User
Pass
2FA

Reclamatie Odios
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message6335
maryoandrei
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 09-11-2011 20:13)

Votes: 12

Post Posted: 18-06-2011, 02:00:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sall

Terorist sincer nu cred k ai atitudinea potrivita si adecvata sincer iti zic mai lasa si u caterinca asta ieftina si vb serios.........nu pierdem nici un jucator ,gyno are suspiciuni in potriva lui si mi se pare normal la felu in care trage e normal sal banuiasca de silent.......dar asa e normal sa ceara si parerile noastre ..........eu unul zic BAN.............lag nelag sunt faze unde nu tre sa fak kill , uitate doar la primu frag facut de el in demo tinta este cu mult pe langa sa fim seriosi uitate la demo lu stephan exact la fell trage si ala...............cred k u ai in cap doar aimu ala nesimtit ...........au mai evoluat si saraci astia care inventeaza codurile sa vedem ceo sa fak in va aparea varianta 2.0 peste 1 an.
Acum k sa nu pierdem jucatori ce tre sa facem sa i lasam pe toti sa joace cum vor ei si noi sa nu facem nimik ..........sa fim papitoi ??????...........

Cum am zis si in primu com al meu ast sa ex el fazele astea dubioase ..........."sila"....nu va obliga nimeni sa jucati pe sv asta aveti dreptul de a alege ........eu zic k e vinovat si daia tace............

Si te rog eu terorist frumos fii la locu tau si vb la subiect si lasa mistoul ...........cum ai luat admin asa poti sa ramai si fara .............

Bafta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TerorisT

[Teleleu]

(since 05-12-2012 18:05)

Votes: 8

Post Posted: 18-06-2011, 02:32:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

at eu nu mai zic nimic pe forum ...vb doar voi astia seriosi.
Bafta!!1
App Maryo cred ca mai sti care era atmosfera cand sa deschis serv si care e acuma,de ce??

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
odios

[Mentally Stable]

(since 18-09-2011 01:27)

Votes: 2

Post Posted: 18-06-2011, 03:27:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sila...n as putea spune dar dezamagit cu siguranta sunt de felul cum acesti admini privesc situatiile. nu ma mir ca vi se cere sa faceti demo uri si poze cand dati ban uri, pt ca nu sunteti in masura sa apreciati corect de fiecare data unii dintre voi cand anumiti jucatori joaca cu coduri sau nu.
la fel ati facut si cu nub care imi este prieten si joaca cu mine din aceeasi casa. am jucat prea mult jocu asta si sincer nu vad nicio satisfactie sau placere sa mi pierd timpul jucadu l cu coduri. ceea ce vedeti in fazele cand nu mi se vede tinta pusa pe ei clar, este de la lag, sincer am 25 fps uri cand sunt in fata unui smoke iar nub de exemplu joaca de pe un laptop si nu am jucat de performanta niciunul dintre noi acest joc, nici macar atunci cand il jucam intens.
nu stiu cum functioneaza exact aces aim sau silent aim pt ca niciodata nu l am folosit, prin urmare nu ma pot contrazice cu opiniile unora despre cum "imi sare tinta" mie atunci cand joc dar cu siguranta sunt in masura sa apreciez daca cineva are coduri, spre diferenta de unii admini de aici.

0 0

Back to top
RO | Gyno

[Freak]

(since 28-11-2019 12:27)

Post Posted: 18-06-2011, 08:20:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da` eu nu vad ce lag puteai sa ai ca nu era nici un smoke acolo Thinking sau am si orbit? eu sincer sa fiu stiu ce inseamna Leis, Leis`ul lui Afganistan si e posibil de asta sa banuiesc pe atatia de aim. Demo`uri se fac ... pe toate serverele freakz, nu doar noi.. demo face si ion.mzk daca stii cine e el si nu cred ca el nu ar sti sa aprecieze un codat..

anyway, toti Zic "nu stiu ce e ala aim, wall sau anti-ss". nu trebuie sa va credem pe cuvant.

eu sunt ptr ban!

I`m not special, i`m just LIMITED EDITION!
0 0

Back to top
mag1k

[Mag1k Shot]

(since 21-11-2011 20:29)

Votes: 4

Post Posted: 18-06-2011, 09:20:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma abtin de la vot:D

Respawn.Freakz.ro este Magic (Mag1k)
0 0

Back to top
odios

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-06-2011, 11:58:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

era vorba ca in ciuda conditiilor in care jucam, eu de la un pc care si scade fps urile grav in fata unui smoke iar nub de la laptop reusim sa va dam vou impresia ca suntem codati...nu ma mir ca nu te ai prins oricum. de fapt stiu de ce sariti repede cu gura pe cate unu ca mine ar fi codat...pe acest server intra numai noobi si voi care mai stiti joaca, nu cred ca a fost harta in care sa nu ies pe primul loc cand nu era niciunul dintre voi pe server si chiar si cu voi, mai putin fata de cei cu bonusul de vip. atunci de ce n am mai fost suspectat de aim? sunt sigur ca peste jumatate dintre voi m au urmarit pe la inceput si nu ati gasit nimic asupra mea atunci si eram in top 3 pe harta de fiecare data iar acum dintr o data vedeti voi aim pe un demo.
aveti impresia ca uneori bag aim iar alteori nu? inainte poate as fi fost motivat sa mi bag aim pt vip bonus, dar am fost suspecat de aim dupa ce aveam deja vip ul.
la cate demo uri cred ca ati facut voi pe server si vedeti aim la mine sunt sigur ca au fost si altii pe care i ati banat pe nedrept probabil tot din cauza ca se pierd franturi din imagine atunci cand las eu impresia ca as avea aim si trag fara sa pun tinta.
acum stiu si eu...probabil v ati saturat de mine, nu mai vreti sa fiu eu mai mereu primul pe harta, mai ales acum ca aveam vip. daca i vorba de asta ce pot sa mai spun...jucati va voi cu restul de noobi de pe server si simtiti va bine!
bafta

0 0

Back to top
maryoandrei
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-06-2011, 12:31:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sall

Odios vip aveai dintro gresala ..............a incurtat proff niste comenzi pe acolo vipul se da la primi 3 din top la sfarsitul luni, nu acuma ............a fost doar o gresala .

Eu mi am zis parerea lag nelag uitate si u la demouri cu aim sa vezi k sunt faze k la tine ...cum sa nu te suspecteze gyno ????.................

Si stai lin k nu i nimeni invidios pe tine ......din contra eu unul apreciez jucatori buni .......si dupa parerea mea nu sa ban aiurea ...........ori a avut cod ori a vb f urat ............si pana la urma nu este decizia unui singur admin ...........dupa cum vezi aici se voteaza ............si dak doua trei persoane au aceasi parere ...........lasane joc si cu 10 fps si tot nu imi arata tinta la 5 cm de adversar ............

Vb lu gyno ai sa i lasam pe toti sa joace cum vor ..........mi se pare normal sa aduci explicati in favoarea ta dar nu sa arunci vb asa in vant lag leptop bla bla bla.............

Cum a fost si cazul lu WTF dak va aduceti aminte .....incepuse cu explicati dalea de pe google si pana la urma proff a stat 3 zile k sa fak filmu pt a dovedi k are aim ............si tot q awp ul la prins .Au evoluat si astia care fac coade .......dar un codat tot va fii prins pana la urma .........

Ai zic k puteai sa bagi aim pt vip --..............master a jucat 2 luni jumate fara aim .......a ajuns grad mare si a zis si el sa incerce ..........nu asta e o scuza poti juk curat si sa incerci si u un cod ............si sa ai ghinionul sa te prinda gen tu odios.

PS: eu te am rugat sa mi explici si mie primu kill facut de tine ?????...............no sa ai ce o sa zici bulan sau lag........laso draq .

Bafta.

Posturi unite automat, 18-06-2011, 13:25:05

Si app k asta ma enervat terbil ................."jucati va voi cu restul de noobi de pe server si simtiti va bine! ".....pt vb asta ar trebui sa ti fie rusine .....proff e noob,ze1ss,alehandro,slayer,fanta,rusty.........si sunt mult care nu mi vin in minte acuma ...............cred k tie iti place sa joci cu noobi..... tie cred k iti creste inima in piept cand faci un kill pe un jucator bun ............

Posturi unite automat, 18-06-2011, 13:28:15

Si in leg cu Terorist te rog sa nu ma intelegi gresit tero eu unul iti apreciez stilu asta de vb si spus adevarul in fata , dar de la gl tale incep si alti si se deviaza de la subiect si in loc sa se inchida topicul in 1 zi max se ajunge sa nu se decida nimik si il tinem pe reclamant sau invinuit cate 2,3 zile aiurea.............dasta ti am zis sa termini cu katerinca ......sper k ai inteles si nam nimik cu tine poop --:*

Posturi unite automat, 18-06-2011, 13:31:34

Da nu mai este k la inceput atunci eram 5 admini acum suntem 20 este normal sa nu mai avem aceleasi pareri si pana la urma k in orice joc este si o rivalitate si fiecare isi apara parerea si spune ce gandeste ...................daia este democratie crede ma k si pe ultimate era la fell si pe war3 la fell .............nu este nimik esit din comun la noi -............

0 0

Back to top
odios

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-06-2011, 13:14:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

primul kill arata la fel ce si celelalte in care apar ca si cum nu aveam tinta pusa pe ei. vad si eu ca s multe situatii de genul asteia dar altceva in afara de ce am precizat mai sus n am ce sa mai zic.
Maryo esti si tu constient ca 80% din jucatorii de pe server sunt noobi, nu inteleg de ce ai privit afirmatia mea ca pe o rautate. in celelalte cazuri de ce se vede clar ca pun tinta pe ei si aloc destul timp inaintea tragerii? daca aveam aim nu mai erau discrepante intre anumite kille uri si altele, lasam aceeasi impresie in toate cazurile. banuiesc ca nu se poate activa si dezactiva aim ul printr o simpla apasare de buton nu? -

0 0

Back to top
maryoandrei
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-06-2011, 13:27:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sall

Since te inteleg si pe tine .......dat sa sti k se poate activa si dezatvia de la buton poti pune bind cred k zic bine pe o tasta sau pe vrun buton de la mouse cum alege cel care foloseste jocul ...........sunt si noobi cum zici u cu toate k suna urat as zice mai degraba incepatori bn si nob insemana cam la fell da suna mai urat............dat nu cred k 80 % tre sa intelegi k sv este la inceput are doar 3 luni...........sti cum e k la orice joc ...incet incet trec prin sita f multi jucatori si o sa se ataseze de sv jucatori buni...........ex: ze1ss, proff,slayer,tsema....etc.........dar cu rabdare ........se evolueaza......nu dintro data.

Iar in leg cu cazul tau se va vota , dak primesti unban f.bn poti juca cand vrei u cand ai u placere si nu cinsideri k sunt noobi pe sv.........iar dak ramai cu ban iti doresc numai bn.........si sanatate max...........si cu asta am spus tot ...nu mai vreau sa mai com .k am avut sap trecuta doua experiente urate si mam saturat ...........

Tiinand cont k am analizat demo lu odios cu cel al lu stephan si master de la mine are.....BAN.......

BAfta.

0 0

Back to top
TerorisT

[Teleleu]

Post Posted: 18-06-2011, 14:21:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

maryo am inteles ce ai vrut sa spui,si ai deptate,nu toti tin la gluma,o sa ma controlez mai mult si voi glumi cu cine stiu ca pot,in leg cu aim eu sincer nush sa mearga activ sau dez,am testat leis si nu puteam sa-l dezactivez,repet nush, poate gresesc..si eu zic ca nu ar fi jucat cu aim on cand a vz ca is 2 sau 3 admini pe serv,doar nu e tampit(no offence -),si nu mi se pare a fi un pustan gen abyssus,....pana mea..de cate ori mam uitat pe el nu avea nimic si cum ia-ti dat unban lu jonnelo care dupa mine e identica situatia ati putea sa ii dati si lui o sansa pt ca e un juc fidel serv..doar ca el nu stie sa faca ca jonnelo si cred ca va lua ban de asta - stiti la ce ma refer...
Bafta!!deci UNBAN

Posturi unite automat, 18-06-2011, 15:21:07

app ca era sa uit ..si eu te poop maryo - -

Back to top
maryoandrei
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-06-2011, 14:26:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sall

Da tero nu te contrazic eu din ce am citit despte jegurile astea de coade , cik se poate si pune bind acuma sincer nush sigur k nam folosit.

Nam nimik impotriva dak odios ea unban.....eu mi am zis parerea ............

Bafta.

0 0

Back to top
Ze1ss

[Creep]

(since 01-08-2012 11:07)

Votes: 6

Post Posted: 18-06-2011, 16:58:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci ... acest scurt mesaj este dedicat lui Odios.

Poti sa fii mama mamei mamelor pgl-istilor din istoria counter-ului din europa ,america si china ... daca iti merge in frame ... si nu depasesti anumite frap-e iti spun eu .. nu joci bine deloc. Eu joc cu awp-ul de foarte mult timp si cand era free awp pe Respawn iti spun,erau putini care imi stateau in cale ... pot sa-ti spun ca tu Odios joci ca un noob cu awp-ul .. cu x2 si cum te uiti dupa ei tot la x2 nu folosesti nici un fast switch nu folosesti nimic.
Eu nu am nimic cu tine, daca poti sa te uiti in instoria posturilor mele ai sa observi ca eu tot timpul am fost corect si am analizat demo-urile pe care le-am vazut si zic daca este da sau ba ... la tine am zis explicatie ca nu`s 100% sigur ca ai ceva .. dar am si mentionat ca se vede ca ai putin lag.

Acum avand in vedere ceea ce ai scris pot sa-ti zic ca te cam umfli in pene cand zici ca 80% sunt noobi ... pot sa-ti zic ca esti unul dintr-e ei.

Eu zic sa mai asteptam niste parerei sincer nush cum sa ma pronunt !

Bafta !

0 0

Back to top
maryoandrei
[Banned user]

Banned

Post Posted: 18-06-2011, 17:41:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sall

D-zeule nu mi vine s cred ze1ss .....asta este ze1ss de care mam indragostit eu --D--............

Vb serios are mare dreptate cum am zis si eu .......si in leg cu lagu si pe mine ma prins pe sv cu awp ul cand era lag de la host si sa fiu sincer nu prea ii nimeream .........sau mai bn zis la mine nu faceau gloantele curba catre adversar (dak imi intelegi aluzia)...........

PS: bv ze1ss ai spus adevarul gol golut -.

0 0

Back to top
odios

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-06-2011, 17:49:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vezi ca si TeG Flopp juca fara fast switch si folosea si x2 si nu cred ca l poti numi noob. asta iti povestesc acum din aduceri aminte....din niste vremuri in care probabil tu mergeai cu pachetelul la scoala. daca ti merge prost pc ul sau ai lag te adaptezi sa stii. stai tu linistit ca nu ma intereseaza ce ai postat tu pana acum pe forum, sunt insa dezamagit ca stau acum la mana unuia ca tine in asteptarea unei decizii.
0 0

Back to top
TerorisT

[Teleleu]

Post Posted: 18-06-2011, 18:36:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci mam razgandit dupa ce nu ma lasat prophet azi nici sa mananc ...am vz cum ratezi cu aimu...deci ala e aim odios..sincer ..nu am nk cu tn,ai vz ca tiam luat apararea intr-un fel dar acolo e aim,mam mai uitat odata la demo si cum zice maryo cam dai dupa colt..deci BAN..

P.S:Gyno mii de scuze si sper sa ne intelegem si de acum la fel de bn,sa pastram relatia de colegialitate si iubitori ai cs ce suntem -
Bafta odios!!!

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by PropheT, 19 June 2011 11:02

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 06-02-2025, 01:03:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x