User
Pass
2FA

mda putina atentie va rog

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message901
kalistos
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 06-04-2015 13:38)

Votes: 3

Post Posted: 08-06-2011, 12:23:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name:
Account name: hunterisland
IP:
GM responsabil: myt
Realm: Genesis
Motiv:
Ceva ce doriti sa adaugati: ma post cinveva http://forum.wow-freakz.com/injuratura-la-adresa-mea-si-a-servarului-t81942.html si ca l*am injurat pe el este adevarat dar ca am injurat servarul NU, rog pe toti gm sa uite atent la screen lui , De unde am inceput sa "injur srv" este clar facuta de cinvea .se vede si culoare inca odata rog pe cei care o sa citeasca postu sa descarce poza dupa site respectiv si sa dea zoom la ce se scrie pe guild chat si sa vada ca totu este trucat aici este printu ala care va rog in ce zona sa va uitati http://imageshack.us/photo/my-images/810/unledped.png/ si dupa sa va uitati si la screen lui http://imageshack.us/photo/my-images/89/wowscrnshot060511033101.jpg/ . Multumesc

asta a fost postul lui de unbun

lasand deoparte toata povestea as vrea in primul rand sa ne axam pe chestii evidente ca vad ca voi vedeti pureci in apa dar nu vedeti nici soarele ca va bate in ochi. " l*am injurat pe el este adevarat" recunoaste in fata ca m a injurat dar nu se mai da nimik sa zicem in cazul in care ar fi fost corect ce a zis" ca e trucat printul" cea ce nu e,mai luativa 2 lupe nu am avut de ce sa trucez cand m a injurat clar si sa mai ofticat si dupa faza cu postatul,ca sa vedeti ce "Atenti"sunteti.postul lui binebafta"nici nu a mai intrat sa raspunda dupa" ce sa raspund ma? am postat am pus print am zis multumesc adminu a zis done..am omis eu ceva? Printul nu e fake pe langa faptu ca a recunoscut o si el ca desteptul nu numai ca ii dati unbun ..practic fara nici un motiv imi dati mie ban pe acuzatia asta toatal nejustificata ca, cica e decalat scrisu...jisus pentru ce ma rog sa ma chinui sa falsific un print cand omu ma injurat clar iti mai si recunoaste ca sa confirme? de dragul de a fi sigur sau ce?...luati va rog in analiza lucrurile astea inainte sa aruncati ban uri degeaba.ms...i think

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
puiiu

[Account disabled]

(since 12-01-2012 22:26)

Votes: 4

Post Posted: 08-06-2011, 19:21:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

te*Am injurat pe tn am recunoscuto dar srv nu am injurat . daca u zici ca ala nu*i fake te inseli . Cred ca 3 zile ban mi*a fost de ajuns sa ispasesc pedeapsa , si apropo u mai injurat primu .
Pai omule u ai vrut ca sa te razbuni pe mn ca te*am injurat si ai facut acel ss fake nu erai multumit cu gkick sau cu cateva ore mut .

0 0

Back to top
kalistos
[Banned user]

Banned

Post Posted: 08-06-2011, 20:09:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da imi place logica ta " ba nu ala sigur e fake" "nu am injurat servaru" atat,la tine te crede lumea pe cuvant la mine ca recunosti ca m ai injurat ca sa numai fie nevoie de screen sa intelegea lumea asta,ca am si print screen atunci cand ai injurat care,miraculos se pare ca e fake...wow,nu numai ca iei unban, imi da mie ban,duble wow...tot incerc sa raman calm da situatia asta inca mi se pare destul de ciudata,vreti sa ziceti:"prost ai fost kalistos ca dc te ai chinuit sa ii faci print si sa il postezi?" ce rost mai au regulile daca un le respecetati ...jisus.People nu e nici ***** de fake ,uitaziti va acolo e totu motam o,hai ca una e ca ziceti ca mint eu cu print in fata si el zice adevarul da una e sa mi mai primesc si ban pe presupusul vostru fake screen..sa fim seriosi
0 0

Back to top
puiiu

[Account disabled]

(since 12-01-2012 22:26)

Votes: 4

Post Posted: 08-06-2011, 20:20:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba omule ti*am zis ca te*am n=injurat pe tn nu srv
si u ai vrut sa faci ceva sa iau ban permanent
si ai facut ss fake

0 0

Back to top
kalistos
[Banned user]

Banned

Post Posted: 08-06-2011, 20:30:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

chiar nu am chef sa ma cert cu tine pe subiecte pierdute vreau sa raspunda un GM cand e cazul vb cu el,tu nu stiu dc te chinui,trebuia sa te gandesti la chestii deastea inainte sa scrii tampenii dealea,excuse me if i can print.No more comments pana nu raspunde un GM
0 0

Back to top
Stigmata

[I like trains]

(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 08-06-2011, 21:15:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu , deloc nu e trucat printul ala. Ban permanent.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Stigmata, 08 June 2011 19:15

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 31-07-2025, 11:53:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password