User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 30, 31, 32  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message63928
radut

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-06-2021 20:39)

Votes: 8

Post Posted: 02-06-2011, 19:29:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok mersi frumos - .. Stiu tactica doar de pe 10 normal atunci - .. Din cate am inteles cel mai greu mod pt LK este 10hc -

Eroinastar - ww monk
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shizuma

[Mentally Stable]

(since 09-11-2019 19:34)

Votes: 24

Post Posted: 02-06-2011, 19:35:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hvan wrote:
=Nume : Razvan
=Varsta:16
=Nume caracter ingame: Freerunner
=Clasa:Rogue
=Spec 1:Assasination(pve 6,2k gs)
=Spec 2:Subtlety (acelasi gearscore[6,2k] dar gear total diferit)
=Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Freerunner
=Link screenshot cu interfata(este obligatoriu): http://imageshack.us/f/64/wowscrnshot031103140626.jpg/
=Profesii (minim 2 profesii): Enchanting / Jewelcrafting
=Ce experienta ai?* ex: icc25h 11/12*: pai daca am organziat raid cu globalu icc 25 hc , am ajuns pana la Blood queen, cred ca am ceva experienta - (joc warcraft(Classic , Burning crusade, wotlk) de 5 ani si ceva)
=In ce guilde ai mai fost pe server? : HKP , Snails gone Mad si in Unique
=De ce ai plecat din ultima guilda? : pentru ca nu prea se faceau raiduri , era lume putina in guild , liderul nu prea facea recruit asa ca m-am hotarat sa dau leave.
=De ce ai aplicat la guilda Mad Dogs? : Pentru ca mi-au sugerat-o multi si am auzit ca liderul si de asemenea playerii din guild sunt "de treaba" -
=Ai posibilitatea sa stai pe TS3,ai microfon?(obligatori): am microfon , stau pe ts pana cand e nevoie -

Inainte de a da un raspuns v-as ruga sa va uitati pe aceste poze cu dps-ul si aoe dps-ul meu
DPS: http://imageshack.us/photo/my-images/20/wowscrnshot022211151333.jpg/
AOE: http://imageshack.us/photo/my-images/89/wowscrnshot022703092516.jpg/

Multumesc.

daca stii scriptu la lk , ur welcomed , daca nu , nu.

0 0

Back to top
darkdestiny1

[Mentally Stable]

(since 01-10-2011 15:56)

Votes: 2

Post Posted: 02-06-2011, 21:05:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-Nume : Tudor
-Varsta: 23
-Nume caracter ingame: garnier
-Clasa: hunter
-Spec 1: mm pve
-Spec 2: survival pvp
-Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Garnier
-Link screenshot cu interfata(este obligatoriu): n`am triketu` pe 1, nu stiu unde sa postez si momentan imi merge netu` lame
-Profesii (minim 2 profesii): inscription/ jwc

Ce experienta ai?* ex: icc25h 11/12*: litch down

In ce guilde ai mai fost pe server? : guilda mea-depozit

De ce ai plecat din ultima guilda? : ca sa vin la voi sa fac raiduri

De ce ai aplicat la guilda Mad Dogs? : seriozitate

Ai posibilitatea sa stai pe TS3,ai microfon?(obligatori): este

0 0

Back to top
hvan

[Gold Warchief]

(since 22-02-2015 15:34)

Votes: 15

Post Posted: 02-06-2011, 21:16:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[/quote] daca stii scriptu la lk , ur welcomed , daca nu , nu.[/quote]

Pentru inceput :
Ai nevoie de:
-2 priest(1 din ei sa fie discipline)
-2 paladini holy
-1 resto shaman
-1 extra aoe healer (druid resto)

Trebuie sa ai 2 tanci , 1 trebuie sa tankeze LK iar celalalt sa tina adds , Lich king pune shadows trap pe pamant , playerii nu trebuie sa stea in ele pentru ca fac foarte mult damage , iar daca un cel putin un player moare . LK isi poate ia un fel de berserek , Damage-ul lui este crescut foarte tare iar pentru asta ai nevoie de 1 hunter sa ii scoata enrage-ul. Hp-ul lui LK trebuie sa ajunga sub 70% inainte ca 3 wave de adds sa apara . Atunci cand LK se duce "suparat" in mijlocul ghetarului toti playerii trebuie sa stea pe margine pentru pemtru ca da un aoe cu un damage grozav.. plus de asta , mai summoneaza si un fel de orbs , rdps trebuie sa le dea jos imediat. Cand LK infige sabia in ghetar toata lumea trebuie sa plece de pe marginea ghetarului pentru ca marginea acestuia se v-a darama. LK pune pe un player DEFILE , playerul cu Defile trebuie sa stea departe de restul raidului (daca nu wipe-ul va fi garantat). dps-ul trebuie sa fie 1% din hp-ul bossului pe 4-5 secunde , altfel vor fi cat mai multe waveuri de Valks iar acesta va fi mult mai greu de batut. Faza a doua e ca cea anterioara , cand LK da aoe raidul trebuie sa se mute pe marginea ghetarului , toata lumea trebuie sa fie atenta pentru ca daca unul din raid members moare LK isi va lua Enrage.Imediat dupa a 2 faza , Tot raidul va fi teleportat in Frozen Throne unde playerii vor fi nevoiti sa stea in viata timp de 40 de secunde pentru ca vor pica niste bombe din cer care fac mai mult dmg decat hpul oricarui player , asa ca raidul trebuie sa fie unit si sa se fereasca de ele. Daca o bomba loveste un player , LK isi ia enrage iar acest lucru va duce la wipe. Dupa cele 40 de secunde raidul v-a fi teleportat la loc , offtankul trebuie sa il tina pe lk departe de adds , ca membri raidului sa omoare adds ramas in viata. Dupa ce adds au fost omorati , Lk va teleporta pentru a 3-a oara raidul in Frozen throne unde raidul trebuie sa ramana in viata pentru alte 40 de secunde , dupa asta LK "se enerveaza" si omoara tot raidul , Tirion "se enerveaza " si el la randul lui da ress la toti membrii raidului . Si ... cam atat incapatanatu asta de LK (acesta este scriptul de pe 25 Heroic, pe celelalte le stiu + scripturile celorlalti bosi din ICC) Multumesc .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
radut

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-06-2011, 22:37:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa incerc si eu

Neeaparat - AOE HEALERI ( Shammy for ex )

Bosul are 3 phase

1- Main tank'ul trebuie sa aduca boss'ul aproape de platforma . In aceasta faza Lich King va invoca (sumona) Shambling Horrors si Dredge Ghouls pe care Off'tankul trebuie sa-i tina departe de raid . Shambing Horror are enrage time deci trebuie omorati foarte repede .
Cand Lich King ajunge la 70% din HP , toti playeri trebuie sa se duca pe marginea platformei , formand grupuri ca de ex melle/tank si Healeri/rdps ...
Rdps trebuie sa se ocupe de Ice spheres (bilele alea) ..

2- Aici bossul trebuie tancat in mijlocul platformei .. Nu mai invoca Dredge Ghouls .. dar in schimb invoca Valkyr , un monstru ca incearca sa arunce un membru la intamplare din raid de pe platforma ..
La 30-40% se foloseste Bloodlust !

3- Nu va mai invoca Valkyr .. In aceasta faza Lich king va folosi Harvest Souls pe un membru random din raid .. Healeri trebuie sa-l vindece rapid .. Daca nu moare , playerul respectiv va fii teleportat in Frostmourne unde trebuie sa se lupte cu Spirit Warden , un monstru care casteaza Soul rip , un spell care "infesteaza" playerul respectiv cu shadow dmg ..

In finalul scriptului , mai exact cand Lich King mai are 10% HP ramas , da wipe la tot raidul ... Nu trebuie sa dai release pentru ca un human numit Terenas Menethil , cu ajutorul spelului numit [restore soul] va reinvia tot raidul ..

Daca am omis ceva , poti sa mai imi pui intrebari - !

Eroinastar - ww monk
0 0

Back to top
Shizuma

[Mentally Stable]

(since 09-11-2019 19:34)

Votes: 24

Post Posted: 02-06-2011, 22:52:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hvan wrote:
daca stii scriptu la lk , ur welcomed , daca nu , nu.

Pentru inceput :
Ai nevoie de:
-2 priest(1 din ei sa fie discipline)
-2 paladini holy
-1 resto shaman
-1 extra aoe healer (druid resto)

Trebuie sa ai 2 tanci , 1 trebuie sa tankeze LK iar celalalt sa tina adds , Lich king pune shadows trap pe pamant , playerii nu trebuie sa stea in ele pentru ca fac foarte mult damage , iar daca un cel putin un player moare . LK isi poate ia un fel de berserek , Damage-ul lui este crescut foarte tare iar pentru asta ai nevoie de 1 hunter sa ii scoata enrage-ul. Hp-ul lui LK trebuie sa ajunga sub 70% inainte ca 3 wave de adds sa apara . Atunci cand LK se duce "suparat" in mijlocul ghetarului toti playerii trebuie sa stea pe margine pentru pemtru ca da un aoe cu un damage grozav.. plus de asta , mai summoneaza si un fel de orbs , rdps trebuie sa le dea jos imediat. Cand LK infige sabia in ghetar toata lumea trebuie sa plece de pe marginea ghetarului pentru ca marginea acestuia se v-a darama. LK pune pe un player DEFILE , playerul cu Defile trebuie sa stea departe de restul raidului (daca nu wipe-ul va fi garantat). dps-ul trebuie sa fie 1% din hp-ul bossului pe 4-5 secunde , altfel vor fi cat mai multe waveuri de Valks iar acesta va fi mult mai greu de batut. Faza a doua e ca cea anterioara , cand LK da aoe raidul trebuie sa se mute pe marginea ghetarului , toata lumea trebuie sa fie atenta pentru ca daca unul din raid members moare LK isi va lua Enrage.Imediat dupa a 2 faza , Tot raidul va fi teleportat in Frozen Throne unde playerii vor fi nevoiti sa stea in viata timp de 40 de secunde pentru ca vor pica niste bombe din cer care fac mai mult dmg decat hpul oricarui player , asa ca raidul trebuie sa fie unit si sa se fereasca de ele. Daca o bomba loveste un player , LK isi ia enrage iar acest lucru va duce la wipe. Dupa cele 40 de secunde raidul v-a fi teleportat la loc , offtankul trebuie sa il tina pe lk departe de adds , ca membri raidului sa omoare adds ramas in viata. Dupa ce adds au fost omorati , Lk va teleporta pentru a 3-a oara raidul in Frozen throne unde raidul trebuie sa ramana in viata pentru alte 40 de secunde , dupa asta LK "se enerveaza" si omoara tot raidul , Tirion "se enerveaza " si el la randul lui da ress la toti membrii raidului . Si ... cam atat incapatanatu asta de LK (acesta este scriptul de pe 25 Heroic, pe celelalte le stiu + scripturile celorlalti bosi din ICC) Multumesc .

respins , gresit.

Posturi unite automat, 02-06-2011, 23:52:36

radut wrote:
Sa incerc si eu

Neeaparat - AOE HEALERI ( Shammy for ex )

Bosul are 3 phase

1- Main tank'ul trebuie sa aduca boss'ul aproape de platforma . In aceasta faza Lich King va invoca (sumona) Shambling Horrors si Dredge Ghouls pe care Off'tankul trebuie sa-i tina departe de raid . Shambing Horror are enrage time deci trebuie omorati foarte repede .
Cand Lich King ajunge la 70% din HP , toti playeri trebuie sa se duca pe marginea platformei , formand grupuri ca de ex melle/tank si Healeri/rdps ...
Rdps trebuie sa se ocupe de Ice spheres (bilele alea) ..

2- Aici bossul trebuie tancat in mijlocul platformei .. Nu mai invoca Dredge Ghouls .. dar in schimb invoca Valkyr , un monstru ca incearca sa arunce un membru la intamplare din raid de pe platforma ..
La 30-40% se foloseste Bloodlust !

3- Nu va mai invoca Valkyr .. In aceasta faza Lich king va folosi Harvest Souls pe un membru random din raid .. Healeri trebuie sa-l vindece rapid .. Daca nu moare , playerul respectiv va fii teleportat in Frostmourne unde trebuie sa se lupte cu Spirit Warden , un monstru care casteaza Soul rip , un spell care "infesteaza" playerul respectiv cu shadow dmg ..

In finalul scriptului , mai exact cand Lich King mai are 10% HP ramas , da wipe la tot raidul ... Nu trebuie sa dai release pentru ca un human numit Terenas Menethil , cu ajutorul spelului numit [restore soul] va reinvia tot raidul ..

Daca am omis ceva , poti sa mai imi pui intrebari - !

respins , ai facut o combinatie de scripturi intre dificultati .

0 0

Back to top
radut

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-06-2011, 22:53:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok , mersi oricum .. Macar am incercat !

Eroinastar - ww monk
0 0

Back to top
r0akrul

[Mentally Stable]

(since 15-04-2014 20:16)

Post Posted: 03-06-2011, 03:12:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-Nume : geo (din acte nu prescurtare)
-Varsta: 20
-Nume caracter ingame: roakrul
-Clasa: hunter
-Spec 1: MM
-Spec 2: mm
-Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Roakrul
-Link screenshot cu interfata(este obligatoriu): ce de baza ca restu imi creaza lag
-Profesii (minim 2 profesii): engi si mining full

Ce experienta ai?* ex: icc25h 11/12*: icc 10n,hc 8/12 icc 25n 7/12

In ce guilde ai mai fost pe server? : dante inferno, snail gone mad

De ce ai plecat din ultima guilda? : dante inferno nu mai erau plaeri

De ce ai aplicat la guilda Mad Dogs? : m-am saturat sa stau degeaba prin wow si m-am saturat sai ajut pe alti sa isi faca gs

Ai posibilitatea sa stai pe TS3,ai microfon?(obligatori)

da nu e problema pot chiar sa tin un sv daca e nevoie
si nu am problema cu ora de culcare

0 0

Back to top
hvan

[Gold Warchief]

(since 22-02-2015 15:34)

Votes: 15

Post Posted: 03-06-2011, 11:49:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am interesat mai mult , si am invatat scriptul aproape ca "in palma" , check me:P

Faza nr.1
-LK summons 3 Drudge Ghouls
-dupa asta LK summons Shambling Horror
-Dupa asta , isi ia Enrage(Creºte dmgul cu 200% 1.25 exprimate sec) / Frenzy (Creºte viteza de atac cu 50%)
-Foloseste Shock wave (Trimite un val cu aoe dmg pe o distanta de 20 yards )
-Necrotic Plague (50000 m infecteazã þintã cu o epidemie mortala, provocând un dmg de 50000 Shadow la fiecare 5 secunde timp de 15 secunde. În cazul în care þinta moare în timp ce afectat, sau efectul expirã dupã durata de 15 sec, acest efect se va obþine o suplimentare de stivã ºi a sãri la o unitate din apropiere. Timer 15 sec se reîmprospãteazã dupã fiecare salt. În cazul în care acest efect este înlãturatã, ea va pierde o stivã ºi a sãri la o unitate din apropiere la o distanþã de 10 yards, dacã nu existã nici un obiectiv rana va fi scoasa complet. Ori de câte ori acest efect sare, putere lui Lich King va creºte instant.
-Plague Siphon (Creste dmg-ul cu 2% , se stackeaza de fiecare data cand Necrotic Plague sare , dureaza 30 de sec , se poate stacka de 500 de ori)
-INFEST(60 yards -produce 6598 la 7402 shadow damage la toti playerii inamici pe o distanta de 50k yards)
-Summoneaza Shadow traps (poate fi summonata la o distanta de 60 yards , perimetrul Shadow trapului este de 5 yards , membrii raidului nu trebuie sa stea in Trapuri deoarece ele fac damage intre 23563 pana la 26437 )
-Remoreless Winter (creaza o furtuna de zapada , care face 7069 - 7931 Frost damage pe secunda la toti membrii raidului pana in 45 yards)
-Pain and suffering (100 yd range , face intre 2828 - 3172 Shadow damage , in fata unui caster care trebuie sa se fereasca de ea)
-Summon Ice Sphere(Summoneaza un Ice sphere(6000 hp) care se duce la un random raid member)
-Ice Burst(Deals 9425 to 10575 Frost damage la toti membrii raidului <10 yards> care te arunca in spate)
-Raginig Spirit(Mind control pe 1 din raiduri <chestia asta nu prea am inteles-o> )
-Soul Shriek (Face 18850 to 21150 Shadow damage la toti membrii raidului pana in 15 yards , care da silence 5 secunde )
-Quake(Trimite de sub ghetar niste shockuri ca aceasta sa se sparga )

Faza nr. 2
-Soul Reaper(Se foloseste pe tank , da cu 50% weapon damage si face 70k damage pe 25 heroic)
-Defile(80 yd range- Pune Defile pe un random player care trebuie sa plece de langa restul raidului pentru 30 de secunde)
-Summoneaza Val'Kyr(Summoneaza Val'kyr care trage cate un player si le da drumu din aer)
-Life Siphon(Deals 1850 to 2150 Shadow damage la un caster)

Faza nr. 3
-Harvest Soul ( Face 7500 shadow damage la un player , care daca moare se transforma in Froustmourne sa fie devorat)
-Harvest Souls ( Face 2000 shadow damage la toti membrii raidului )
-Harvested soul (Aplicã atunci când un membru al raidului moare în interiorul Frostmourne, creºte damage-ul cu 500%, iar dimensiunea de 50%. pe heroic mode, iar pe normal 200% , si dimensiunea tot cu 50%)
-Vile Spirits( lk creaza 10 vile spirits care ataca membrii raidului timp de 30 de secunde)
-Spirit burst (28275-31725 shadow damage la toti playerii de pana in 5 yards)
-Harvest soul (consuma incet 2k dmg de la toti playerii in interiorul Frostmournului)

Spirit warden

-Soul rip (face shadow damage timp de 8 secunde , se poate curata cu cleanse/dispell)
-Destroy soul(///)

Terenas Menethil
-Light's favor(Terenas healeaza membrii raidului cu 5000 , iar damage-ul creste odata cu heal-ul)
-Restore soul

Faza nr. 4

-Fury of Frostmourne (Deals 1,000,000 Shadow damage la toti membrii raidului , nemaiputand da release )

Terenas Menethil

- Terenas da ressurect la toti membrii raidului , iar dupa asta LK e usor de batut

Chiar vreau in guilda asta, si sper sa fie un exemplu pentru toti cei care nu stiu scriptul lui LK , Multumesc. Ultima decizie va apartine

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Gixxer

[Mentally Stable]

(since 26-07-2011 11:58)

Post Posted: 03-06-2011, 21:27:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-Nume : Razvan
-Varsta: 17
-Nume caracter ingame: Gixxer
-Clasa: Priest
-Spec 1: Holy
-Spec 2: Discipline
-Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Gixxer
-Link screenshot cu interfata(este obligatoriu): http://imageshack.us/photo/my-images/109/wowscrnshot060311221947.jpg/
-Profesii (minim 2 profesii): Enchanting full + retete

Ce experienta ai?* ex: icc25h 11/12*: Am facut tot Ice Crown Citadelul inafara de lich king deoarece nu am cu cine din aceasta guilda , nu se poate daca nu stiu toti scriptul .

In ce guilde ai mai fost pe server? : Enigma , RANDOMS

De ce ai plecat din ultima guilda? : Enigma a fost ultima guilda , vreau sa plec deoarece vreau ceva mai serios , mai multe raiduri si full run-uri /

De ce ai aplicat la guilda Mad Dogs? : Este o guilda buna de pe server cu oameni gearati si cu brain din cate am vazut .

Ai posibilitatea sa stai pe TS3,ai microfon?(obligatori): Da , am teamspeak , am microfon , am tot , voi fi prezent pe teamspeak la fiecare raid .

Joc wow de cand a aparut , am cam 5 ani , am skill si imi cunosc clasa.

0 0

Back to top
Rizwan

[Retired Moderator]

(since 17-04-2022 04:52)

Votes: 71

Post Posted: 03-06-2011, 23:46:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

retrag

0 0

Back to top
enduro

[Mentally Stable]

(since 14-10-2011 13:35)

Post Posted: 04-06-2011, 10:03:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-Nume : Mihai
-Varsta: 19
-Nume caracter ingame: Enduro
-Clasa: DK
-Spec 1: Blood Tank
-Spec 2: Frost Dps
-Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Enduro
-Link screenshot cu interfata(este obligatoriu): http://www.picz.ro/show-image.php?id=fa2120f26ecec5c0527632a21e27bcb5
-Profesii (minim 2 profesii): am sa termin enchantu , si am sa mai fac inca 1 in 2 , 3 zile

Ce experienta ai?* ex: icc25h 11/12*:icc 25h 9/12 , icc 10h 11/12

In ce guilde ai mai fost pe server? : Huge , Hkp

De ce ai plecat din ultima guilda? : pentru ca nu m-am putut intelegere cu oamenii de acolo

De ce ai aplicat la guilda Mad Dogs? : pentru ca mi se pare o guilda serioasa unde poti ajunge departe

Ai posibilitatea sa stai pe TS3,ai microfon?(obligatori): da am

PS: Stiu scriptu la Lich King

0 0

Back to top
leg3on

[dr love]

(since 26-11-2011 08:21)

Post Posted: 04-06-2011, 10:15:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

faceti recrutari la rogue care stiu tactica de la lk??daca da stiti datele si va spun deja scriptu
0 0

Back to top
mayae

[Mentally Stable]

(since 28-08-2011 21:16)

Post Posted: 04-06-2011, 15:33:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut!

-Nume : Maia
-Varsta: 18
-Nume caracter ingame: Mayae
-Clasa: Warlock
-Spec 1: demo-destro
-Spec 2:
-Link armory:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Mayae
-Link screenshot cu interfata(este obligatoriu): http://postimage.org/image/pw4zaytg/
-Profesii (minim 2 profesii): Skinning 450/450. Ma ocup si de LW, nu am observat ca este obligatoriu minim 2.

Ce experienta ai?* ex: icc25h 11/12*: Cunosc scripturile si intentionez sa si aplic pe cat posibil cunostintele. Am facut ICC pana la Council inclusiv.

In ce guilde ai mai fost pe server? :Only Lag Can Kill Me, Enigma, Exiled.

De ce ai plecat din ultima guilda? : Din pacate, pe motiv de disband.

De ce ai aplicat la guilda Mad Dogs? :In primul rand, pentru ca am aflat cine sunteti si ce faceti si asta m-a bucurat teribil ca mai exista si guilde perseverente pe realm. Sunt satula de global si ninja, mi se pare weak. Vreau putina corectitudine si de ce nu, respect :). In al doilea rand, am observat ca multi din fostii "colegi" au venit aici.

Ai posibilitatea sa stai pe TS3,ai microfon?(obligatori): Sigur ca da.

*Tin sa mentionez ca nu indeplinesc conditia de "6k gs" si am doar 5914. Am "apelat" cu speranta sa-mi pot imbunatati metoda de joc dar si gear-ul, altfel ma vad nevoita sa plec de pe server pentru ca nu mai vad, inafara de acest guild, altul capabil. Am avut divergente cu EXILED-ul pe motiv ca sunt fata iar unii NU stiu face diferenta dintre IRL si gaming. Sper din tot sufletul ca aici nu va fi cazul in caz de Accept. Mi-ar face mare placere sa fac parte din Mad Dogs.

Va multumesc,
M.

0 0

Back to top
Duca25Alex

[All Stars]

(since 05-11-2017 13:42)

Votes: 7

Post Posted: 04-06-2011, 16:56:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-Nume :Alex
-Varsta:19
-Nume caracter ingame:Junnior
-Clasa:warrior
-Spec 1:tank
-Spec 2:fury
-Link armory:Aici
-Link screenshot cu interfata(este obligatoriu):Aici
-Profesii (minim 2 profesii):enchanting & tailoring

Ce experienta ai?* ex: icc25h 11/12*:stiu toate scripturile inclusiv Lk 25h

In ce guilde ai mai fost pe server? :pve

De ce ai plecat din ultima guilda? :nu mai joaca pe server

De ce ai aplicat la guilda Mad Dogs? :deoarece doresc pve de calitae

Ai posibilitatea sa stai pe TS3,ai microfon?(obligatori):da

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 30, 31, 32  Next    

The time now is 04-11-2024, 00:00:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x