User
Pass
2FA

Cerere Ban/pedeapsa

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message712
dewthedew1

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-08-2011 14:31)

Votes: 2

Post Posted: 13-06-2011, 13:30:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: Kitsanu si Fanecopac
Data/ora: 13.06.2011 / 14:00
Detalii: Suspectii au organizat un raid(icc25hc) iar cand a fost omorat marowgar au desfiintat raidul, furand toate itemele.Acesta din urma nu a fost singura problema, ei fiind putin nesimtiti injurand lumea.La o parte din playeri nu le-au fost date emblem of frost cuvenite.Lucrurile astea au fost pedepsite cu un mute de 2H pe charul meu (Nightlord) de catre gm Jeert, motivarea lui a fost limbajul de pe global (pe global incepuse toata lumea sa se planga de cei doi iar eu am scris ceva in genul: "au facut ninja, mama lor de nesimtiti")... GM-ii ar trebui sa fie atenti mai mult la intamplarile astea si sa se ia masuri pentru ca sunt din ce in ce mai dese, plus intamplarile din bg-uri si alte injuraturi nemeritate care se iau pe global sau chiar pe /say. Martori la eveniment ar fi Iwyg,Asix,Mschery,...etc.

Cer o pedeapsa meritata de catre cei doi si nu numai de catre ei.Las la alegerea celui care se ocupa ce e mai bine de facut.Fiti mai atenti ca sa mearga treaba buna. Multumesc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
deletedUser1

[Mentally Stable]

(since 28-06-2018 14:52)

Votes: 5

Post Posted: 14-06-2011, 02:12:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Omule ... un sfat bun : citeste regulamentul, nu se da ban pe ninja. Cat despre injuraturi, cu dovezi ai rezolva mai multe. Si cat despre
Quote:
GM-ii ar trebui sa fie atenti mai mult la intamplarile astea si sa se ia masuri pentru ca sunt din ce in ce mai dese
ai gresit sectiunea, posteaza la propuneri :-s. Bafta -

0 0

Back to top
dewthedew1

[Mentally Stable]

(since 03-08-2011 14:31)

Votes: 2

Post Posted: 14-06-2011, 09:20:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am specificat in titlul subiectului ban/pedeapsa , adica sa se ia o masura nu conteaza care ar fi ea...
Cat despre sectiunea potrivita, sincer sa fiu mi-am prins urechile prin forum nu e asa bine organizat, am citit doar mesajele importante cu regulile.
Iar pentru propunerea aia de care zici tu BlackNoxis a fost doar o incheiere in caz ca ar fi interesat cineva de mesaj, vreun gm sau cineva responsabil care ar putea lua atitudine...

Daca se poate sa fie mutat topicul unde trebuie daca nu astept totusi o rezolvare, repet... din ce in ce mai multe cazuri si plangeri de la zi la zi.

0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 16-06-2011, 08:22:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu pedepsim tipul acesta de "infractiuni" pentru moment.

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Setemotion, 16 June 2011 06:22

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 17-08-2025, 05:58:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password