User
Pass
2FA

Bubica

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3100
iTR__

[Mentally Instable]

Status: Offline
(since 20-01-2012 19:40)

Votes: 2

Post Posted: 11-06-2011, 14:13:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nume player : iTR ;x
ip player : 109.97.94.14
nume admin : Ceva gen "<rKo> | Bubisor"
motiv/dovada/argument : Era de_westwood iar eu jucand linisit la una din ferestrele fara geamuri ale hartii si 'batandu-ma' cu un adversar, respectivul admin m-a omorat prin zid, unde eu l-am intrebat:

by iTR
El raspunzandu-mi in felul cum arata si poza. In urmatorea ... :

by iTR
Desigur din a doua poza reiese ca respectivul admin astepta cu mult drag un raspuns de la mine care sa-l faca sa se simta cred eu mai sus ca mine, probabil locuieste la bloc la un etaj oarecare mai sus de parter(eu fiind la casa echivalent cu inaltimea parterului), in urmatoare poza deja adminului ii intervine starea de frustrare, cedare psihica cum imi place s-o numesc:

by iTR
Imi da un gag si ne-am imprietenit si pe admin_chat unde putin enervat de motivul gag-ului "gura...sloboz" i-am pus o intrebare retorica. Sincer din punctul meu de vedere e putin enervant sa dai un astfel de motiv daca gura adminului are sloboz nu e problema mea si nu ma reprezinta motivul. Dupa aceea preafericitul mi-a scris:

by iTR

by iTR
In ultima poza si finalul disputei si dupa executarea comenzii de ban si motivul acestuia mi-a schimbat parerea despre el facandu-ma sa cred ca era femeie ... Si avea nevoie doar de un vibrator(dildau) . Imi cer scuze pentru 'Mica Rautate' care se conecta pe facebook in momentul printului. Peace.
concluzii : Sa fie putin mai atent macar cu mine.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
swoosh

[rko admin]

(since 07-12-2014 10:54)

Votes: 7

Post Posted: 11-06-2011, 14:43:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Urat motiv bubisor... macar de zicea el cuvantul ala sl..oz sa-l scrii la motiv :-s
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SiCk
[Banned user]

Banned

(since 11-09-2011 20:33)

Votes: 18

Post Posted: 11-06-2011, 14:52:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer? cred ca multi admini ar fii procedat la fel.. nu suntem bataia de joc a nimanui.. tu agiti spiritele.. si tu vrei o rezolvare amiabila pt tine ? Eu cred ca voi copiii astia care inca sunteti la scoala, in generala.. odata cu vancanta.. va faceti alte ocupatii.. cum ar fi sa faceti reclamatii d-astea puerile. Banul de 120 de minute l-ai primit TOTAL meritat.. odata ce ai gag.. nu ai voie sa folosesti niciun fel de chat.. si gagul il meriti.. ca nu tragi tu la raspundere un admin vechi care joaca suficient de bine ca sa iti vada arma cand stai la un "geam oarecare" cum zici tu.. daca te consideri destul de competent.. eu zic sa termini cu aberatiile astea.. si daca intri pe sv sa joci.. pai joaca, ca nu e un sv de nubi..cred ca sunt unii dintre cei mai buni jucatori din comunitatea freaKz pe sv asta..desi multi invidiosi nu ar recunoaste asta.. si nu face chat.. ca nu intri pe mIRC .. Ms anticipat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ma pierd in vise, pasiune si sperante
Si fac tot ce-mi trece prin cap.. inafara de gloante.
Stiu ca nu-ti trece prin cap, ce-s in stare sa fac,
M-am saturat sa te lovesc cu vorbe si ma chinui sa tac !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
0 0

Back to top
royaltech

[rKo admin]

(since 15-12-2014 19:44)

Votes: 14

Post Posted: 11-06-2011, 15:11:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mda..sick are dreptate. iTR, tu ai inceput sa ii zici lui: `suferi`..bubisor pana atunci ti-a raspuns in gluma si nu te-a ofensat. Akm suporta concentitele.
0 0

Back to top
iTR__

[Mentally Instable]

(since 20-01-2012 19:40)

Votes: 2

Post Posted: 11-06-2011, 16:08:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Agit spiritele? Cred ca glumesti; prima mea folosire a chat-ului pe server de astazi a fost aia, nici macar de salut nu salut cand intru, nu cunosc, am jucat de 3-4 ori pe server. Mi-am batut joc de loc de el? cu ce? Ca i-am zis 'sufera'? Oricum incerci sa formulezi intrebarea 'daca m-ai vazut dupa perete?' , romanu' tot 'Am wall' stie sa zica ca e el smardoi si are grade pe umar care-l apasa-n jos.
Ce mare realizare este ca n-ai dreptul la admin_chat ? Am vazut ca serverul nu este deloc bine configurat, admini cu varste mari dar degeaba, imi cer scuze de acuzatie dar e doar un punct de vedere al meu daca tot tu ai intraznit sa ma faci "copil de generala care-si petrece vacanta pe forumuri" .
Si Sick, Ce legatura are experienta lui ca jucator capabil sa vada o arma din geam cu adminatul si atitudinea de copilas mai mic ca mine de generala care-si petrece vara pe forumuri ?
Chiar nu ma cred competent doar ma prind repede de ce-i bun si corect. Si voi astia de aici la fel ca si cei de pe 'l.......' aveti o parere prea buna despre voi. Cauta tu romani care au gustat din jocul asta,figurativ vorbind, si apoi o sa-ti schimbi caracterul,parerile si deciziile, despre jocul asta,sau in cel mai rau caz o sa fi prea inconjurat de orgolii si o sa ma tirez eu pe alt server .
Ban meritat? Aia e atitudine de om mare, matur? Daca vrea sa-l stie lumea de veteran sa se apuce de modul old school-classic nu classic simplu, sper ca stii despre ce vorbesc [jumi server - juma forum].

Si royaltech... Cum experimentatului vostru nu-i prieste cuvantul 'suferi' nici mie nu-mi plac glumele proaste.

@EDITT OKK!FARA RECLAMA!RISTI SA IEI BAN..MS

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
<kid> | The.Game

[Account disabled]

(since 24-08-2011 11:41)

Votes: 7

Post Posted: 11-06-2011, 16:13:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate si Bubisor a gresit , dar nici tu nu esti basma curata, eu nu tin cu niciunul, as propune sa se rezolve amiabil.

E greu ca pustan singur sa reusesti ...-
0 0

Back to top
micutu25

[rko.micutu ]

(since 04-07-2013 13:29)

Votes: 3

Post Posted: 11-06-2011, 16:18:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu spun ca nu trebuie sa ne coboram la mintea unora care atat au incap cuvantul suferi si datorita lor sa ne creem alte probleme dar avand in vedere ca iTR a inceput cu insulte ce motiv mai ai sa postezi aici. BUBISOR ai procedat corect si nu cred ca trebuie sanctionat.

greu sa fii casatorit dar greu sa si ai lipsuri!!!!
0 0

Back to top
++pepsi++

[CoCa CoLa]

(since 05-07-2018 19:36)

Votes: 36

Post Posted: 11-06-2011, 16:22:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

micutu25 wrote:
eu spun ca nu trebuie sa ne coboram la mintea unora care atat au incap cuvantul suferi si datorita lor sa ne creem alte probleme dar avand in vedere ca iTR a inceput cu insulte ce motiv mai ai sa postezi aici. BUBISOR ai procedat corect si nu cred ca trebuie sanctionat.

cu ce la insultat pe bubi a spus ca sufera si atat:|si motivul la gag e chiar urat:|cum sa zici asa cv:-j

0 0

Back to top
SiCk
[Banned user]

Banned

(since 11-09-2011 20:33)

Votes: 18

Post Posted: 11-06-2011, 16:53:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

itr.. dupa gramatica.. ai terminat generala.. dar la comportament tot pueril ai ramas.. nu cred ca e fondata aceasta reclamatie.. e un motiv degenerat de tine ! .. daca zici ca e un raspuns "ironic" cel al lui bub .. eu cred ca trebuie sa privesti inainte de asta.. daca era cum zici tu in povestea ta.. nu cred ca era necesara intrebarea aia.. "ai wall" .. cred ca esti constient ca daca stai la geam pe west te vezi jumate afara.. ti-a expirat banul.. impart vina de data asta, desi tu ai 90% din "drepturile de autor" . Data viitoare daca esti de parere ca ai detectat un codat.. pune-te spect si fa demo nu mai reclama pe chat.. mai ales sa reclami pe u@ un admin.. care LOGIC vede mesajul tau. Subiect inchis !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ma pierd in vise, pasiune si sperante
Si fac tot ce-mi trece prin cap.. inafara de gloante.
Stiu ca nu-ti trece prin cap, ce-s in stare sa fac,
M-am saturat sa te lovesc cu vorbe si ma chinui sa tac !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
0 0

Back to top
-[Rq]-Foxx

[Armadillo]

(since 10-10-2014 16:39)

Votes: 16

Post Posted: 11-06-2011, 16:59:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are nici un rost sa mai zik eu ceva, deja Sick te-a zis totul...dar dak citesti acest topic ITR sau cum iti zice, citeste bine...Personal dak te mai prind ca vb asa pe servar cu un admin sau cu un jucator sumplu, te voi zbura de aici, desi nu cred ca merita sa imi iau warn'uri aiurea pe aici pt tine...Astea fiind spuse bafta la frage...

Sunt perfect sanatos...Mi-au spus vocile...
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SiCk, 11 June 2011 14:53

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-11-2024, 02:56:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x