai pot eu...lasati permanent... am alte preocupari incepand de azi -) Sile suna-ma ca nu mai am NR TAU

Staff message (Gh0sT):

Bruce Lee mai usor ca sperii pestii.
+2 warn-uri pt injurii si amenintari.

http://www.youtube.com/watch?v=AE6jh2lxOIY&feature=player_embedded#at=49 Ghem.Mzq

I like to walk
Teoretic,nu imi pasa.Practic,mi se rupe

Last edited by abureala on 30-05-2011, 22:19:34; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
kolick

[] SUD []

(since 01-09-2019 12:22)

Votes: 706

Post Posted: 30-05-2011, 22:19:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hai ca azi am luat-o razna cu totii. [nu e offtopic.]

0 0

Back to top
MrMicheel

[Account disabled]

(since 28-02-2013 18:33)

Votes: 71

Post Posted: 30-05-2011, 22:25:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate,nu trebuie sa renunti pentru atat,si lasa amenintarile ca nu duc nicaieri.
0 0

Back to top
Japka

[Mentally Stable]

(since 21-07-2016 00:35)

Votes: 9

Post Posted: 30-05-2011, 22:25:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ban pe 10 minute si tie si lu fearless nu permanet ok.. si lam scos

0 0

Back to top
abureala

[TasTe some FuN]

Post Posted: 30-05-2011, 22:32:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MrMicheel wrote:
Frate,nu trebuie sa renunti pentru atat,si lasa amenintarile ca nu duc nicaieri.

renunt ma m-am saturat ca toti copii sa vb din fata pc'ului ca si cum ar fii zmei....o s avedeti voi in curand ce jmecherie fac eu cu el...

Japka nu am nimic cu tine....corect recunosc...am raspuns provocariilor unui aiurit..asta e platesc...sa mi se scoata tot de pe server daca asta merti....ideea era ca tu nu tb sa dai ban...prin regulament nu ai voie...ma rog bla bla bla/....ms pa

http://www.youtube.com/watch?v=AE6jh2lxOIY&feature=player_embedded#at=49 Ghem.Mzq

I like to walk
0 0

Back to top
Japka

[Mentally Stable]

(since 21-07-2016 00:35)

Votes: 9

Post Posted: 30-05-2011, 22:40:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aburela te stiam super baiat de treba si imi mentin ideea ca esti de treba dar credema ca e a 2 cearta de jenu cu sami bag ca te tai te omor si chesti de jenu mam saturat si eu iar scr nu sa bagat ca nu a vrut sau stiu eu , dar eu vam dat un mik ban de 10 minute la amund2.. si zic ca nu e foarte mult din cate ati zis acolo si vati inj pnt nimik... dar in fine .. vom vedea ce iese... bafta si succes

0 0

Back to top
SharK90

[SharK]

(since 02-03-2019 16:40)

Votes: 25

Post Posted: 30-05-2011, 22:41:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

srv ul o sa se duca de rapa deja incepe sa piarda adminii vechi or sa vina cei noi fara pic de experienta si tot asa ...
nu inteleg dc va certati pt o fata asta e are lag tre sa ia kick pt chestia asta nu trebuia sa va certati .. sa ajungeti sa va injurati de mame si tot asa mai departe si mai rau sa va amemintati sa va cautati in toata tara ca sa va intalniti sa va "bateti" nu are rost sincer mai ales ca motivul certei a fost aiurea rau in fine ar trebuii sa va impacati cel mai bine sau sa va ingnorati ...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Tw

[Gunner]

(since 02-09-2019 18:56)

Votes: 6

Post Posted: 30-05-2011, 22:41:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vezi ca fortezi nota,nu te mai crede zmeu...daca tu baietzas incepi sa suferi cu mine pe server ,pentur o fata(care nici macar nu stii exact daca e fata),doar nick de fata avea,ca i-am dat kick ca aveam lag oscilator intre 90 si 300 si acum o faci pe victima ca eu te-am provocat?,cine a inceput ba baietzasule sa vorbeasca urat si sa aduca jigniri la adresa mea,ai uitat asa repede?,inseamna ca alcoolul e de vine....suferi ca un pustan de 10 ani pe net,ca faci ,ca dregi,eu zic sa te pui in pat ,sa bagi un somn bun si sa te trezesti maine sa tragi concluzii..si daca stii ca esti prost de gura la bautura apucate de baut PEPSE amice !- si nu-mi da mie definitii ale Jmekeriei pe chatul de la war3.freakz.ro....jemekerii nu se arata si nu se lauda ca tine,jmekerii merg inchis,tac si fac!...asa ca get a life!-
Te comporti cu una say "unul" cu nick de FATA pe server,de parca erai in erectie cant ti-a pus semnul "-" si vii si-mi predai mie lectii de jmekerie?,eu zic sa o lasi asa si lasa alcoolul daca-ti mananca mintile -

Nu are nici o vina Japka,din punctul meu de vedere a procedat foarte corect,am gresit,am vb urat,imi asum responsabilitatea,nu vreau ca japka sa fie tras la raspundere pt ca a incalcat regulamentul.-

0 0

Back to top
abureala

[TasTe some FuN]

Post Posted: 30-05-2011, 22:49:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tw wrote:
Vezi ca fortezi nota,nu te mai crede zmeu...daca tu baietzas incepi sa suferi cu mine pe server ,pentur o fata(care nici macar nu stii exact daca e fata),doar nick de fata avea,ca i-am dat kick ca aveam lag oscilator intre 90 si 300 si acum o faci pe victima ca eu te-am provocat?,cine a inceput ba baietzasule sa vorbeasca urat si sa aduca jigniri la adresa mea,ai uitat asa repede?,inseamna ca alcoolul e de vine....suferi ca un pustan de 10 ani pe net,ca faci ,ca dregi,eu zic sa te pui in pat ,sa bagi un somn bun si sa te trezesti maine sa tragi concluzii..si daca stii ca esti prost de gura la bautura apucate de baut PEPSE amice !- si nu-mi da mie definitii ale Jmekeriei pe chatul de la war3.freakz.ro....jemekerii nu se arata si nu se lauda ca tine,jmekerii merg inchis,tac si fac!...asa ca get a life!-
Te comporti cu una say "unul" cu nick de FATA pe server,de parca erai in erectie cant ti-a pus semnul "-" si vii si-mi predai mie lectii de jmekerie?,eu zic sa o lasi asa si lasa alcoolul daca-ti mananca mintile -

TOCMAI DIN GALATI ESTI offf -....
AM rog....o sa caute un owner in logouri sa vada ce si cum...sau daca astepti iti arat eu ce si cum...ti-am zis ca joaca de luni d ezile cu asa lag si are ok d ela toti d epe server asa cum si un admin 2oi are acceptul de a juca cu lag constant 120 nu ca al ei care sare din cand in cand........-)jmecheriii -)) inchis,tac si fac -)))) HAHAH...da ma bine...GALATi - departe dar accesibil -...asa sa revenim,dupa ce ti-am zis care e faza cu ea m-ai luat cu nepotisme cu pabaramele mele d epe serv...obositele sau ce ai mai zis....zat...hai TC SI BAN ME.... - o s apostez maine screen

AHAHA alcoolul imi mananca mintiile....macar imi permit ca am cu ce:)) ....amice nu iti mai raspund la provocariile aste de 2 lei...pana la varsta asta am facut cat nu o sa faci tu in 10 vietii in orasul ala:)).... promit solemn ca voi vb prin fapte...auzi cica iti spun asta de la rds si nr la casa -

I like to walk

Last edited by abureala on 30-05-2011, 22:52:00; edited 1 time in total
0 0

Back to top
scr <

[Mentally Stable]

(since 14-06-2016 18:15)

Votes: 3

Post Posted: 30-05-2011, 22:50:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prea multa rivalitate si orgoliu prostesc, e un simplu joc... amandoi ati escaladat conflictul punand paie pe foc. Recunosc ca la inceput m-am amuzat de convesatie, dar usor a devenit ceva urat si greu de suportat pt ceilalti. Japka a luat decizia pe care trebuia sa o iau eu, adica sa le dau ban 5 - 10 min pt a se calma.

Last edited by scr < on 30-05-2011, 22:53:36; edited 1 time in total
0 0

Back to top
kolick

[] SUD []

(since 01-09-2019 12:22)

Votes: 706

Post Posted: 30-05-2011, 22:52:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

femeile si bautura ne distrug! pacat ca nu sunt din oras cu voi , ca veneam sa va filmez la 1vs1. azi s-au pierdut 2 admini,poate 3, tot inainte fratilor , ca se arde dubios pe serveru asta de o vreme incoace. :]

0 0

Back to top
Tw

[Gunner]

(since 02-09-2019 18:56)

Votes: 6

Post Posted: 30-05-2011, 22:55:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Datele sunt confidentiale,aia de la RDS n-au voie sa furnizeze informatii despre un abonat,asta pentru cultura ta generala.
Amice sunt satul de-al de tine,laudarosi din astia care fac,dreg,spanzura,omoara,talharesc,te simti mandru?,veziti de adminul tau acolo si termina cu frazele aste de doi lei,ca esti penibil,denoti faptul ca ai iq-ul mai mic decat nr de clase de la CFR,scrii ca un copil care bea 2 guri de vodka si nu mai incape pe usa,se lauda trei zile-n cartier,ca ce mare lucru a facut el...
Vrei sa ducem discutia aia interminabila pe forum?...eu zic sa lasi topicul aerat sa se ia o decizie si sa termini cu banalitatile astea.
Si tu scr> daca-ti zic ceva pe amx_chat tine pentru tine prietene nu sifona rpd tot -,mare om care esti si tu.

0 0

Back to top
Ralukita

[Mentally Stable]

(since 08-03-2016 08:48)

Votes: 7

Post Posted: 30-05-2011, 22:57:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vad ca-mi implicati numele meu in acest scandal, ceea ce ma face sa imi spun si eu punctul de vedere.... in primul rand nu sunt fata sunt femeie...maritata si la casa ei...in afara Romaniei( motiv pentru care imi variaza si lagul) in al doilea rand...am cerut voie cu 10 min pe amx page sa joc si nimeni nu a avut nimik de comentat....e suficient sa-mi spuneti sa ies...si ma simt singura..iar de aici pana la a ma face "panarama" necunoscundu-ma nu e chiar fair...dar asta o rezolvam separat...
Ps : nu sunt adunata de pe strazi....dar pot aduna de pe strazi ....mai ales de prin Galati pupici all

0 0

Back to top
Tigreus

[# UlTrAs AU% #]

(since 14-07-2011 19:38)

Votes: 5

Post Posted: 30-05-2011, 22:59:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doamneee... nu exista seara cand vin de la munca sa vad "balacarii" intre admini... eu inteleg ca toti aveti mandrie ( de, suntem baieti), dar nici chiar asa... mai mult ca sigur Fear i-a dat kick Ralukai ca avea lag, iar Abureala e amic cu ea si a facut pe Fat-Frumos... deci uite unde s-a ajuns de la un KICK...
Nu va mai amenintzatzi ca astea sunt puerile...sfatul meu e sa asteptati decizia lui ION, o pedeapsa ar fi din partea mea: slot la aman2 timp de 3 luni si atunci o sa vedem care din voi chiar vrea sa fie in continuare admin pe war3.freakz.ro , sunt convis ca acest lucru o sa-l demonstreze prin ore jucate pe serv si codati prinsi.

P.S. chiar vreau sa vad discutia de pe amx_page sau oriunde s-a tinut

La munk, nu la intins mana!!! -

Last edited by Tigreus on 30-05-2011, 23:01:37; edited 1 time in total
0 0

Back to top
warquz

[[Tata Lor]]

(since 01-10-2014 12:00)

Votes: 8

Post Posted: 30-05-2011, 23:01:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare ! nu ma intereseaza problema care ati avut-o de va injurati k la usa cortului , insa mai abureala eu zic ca JAPKA a procedat corect cu voi (chiar daca e impotriva regulamentului) si nu cred ca fearless a injurat degeaba !! Fratilorrr trezitiva , este un simplu joc .... D"eale lu Mitica -

FreakY LikE Me !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by eM, 30 May 2011 22:10

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 03-02-2025, 17:52:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x