User
Pass
2FA

[Respins]Cerere Slot .:EcStaSy:.
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Admin Request
Author Message3648
EcStaSy1991

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 27-07-2011 12:25)

Votes: 3

Post Posted: 05-06-2011, 14:12:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este ultima daca cand dau replica si apoi incetez,faceti ce dorinti de cuvinta ,prin ceea ce spuneti voi aici arata... si ma opresc aici ,acum o sa ziceti ma frate le stie pe toate ,nu nu le stiu pe toate ,toata lumea greseste si invata din greseli asa cum am facut si eu dar pentru un inceput prost toata lumea crede ca asa esti mereu ,in fine...
Guerilla nu stiu cand mi ai dat tu mie gag ,cred ca ai visat sincer nici nu prea te am mai vazut pe serv asta unu la mana ,doi la mana mai sunt doi ecstasy unul ecstasy la gaini si celalant Ecst@S| sau ceva de genu ,ma deranjeaza foarte mult faptul ca multi dintre voi chiar mint cu nerusinare ,chiar imi pare rau sa zic asta da raman dezamagit de ce spun oameni din acest staff ,e intradevar am avut niste scapari si mi le recunosc ,asa cum am spus toti invatam din greseli ,eu nu mai am nimic de spus ,acum imi doresc mai mult sa vad cine are dreptate si cand mi ai dat tu gag
Aaa da si cu chestia cu pariuri/negocieri sau ce spui tu acolo cred ca nu ai citit bine Thinking,mai citeste odata ,m am referit la ceea ce spune el am vrut sa vad daca chiar este sigur 100% pe ceea ce spune sau doar arunca vorbe in vant(era cu sens figurat)

Quote:
E dreptul lui sa se apere dar nu si aici, trebuie doar sa faca cererea si sa astepte. Ce-mi place la el e faptul ca tot sustine ca in ultima luna nu a primit gag .. ok sa zicem ca asa e, ceea ce denota faptul ca ai incercat sa te abtii ca sa poti face cerere si sa nu iei contra dar ce se va intampla dupa ? Oricum faza cu "n-am mai luat gag in ultima luna" e penibila, am vazut si eu ca ai luat gag in ultima vreme, nu-mi aduc aminte cand ca nu sunt robot sa retin tot. Acum asteapta sa voteze lumea si sa raspunda un owner si nu mai posta aici.

Nu denota deloc faptul ca m am abtinut ca sa fac cerere ,doamne esti copil denota faptul ca vreau si ca m am schimbat ,tu vezi ce spui ?...sincer te incurci in expresi

Last edited by EcStaSy1991 on 05-06-2011, 14:43:53; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
valiyyy

[Freak]

(since 07-08-2019 17:08)

Votes: 21

Post Posted: 05-06-2011, 14:34:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pro.

Nu fii rau, nu scoate pistolul..ca ma pufneste rasul!

0 0

Back to top
BaCk

[Red dog until I die]

(since 17-01-2016 12:42)

Votes: 17

Post Posted: 05-06-2011, 14:51:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adytzza wrote:
Pro,dar fii foarte atent la limbaj,poti pierde slotul mai repede decat il primesti.

Always better than you!

0 0

Back to top
NovzkI

[√–1]

(since 28-03-2020 17:28)

Votes: 209

Post Posted: 05-06-2011, 16:03:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

contra. ⇧
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
h_3ddy

[Ed Edd n eDDy]

(since 09-08-2014 23:10)

Votes: 6

Post Posted: 05-06-2011, 16:39:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:
Contra, limbajul lasa foarte mult de dorit, ti-am dat gag in nenumarate randuri pentru comportamentul tau. Nu inteleg la ce ii dati pro daca stiti ca are un limbaj inadecvat ? Ca pe urma sa il vad ca injura si ca e slot sa ajungem la alte discutii ? Astazi ia slot desi are un comportament care lasa de dorit, maine ia admin si cine stie ce face.

Contra!

0 0

Back to top
EcStaSy1991

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-06-2011, 19:23:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N are rost chiar nu stau sa ma cert cu voi pentru ca aruncati cu afirmatii aiurea ...
...
Inchideti topicul multumesc foarte mult celor care ma apreciaza si care mi au dat Pro bafta

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 05-06-2011, 19:42:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra. Inca nu esti destul de matur pentru a ocupa un loc in lista de sloturi.

IMBALANCED
0 0

Back to top
EcStaSy1991

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-06-2011, 19:54:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IMba stii sa citesti?...
Am zis ca renunt sa se inchida topicul ma omule ,doamne:|,nu stiu care e mai matur dintre noi , am vazut eu ce ti faci treaba de admin ,joci ca fragarul baza orice harta fie tero fie c-t si codatii full ,daca nu ma crezi uitate la sectiunea demo si priveste cum un codat cu aim se joaca cand un admin foarte mare ca domnu IMBa e online?...deci?...

Deci rog un owner sa inchida aici ,va rog frumos

Staff message (*0ranGe ! extrem):

+1 warn, citeste regulamentul forumului si nu ma mai ignora cand iti spun ceva.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 05-06-2011, 19:59:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra , azi , maine si mereu
Ai o activitate care sincer , m-a lasat masca , de la mine aveai PRO fara comentarii , insa m-a deranjat enorm comportamentul tau la fiecare CONTRA pe BUNA-DREPTATE !.
Ai zis ca ai incetat sa injuri e.t.c , dar sa respecti nu ai invatat.
bafta

0 0

Back to top
QQQQQQQ

[still]

(since 11-09-2014 20:35)

Votes: 9

Post Posted: 05-06-2011, 20:01:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca orange tia zis sa nu mai scrii aici, tu nu intelegi mesajul ? in continuare faci doar ce vrei tu si nu respecti regulamentul si indicatiile moderatorului, se va vota pana in momentul in care ownerul ia o decizie, si 2 la mana nu mai face acuze ca imba nu si-ar face treaba, vrei sa ajuti implicate fa demo si posteazai, poate asa vei fii luat mai in serios, nu mai posta in sectiunea asta si asteapta decizia
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 05-06-2011, 20:05:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EcStaSy1991 wrote:
IMba stii sa citesti?...
Am zis ca renunt sa se inchida topicul ma omule ,doamne:|,nu stiu care e mai matur dintre noi , am vazut eu ce ti faci treaba de admin ,joci ca fragarul baza orice harta fie tero fie c-t si codatii full ,daca nu ma crezi uitate la sectiunea demo si priveste cum un codat cu aim se joaca cand un admin foarte mare ca domnu IMBa e online?...deci?...

Deci rog un owner sa inchida aici ,va rog frumos

Tu crezi ca-s Dumnezeu? De multe ori ii vad in joc pentru ca ii stiu pe cei fideli, care joaca zi de zi. Cei necunoscuti sunt primii in vizor si ies la iveala destul de repede. Chiar daca as sta doar spectator, tot nu i-as gasi foarte repede ca majoritatea codurilor se activeaza la buton si cand eu oscilez intre jucatori e foarte posibil sa nu fi prins faza suspecta.

De asta este nevoie si de ajutorul jucatorilor pentru ca noi suntem oameni, nu roboti. Tocmai de asta ti-am dat contra. Nu esti destul de matur sa intelegi asta, ai vazut cateva contra si gata nu mai vrei slot si nici nu respecti o simpla regula, cea in care nu ai voie sa postezi in cererea ta de upgrade (decat primul post ofcourse).

Posturi unite automat, 05-06-2011, 21:05:39

EcStaSy1991 wrote:
Este ultima daca cand dau replica si apoi incetez,faceti ce dorinti de cuvinta ,prin ceea ce spuneti voi aici arata... si ma opresc aici ,acum o sa ziceti ma frate le stie pe toate ,nu nu le stiu pe toate ,toata lumea greseste si invata din greseli asa cum am facut si eu dar pentru un inceput prost toata lumea crede ca asa esti mereu ,in fine...
Guerilla nu stiu cand mi ai dat tu mie gag ,cred ca ai visat sincer nici nu prea te am mai vazut pe serv asta unu la mana ,doi la mana mai sunt doi ecstasy unul ecstasy la gaini si celalant Ecst@S| sau ceva de genu ,ma deranjeaza foarte mult faptul ca multi dintre voi chiar mint cu nerusinare ,chiar imi pare rau sa zic asta da raman dezamagit de ce spun oameni din acest staff ,e intradevar am avut niste scapari si mi le recunosc ,asa cum am spus toti invatam din greseli ,eu nu mai am nimic de spus ,acum imi doresc mai mult sa vad cine are dreptate si cand mi ai dat tu gag
Aaa da si cu chestia cu pariuri/negocieri sau ce spui tu acolo cred ca nu ai citit bine Thinking,mai citeste odata ,m am referit la ceea ce spune el am vrut sa vad daca chiar este sigur 100% pe ceea ce spune sau doar arunca vorbe in vant(era cu sens figurat)

Quote:
E dreptul lui sa se apere dar nu si aici, trebuie doar sa faca cererea si sa astepte. Ce-mi place la el e faptul ca tot sustine ca in ultima luna nu a primit gag .. ok sa zicem ca asa e, ceea ce denota faptul ca ai incercat sa te abtii ca sa poti face cerere si sa nu iei contra dar ce se va intampla dupa ? Oricum faza cu "n-am mai luat gag in ultima luna" e penibila, am vazut si eu ca ai luat gag in ultima vreme, nu-mi aduc aminte cand ca nu sunt robot sa retin tot. Acum asteapta sa voteze lumea si sa raspunda un owner si nu mai posta aici.

Nu denota deloc faptul ca m am abtinut ca sa fac cerere ,doamne esti copil denota faptul ca vreau si ca m am schimbat ,tu vezi ce spui ?...sincer te incurci in expresi

Ce rost am avea daca am minti cu nerusinare cum pretinzi tu? De pe acum ne arati cum o sa fie colegialitatea cu adminii de pe server. Nu esti vreun star pe care noi avem pica si nu mintim cu nerusinare.

IMBALANCED
0 0

Back to top
Zookey

[Forum Legend]

(since 07-12-2019 08:39)

Votes: 28

Post Posted: 05-06-2011, 20:41:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inchid cerere pentru ca faceti spam, ca asa sunteti voi educati. Ne vedem peste o luna ecstasy.

Daca vrei sa faci ceva cu viata ta incearca sa nu gandesti ca un roman

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zookey, 05 June 2011 18:41

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Admin Request  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 22-08-2025, 12:31:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password