User
Pass
2FA

Comportament inadegvat pt un GM

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message849
vardan

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-06-2011 20:01)

Votes: 2

Post Posted: 17-06-2011, 20:33:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Char name : Vardan

Buna, initial nu am vrut sa fac post dar m-am simtit atat de impotent ca nu am rezistat si mi-am facut cont pe forum pentru a arata comportamentul a 2 GM-i din cauza carora cred ca am luat ban. Intai am sa explic problema care am avut-o: ieri am adunat in sfarsit 60 de embleme de frost si am fost in dalaran sa iau un item , am luat un Back si l-am pus pe mine sa vad ce stats se modifica dupa care m-am gandit ca e mai bine sa iau trinket-ul si sa merg la dummy sa vad ce dps scot (ceea ce am si facut). Dupa ce am vazut ca nu sunt diferente la dps cu sau fara el am revenit in dalaran si l-am returnat ca sa iau back-ul cu care vroiam sa raman ( ca sa fac gs mai mare ca aici pe server toti vor gear mare dar nu ii intereseaza skill-ul, pt ca fara gear nu te ia nimeni in raiduri, gandire idioata cred eu dar in fine...).

Problema este ca dupa cateva minute a fost crash+rollback si m-am trezit in Orgrimmar la dummy cu trinket-ul pe mine si fara optiunea de al putea returna.

Am facut un ticket ca asa cred ca e normal.
Cand eram in ICC si boss-ul mai avea 15% HP iau teleport pe GM's island unde era Cobrelizator care vroia sa ma ajute ( apreciez gestul), dar problema mea era ca pierdeam loot-ul de la boss si sub 5k gs e greu sa prinzi un raid bun. L-am rugat sa imi dea teleport inapoi ca pierd loot-ul de la boss iar el mi-a zis ca o sa imi dea emblemele la pastele cailor (nu a folosit exact expresia asta) si mi-a dat teleport AFARA langa IC citadel si logic nu am mai putut intra alaturi de raid pt ca eventul era inceput. Concluzie :1- am ramas fara embleme si fara iteme(daca as fi luat),2 -fara problema trinket-ului rezolvata.
Am facut a doua oara ticket explicand din nou problema la care am primit urmatorul raspuns: pt nesimtirea de care am dat dovada mai devreme nu o sa primesc nimic. Eu am ramas masca-----daca spui unui gm care vrea sa te ajute ca este intr-un moment nepotrivit pt ca pierzi loot la boss esti nesimtit ?????????? Stiu ca sunteti ocupati dar am facut vreo 3 tickete dupa aia fara sa injur sau sa vb urat iar tu nu ai vrut sa ma ajuti doar pt ca am zis ca era un moment nepotrivit prima data ???? Daca tu ai avut o zi proasta nu e vina mea si nu trebuie sa platesc eu pt nervii tai, asta nu e comportament de GM care trebuie sa dea un exemplu. Deci nesimtit esti tu pt ca nu ai vrut sa ma ajuti ulterior cand ai avut timp doar ca sa-mi demonstrezi ca esti GM (zeu) ceea ce denota un comportament infantil si ipocrit.

Dupa toate astea inca nu aveam ban.

Azi am facut alt ticket explicand iar problema la care primesc un raspuns: nu se poate. Dupa cateva momente l-am vazut pe Shaggy pe global si i-am zis sa imi citeasca ticket-ul daca vrea ca am o problema, la care el a zis ca ''din cate stiu eu nu sunt probleme asa ca nu iti dau nimic inapoi''. Dupa cum ti-am scris si in ticket pt mine ''din cate stiu tu'' nu este deajuns , am avut o problema cauzata de un crash si am facut ticket iar pt asta tu nu ai dreptul sa ma faci tampit cum ai facut pe global ( cand am vrut sa scriu ceva a aparut : vardan: sunt tampit pt ca nu inteleg bla bla bla ). Deci prietene esti cap patrat si lenes pe deasupra pt ca daca te-ai fi deranjat sa te uiti pe armory la caracter activity ti-ai da seama ca am dreptate si ca ceva straniu s-a intamplat, nu sa ma faci tampit si mincinos pt ca ''din cate stii tu....''.

Se vede cum la 15,39 am luat back sa vad stats dupa care l-am dat inapoi si am luat trinket-ul la 15,44 si am fost la dummy sa vad dps-ul iau dupa jumate de ora la 16,16 l-am returnat si am luat back-ul inapoi cu care intentionam sa raman.Cum imi explici tu ca la 16,39 aveam din nou pe mine trinket-ul fara sa fi inapoiat back-ul (cu doar 60 de frost per total)???? Din acest motiv zic ca esti cap patrat si lenes.
Cand am incercat sa ma conectez azi dupa amiaza deja aveam ban si nu stiu din ce cauza si care GM mi-a dat ban.
Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca in nici un moment chiar daca am cerut-o politicos nici unul din cei 2 nu mi-a dat macar un /w ca sa le explic situatia , m-au considerat nesimtit si mincinos, iar daca astfel de oameni sunt GMi atunci prefer sa joc pe alt server desi imi facea placere sa joc aici chiar daca lumea e superficiala si cauta de la 5,5k gs in sus pt raid-uri, sunt si oameni de treaba (cu o guilda buna scapi de asemenea probleme dar e greu de gasit).
Multumesc celor care s-au obosit sa citeasca si sa inteleaga problema mea iar despre cei 2 in cauza care ar trebui sa aiba o moralitate superioara player-ilor, oricat de ocupati ati fi nu trebuie sa faceti nesimtiti sau mincinosi pe toti din prima doar pt ca exista multi idioti pe server ca pe oricare altul de altfel.(toti beneficiem de prezumtia de nevinovatie pana si daca se demonstreaza contrariul)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Setemotion

[Been Cursed]

Status: Offline
(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 17-06-2011, 20:41:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Posteaza aici: http://forum.wow-freakz.com/Reclamatii-Game-Master-t29242.html

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by shaggy, 18 June 2011 09:09

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 19-07-2025, 08:04:43
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password