User
Pass
2FA

Lista hartilor / Propuneri harti / Propuneri server
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 46, 47, 48  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message117978
revox

[Psychotic]

Status: Offline
(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 12-06-2011, 18:36:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vor aparea certuri , injurii , neintelegeri , reclamatii , nervi (jucatori /admini) , decizii aiurea din cauza ca tu vrei ff. Mi se pare anapoda.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 12-06-2011, 18:47:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu a mai fost ff on de nu stiu cand. Defapt de cand sunt in comunitate nu am vazut ff on. Probabil a fost in trecut si probabil au fost tot felul de certuri dar cine spune ca vor mai fi? Asa multe precum pretindeti.
Oricum Adytza, tu te ofticai azi pe server ca oamenii isi cumparau scut si daca nu eram pe server sa te linistesc probabil dadeai slay cui purta scut. Deci te rog, lasa si partea asta la o parte...

Ma rog, asta era o idee, ownerii poate o sa-si faca alta impresie fata de voi 2, cine stie. Nu s-a mai folosit de mult ff on si nici nu aveti cum sa stiti daca vor fi incidente sau nu. Totusi e o singura zi...

IMBALANCED
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 12-06-2011, 19:12:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stresant esti uneori. Pe server sunt jucatori fara experienta care trag si in ai lor si in adversari. Sau care pur si simplu ar trage in ai lor de nesabuiti sau din rautate. Aici s-ar creea neintelegerile.

Cel care a fost omorat/atins de un jucator "nob" va trage si el de nervi/orgoliu si probabil va injura => ban sau ceva de genu => reclamatie. Teoretic cel care a injurat ca a fost omorat de un nap nu are nici o vina. Tu ai vina ca ai chef de FF ca tu esti Akkan (si ca vrei ff on) si nah..

Pentru ce sa fie adminii sub presiune sau sa se dea ban-uri(aiurea) si etc!?

Si lista poate continua dar mi-e prea lene sa-ti explic ca oricum nu prea intelegi.

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 12-06-2011, 19:29:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
Stresant esti uneori. Pe server sunt jucatori fara experienta care trag si in ai lor si in adversari. Sau care pur si simplu ar trage in ai lor de nesabuiti sau din rautate. Aici s-ar creea neintelegerile.

Cel care a fost omorat/atins de un jucator "nob" va trage si el de nervi/orgoliu si probabil va injura => ban sau ceva de genu => reclamatie. Teoretic cel care a injurat ca a fost omorat de un nap nu are nici o vina. Tu ai vina ca ai chef de FF ca tu esti Akkan (si ca vrei ff on) si nah..

Pentru ce sa fie adminii sub presiune sau sa se dea ban-uri(aiurea) si etc!?

Si lista poate continua dar mi-e prea lene sa-ti explic ca oricum nu prea intelegi.

Am jucat in comunitati de servere serioase, cu tot cu nivel foarte scazut de joc (jucatori fara experienta) si nu au fost prea mari probleme pe seama asta. Oricum tot as vrea sa vad si parerea unui owner, daca pune piciorul si pe aici. -
Eu nu stiu cum a fost inainte sa vin eu, daca a fost ff on, poate imi spui tu ca esti vechi aici... A fost vreodata ff on? Ma gandesc ca din orice lucru prost poate iesi ceva bun, cine stie daca nu e cazul si aici.
Putina diversitate nu strica.

IMBALANCED
0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 12-06-2011, 20:00:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akkan wrote:

Oricum Adytza, tu te ofticai azi pe server ca oamenii isi cumparau scut si daca nu eram pe server sa te linistesc probabil dadeai slay cui purta scut. Deci te rog, lasa si partea asta la o parte...

Eu ti-am spus ca esti nebun,dar nu ma crezi.Cum sa ma oftic ca joaca aia cu scuturi??Tragi la picioare si moare imediat,mare chestie,eu cred ca tu nu ai auzit chestia "E free game,in limita bunului simt" - si chestia cu FF on e penala.

0 0

Back to top
ZerO.?

[Creep]

(since 12-05-2019 12:34)

Votes: 30

Post Posted: 12-06-2011, 20:09:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai si ce legatura are freegame-ul cu ce vorbeati voi ? -> -
LE: In fine, hai sa-ti explic:
Free game se refera strict la jocul jucatorilor, nu ce arme sau scuturi folosesc ei, lol.

Quote:
Jocul este free game, puteti juca cum vreti luand in considerare regulile de mai sus. O mica exceptie insa: daca sunteti ultimul ramas in viata incercati sa mergeti la bomba/ostatici pentru a nu tine o echipa intreaga asteptand dupa tine, risti sa iei slap/slay.

"O mica exceptie insa" = "Limita bunului simt" -> -

Cat despre ff, nu stiu ce sa zic.. ar fi ceva killareala, eventual o zi din saptamana sa se bage..

Cat mis de destept -> -

Last edited by ZerO.? on 12-06-2011, 20:20:08; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 12-06-2011, 20:20:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adytzza wrote:
Akkan wrote:

Eu ti-am spus ca esti nebun,dar nu ma crezi.Cum sa ma oftic ca joaca aia cu scuturi??Tragi la picioare si moare imediat,mare chestie,eu cred ca tu nu ai auzit chestia "E free game,in limita bunului simt" - si chestia cu FF on e penala.

Ori te confund cu alt admin, ori nu. Nu cu tine m-am certat azi pe server? Ma rog, cearta e mult spus. Sper ca nu gresesc dar parca tu erai. Vai ar fi aiurea daca as gresi cu asta -.
Ai zis destul de clar, ca sa o lasam mai moale cu scuturile ca e prea de tot. Pe langa mine, si jucatorii ti-au spus ca tot o sa joace cu ele. Ti-am zis ca sunt ca o arma, o arma defensiva. Cum tu joci doar in ak47, colt, awp si deagle, asa mai sunt unii care folosesc si scutul. Daca tot s-ar scoate scutul din joc, sa se scoata si armele mentionate mai sus. Ba chiar si awp-ul automat. Sa vezi atunci joc. Doar cei care manuiesc bine celelalte arme or sa aiba o sansa...

Cat despre ce am propus, sunt de acor du zero. O zi pe saptamana sau macar ODATA pus asa, nu cred ca e mare lucru. Se poate face un bind de genul:
"FriendlyFire este on. Nu trageti si nu arunca HE spre coechipieri. Incercati sa ii evitati."
"Aceasta metoda de joc este valabila doar azi. Un joc placut tuturor."

E destul de simplu. Dar eh...

IMBALANCED
0 0

Back to top
ZerO.?

[Creep]

(since 12-05-2019 12:34)

Votes: 30

Post Posted: 12-06-2011, 20:24:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai mai multe sanse daca vorbesti direct cu ion, stie el ce sa faca.

Poate mai scapam de monotonie cu ocazia asta.. poate vin si alte idei intre timp.

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 12-06-2011, 20:31:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ZerO.? wrote:
Ai mai multe sanse daca vorbesti direct cu ion, stie el ce sa faca.

Poate mai scapam de monotonie cu ocazia asta.. poate vin si alte idei intre timp.

Asta e si ideea. Daca am chef de cs rezist dar nu mai mult de 3-4 ore. Si alea daca CHIAR AM chef de cs. In rest ma plictisesc repede... majoritatea care suntem deja maricei patim asta... O idee ar fi sa ma duc la un mix, sa schimb peisajul dar nu vreau. De ce sa nu schimbam peisajul pe serverul unde jucam zi de zi?-

IMBALANCED
0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 13-06-2011, 11:53:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akkan wrote:
Oricum Adytza, tu te ofticai azi pe server ca oamenii isi cumparau scut si daca nu eram pe server sa te linistesc probabil dadeai slay cui purta scut. Deci te rog, lasa si partea asta la o parte.Ori te confund cu alt admin, ori nu. Nu cu tine m-am certat azi pe server? Ma rog, cearta e mult spus. Sper ca nu gresesc dar parca tu erai. Vai ar fi aiurea daca as gresi cu asta -.
Ai zis destul de clar, ca sa o lasam mai moale cu scuturile ca e prea de tot. Pe langa mine, si jucatorii ti-au spus ca tot o sa joace cu ele. Ti-am zis ca sunt ca o arma, o arma defensiva. Cum tu joci doar in ak47, colt, awp si deagle, asa mai sunt unii care folosesc si scutul. Daca tot s-ar scoate scutul din joc, sa se scoata si armele mentionate mai sus. Ba chiar si awp-ul automat. Sa vezi atunci joc. Doar cei care manuiesc bine celelalte arme or sa aiba o sansa...

Ma omul lui Dumnezeu,este una sa joci cu armele ak47,m4a1,awp,mp5anny sau puii mei,si una e sa joci cu scut...in regula,joci cateva runde cu el sa iti faci pe plac,dar nu doua harti intregi,ce joc mai e ala??Eu nu ma oftic ca joaca aia cu scut pentru ca stiu unde sa trag ca sa moara,eu m-am referit ca prea o dadea in nesimtire,adica nu se simt si ei cand sa o lase mai moale.Pentru mine jocul asta e cretin,dar ca jucator,eu joc orice mapa,cu orice arma,dar nu sufar panda,si mai ales cand vezi ca te duci cu 7-8 oameni in RUSH,ei vad ca esti primul si iti da flash in fata,cum sa nu te enervezi??Cred ca te-am lamurit.

0 0

Back to top
ion

[prin vacante]

(since 10-12-2018 10:49)

Votes: 191

Post Posted: 13-06-2011, 12:13:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vad distractia sa jucam cu FF si nu cred ca se merita doar asa de dragul de a incerca ceva nou.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 13-06-2011, 13:40:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adytzza wrote:
Ma omul lui Dumnezeu,este una sa joci cu armele ak47,m4a1,awp,mp5anny sau puii mei,si una e sa joci cu scut...in regula,joci cateva runde cu el sa iti faci pe plac,dar nu doua harti intregi,ce joc mai e ala??Eu nu ma oftic ca joaca aia cu scut pentru ca stiu unde sa trag ca sa moara,eu m-am referit ca prea o dadea in nesimtire,adica nu se simt si ei cand sa o lase mai moale.Pentru mine jocul asta e cretin,dar ca jucator,eu joc orice mapa,cu orice arma,dar nu sufar panda,si mai ales cand vezi ca te duci cu 7-8 oameni in RUSH,ei vad ca esti primul si iti da flash in fata,cum sa nu te enervezi??Cred ca te-am lamurit.

De ce una sa joci cu armele alea si alta e sa joci cu scut? Daca ma apuc sa joc cu uzzi, shotgun, scout, m429 si alte arme cu potential dar rar folosite, imi faci capul calendar pentru ca le folosesc? Si scutul e o arma, si scutul este rar folosit. Dar asta nu inseamna ca daca toti s-au decis sa-l cumpere trebuie sa le interzicem asta. Joaca cu ce vor ei, nu cu ce vrei tu si nu cand vrei tu.
Scutul nu e asa scump, probabil o sa le zic timp de 1-2 runde sa isi cumpere toti scut (de la ct normal) si sa vedem cum se descurca echipa. Atunci o sa faci spume?

Cum adica ce joc e ala daca joci cu scut o harta intreaga? Tu nu stii ca SWAT au intotdeauna cel putin un om cu scut inainte sa intre peste infractori in casa? Si wtf, de ce toti pomeniti de panda?
De exemplu pe dust2, voi ne spuneti noua sa nu mai stam la panda in baza, dar de ce voi veniti peste noi? De ce nu paziti x? Ce cautati in baza noastra? Daca tot cautati in baza, nu trebuie sa va dam motiv?-

Panda face parte din joc. Panda face parte din viata reala. Probabil nu ai vazut documentare despre sniperi si viata lor din spatele awp-ului (awp e spus general, despre toate sniperele).
Ei uneori asteapta si 10-20 de ore o tinta. Pur si simplu stau nemiscati timp de 20 de ore. Daca simt nevoie, fac toaleta pe ei, mananca cu ajutorul celui care urmareste distantele, dar ei nu se misca, nu isi muta mainile nicaieri. Gandeste-te cum e sa stai 20 de ore nemiscat, orice miscare putand fiind ultima.

Tu mori daca-l vezi pe unul la pana. Runda are cam 3 minute. Cel putin 20-30 de secunde ia ca sa ajungi fata in fata cu cineva deci mai raman cam 2 minute jumate. Mori daca sta cineva 2 minute jumate la panda? Hai sa zic ca in 30 de secunde se duce la bomba, deci 2 minute efectiv. E ca si cum te-ar palmui daca sta individul 2 minute la panda nu?

E inspirat din viata reala dar este totusi un joc. Nu te mai agita atat in privinta lui. Iesi afara si trage o gura de aer. Joci ca sa te relaxezi, nu ca sa-ti faci nervi pentru ca unul are scut toata harta si toti stau la panda... sa fim seriosi.

Posturi unite automat, 13-06-2011, 14:40:00

ion.mzk wrote:
Nu vad distractia sa jucam cu FF si nu cred ca se merita doar asa de dragul de a incerca ceva nou.

Eh, macar am incercat. - Ms pentru raspuns.

IMBALANCED
0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 13-06-2011, 14:00:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akkan wrote:
Runda are cam 3 minute.

O runda are 1:50 sau 2:00 minute,dupa cum ai spus iti ia 20-30 de secunde sa te intalnesti cu adversarul (mie imi ia cam 15 secunde ca dau mereu rush),ok sa zicem ca asa este,tu de la inceput nu ai bomba (ma refer la tero),coechipierii mor in timp,tu trebuie sa te duci sa cauti bomba (iti mai ia si asta inca vreo 20-30 de secunde),gasesti bomba,pana te duci la X sa o pui iti ia si asta timp (depinde unde este situata bomba,sa zicem ca in baza sau pe aproape),pe drum spre X mai dai de adversari,iti ia cateva secunde sa treci de ei (daca treci) si in final ajungi la X si pui bomba.Deci toate aceste lucruri iti ia destul timp,cam 1:30 daca nu ma insel,depinde de cat de repede te misti (ma refer in general).nu crezi ca e mai bine sa faceti tactica pe say_team,va duceti cu ala care are bomba direct la X (omorati/muriti),se pune bomba si/sau castigati runda,asta depinde de voi.Si ti-am mai zis,eu nu interzic nimic in joc,fiecare joaca cu ce vrea si cu ce este privilegiat (la ziua de ieri m-am referit ca este aiurea sa vezi toata/jumatate de echipa cu SCUT,nu ca m-ar deranja pe mine asta),acum cred ca te-am lamurit,sper ca nu o sa intelegi IAR pe dos. -

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

Post Posted: 13-06-2011, 14:30:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma eu am inteles ce ai vrut sa zici de la inceput. Eu doar am explicat mai detaliat de ce ai gresit atunci. Si gandeste-te ca ce ai explicat tu acolo e o variabila. Sunt multe ocazii cand sunt la celalalt x si nici nu am timp sa dau rush ca sa ajung sa pun bomba dar sunt momente destule cand o iau spre lung, astept, iau 2-3 si ma intorc spre baza. Ma duc in celalalt x (pana in el) si ma intorc iarasi in baza. Cu toate astea am avut momente cand eram cu bomba in x cand mai erau 50 de secunde din runda. Si bineinteles ca "jucatorii" tipau sa pun bomba... Dar asta e ideea. Nu e mereu la fel. Uneori ai timp, uneori nu. Asta chiar daca pandesti de fiecare data.

Dar cum ai spus-o tu, faci ca "panda" sa devina ceva rau in cs. Panda este buna daca stii sa o folosesti dar nu e mereu ea de vina ca unii nu pun bomba sau altii nu o defuzeaza. Asta vreau eu sa spun.

IMBALANCED
0 0

Back to top
Adytzza

Post Posted: 13-06-2011, 15:37:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akkan wrote:
Dar cum ai spus-o tu, faci ca "panda" sa devina ceva rau in cs. Panda este buna daca stii sa o folosesti dar nu e mereu ea de vina ca unii nu pun bomba sau altii nu o defuzeaza. Asta vreau eu sa spun.

Da man,e corect ceea ce spui,panda face parte din joc,dar majoritatea profita de asta stiind ca este Free Game jocul,intr-adevar pandesti cand este cazul (exemplu cand esti tu singur contra 5-6 adversari) dar nu sa stai intr-un loc,ci sa mergi walk pe harta (daca esti tero si trebuie sa cauti bomba).Si nu am spus ca panda este ceva rau in cs,pentru ca face parte din joc,am spus ca eu nu o sufar si ca nu sunt genul de jucator,nu am rabdarea necesara sa stau sa astept,eu sunt nu jucator "rapid". -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 24 July 2017 10:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 46, 47, 48  Next    

The time now is 07-02-2025, 17:12:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x