User
Pass
2FA

Cum ? NOUU

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1523
yblue

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-11-2017 12:44)

Votes: 10

Post Posted: 18-06-2011, 22:13:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut sunt nou pe server - Sunt la hoarda si am un tauren warr (74)pe genesis cum as putea sa imi iau iteme cu honor ( iteme PvP / PvE ) adica locul unu vendor nu am mai jucat la hoarda . Puneti si voi mapa cu in cerculetz rosu pe ia sa o pot vedea ! -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NFO

[BIG BAD BOSS OMFG]

(since 01-06-2012 17:11)

Votes: 8

Post Posted: 18-06-2011, 22:14:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

yblue wrote:
Salut sunt nou pe server - Sunt la hoarda si am un tauren warr (74)pe genesis cum as putea sa imi iau iteme cu honor ( iteme PvP / PvE ) adica locul unu vendor nu am mai jucat la hoarda . Puneti si voi mapa cu in cerculetz rosu pe ia sa o pot vedea ! -

Iteme pe honor (PvP) iti iei din Orgrimmar, Hall of Legends.
Asta e in Valley of Spirits.

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(since 18-12-2024 22:55)

Votes: 169

Post Posted: 18-06-2011, 23:17:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine ai venit pe server amice. Cum zicea si NFO despre locatia aia. Sa intrebi garzile daca vrei sa cresti o meserie si nu stii locatia la vendori din capitale

Nu uita de :

http://forum.wow-freakz.com/REGULAMENT-PEDEPSE-RULES-PUNISHMENTS-t58312.html si

http://forum.wow-freakz.com/regulament.html ....pt forum

Si ai grija ca sunt multi ciudati si nebuni pe aici.

AI GRIJA !

0 0

Back to top
yblue

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-06-2011, 21:36:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multzumesc ! - Datziar Shocheru 999k de g si 99k de honor -

Motor de cautare : http://www.gugle.illegal.ro/
0 0

Back to top
addicter

[/spit...Palalila!]

(since 05-04-2012 08:19)

Votes: 5

Post Posted: 19-06-2011, 21:42:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da Padurarule...chiar tiar trebuie oleaca de honor, sa pui si tu ceva pvp, ca esti cam palid la gear
dar totusi...de ce toti cei noi pe server se duc la horde?-
oricum, bine ai venit, -

0 0

Back to top
NellyReloadedz
[Banned user]

Banned

(since 29-09-2011 18:49)

Post Posted: 19-06-2011, 21:57:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru ca ^^ HORDE <3

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(since 18-12-2024 22:55)

Votes: 169

Post Posted: 19-06-2011, 22:10:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu te duce la hoarda , sunt o adunatura de orci puturosi , trolli fara incaltaminte si cu dans de Connect-R , taureni mari , prosti si parosi , Undeazi mucegaiti si Blood elfi ***.

Toti se duc acolo ca au prieteni sau ca aud zvonuri cum ca H > A peste tot , cand de fapt nu sunt in stare sa se organizeze nici sa omoare un porc mistret care umbla prin Durotar.

0 0

Back to top
KriPP

[troll'd pampam]

(since 01-07-2011 17:30)

Votes: 3

Post Posted: 20-06-2011, 05:22:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Padurarul wrote:
Nu te duce la hoarda , sunt o adunatura de orci puturosi , trolli fara incaltaminte si cu dans de Connect-R , taureni mari , prosti si parosi , Undeazi mucegaiti si Blood elfi ***.

Toti se duc acolo ca au prieteni sau ca aud zvonuri cum ca H > A peste tot , cand de fapt nu sunt in stare sa se organizeze nici sa omoare un porc mistret care umbla prin Durotar.

Si Alianta cu dansul la Humani ala Michael ***, Dwarfii de zici ca sunt canibali, gnomii ce sa mai pitici de gradina cu dans alterat, night elfs omfg se stie aia e baza la dans la bara si draenei....un mare lopitau cu coarne/fara la female care deabia danseaza din cauza cozii -

Stop the offtopic.

0 0

Back to top
yblue

[Mentally Stable]

Post Posted: 20-06-2011, 09:39:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si unul la aliantza DK lvl 66 Acolo ma descurca mai bine pentru ca am jucat pe un human palac vreo 4 luni pe alt server dar mam hotarad sa merg pe acesta pentru ratele mari si pentru numarul mare de jucatori -

SCUZE PENTRU 3X POST -

Motor de cautare : http://www.gugle.illegal.ro/
0 0

Back to top
guldash

[Salty M.]

(since 06-11-2019 16:52)

Votes: 11

Post Posted: 20-06-2011, 10:03:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.wowhead.com afli tot ce vrei despre/din wow - ...Are si de cataclysm da nu`i nik... U dai search ce ai nevoie si itzi arata q harta q coments q tot tot tot

0 0

Back to top
Pass

[Сов]

(since 13-07-2014 17:37)

Votes: 19

Post Posted: 20-06-2011, 10:08:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

KriPP wrote:
Padurarul wrote:

Si Alianta cu dansul la Humani ala Michael ***, Dwarfii de zici ca sunt canibali, gnomii ce sa mai pitici de gradina cu dans alterat, night elfs omfg se stie aia e baza la dans la bara si draenei....un mare lopitau cu coarne/fara la female care deabia danseaza din cauza cozii -

Stop the offtopic.

HOARDA E COCOSATA!!!!

0 0

Back to top
Darkfly

[Account disabled]

(since 20-07-2011 20:33)

Post Posted: 20-06-2011, 11:18:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Padurarul wrote:

/agree DOAR la Belfi
am si eu chare la hoarda:(

edit2 : Draenei female e o vaca extraterestra , si urata!

edit3 (sa nu iau warn): in Valley of Spirits este o sala mare, mergi acolo si vei gasi vendorii pe honor

edit4: am facut un raid pt week in icc 25hc. Am strans lume si am intrebat pe rw: Stie careva ce are de facut aici? , si am dat un ready check.
decat cativa stiau ce au de facut -.-'
am stat sa le explic cum sta treaba, n-au inteles, inca o data, si tot asa pana am pierdut ~35 min

-intr-un final am inceput , tankul a plecat spre lord , iar din stanga a vanit o sageata de la hunter ( aia pt taunt) si ii sparge aggro tankului ( tot raidu a spus: OMGOMGOMG , cea fost asta?) si au inceput sa dea dps, tank avand cd pe taunt nu a avut ce face : in cele din urma a castat BS pe casteri [ #1 wipe]
tura viitoare a iesit ceva mai bine , l-am adus in 2 mil HP , eu strig pe rw, BAA shamanule da in *** BL, ce iti ia atat. a picat si fara bl. A urmat cea mai tare parte a raidului: TOT scriau cu majuscule pe raid chat pt ca nu vedeau lootul ( evident ca nu au observat ca eu am pus ML) . Le-am zis sa taca , si am inceput sa dau roll(cam dupa 5 minute) ring , neck , si......puf, nu mai vedeam lootul. Copilashii aia revoltati: CE NINJA AMARAT / DUTE LA MA-TA in .... / blablabla
in cele din urma tankul si-a primit pantalonii, iar eu m0am ales cu niste fani pe global

edit5: mergi la hoarda daca vrei PvE, iar la alianta daca vrei PvP

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 30 June 2011 08:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 06-02-2025, 16:57:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x