User
Pass
2FA

Who are you?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message803
M.V.P
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 16-06-2011 19:13)

Votes: 11

Post Posted: 10-06-2011, 00:03:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Modelul sta in felul urmator:

*vrem sa aflam cat mai multe despre playerii din guilda Enigma asa ca am intocmit un topic special unde va puteti spune povestea voastra (in limita bunului simt) din viata reala.

*Puteti sa ne spuneti cu ce va ocupati, ce hobby-uri aveti, puteti sa postati si diferite linkuri daca sunteti artisti gen Devianart, youtubechannel, and so on.
spor.
                    [Enigma staff]

Daca tot am am fakut topicu sa si postez primu nu? -

Salutare.

Ma numesc Roman Daniel.

Sunt Cunoscut ingame ca si Lockdown,sunt din Sibiu,am fost la liceu in clasa a 11 pana aku de curand cand mau exmatriculat din prea multa prezenta la schoala -,sunt o fire...sa zicem prietenoasa,inaltime 1.84->aspect fizic nu-mi exprim eu parere las pe alti sa o faca.Cel mai mult in place soferia ceea ce fac,in timpu in care nu sunt in wow sunt la condus->chestionare etc... - Imi place distractia la maXim.... orce iesire in cluburi,corturi,plimbari etc,ma relaxeaza si ma simt bine la distracti cu priteni/prietene.....in rest,ma ocup cu wow-ul dar nici de wow nu prea am timp deoarece,mai am putin si dau Examen la carnetu de soferi si nu prea am mult timp sa jok wow ca inainte........imi place sa navighez pe forum si sa discut despre diferite subiecte atat pe forum cat si in RL,sa organizez raiduri si sa ma distrez ingame,nu sa intru sa-mi fac draqi+nervi.

Sa pun si eu o poza sa stiti cu cine vb pe skipe,ts,ingame etc.....

Cu respectul cuvenit intodeauna,cu drag Dani. >(FaceBook)<

Never give Up!!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Nexusone

[Mentally Stable]

(since 02-09-2014 10:46)

Votes: 4

Post Posted: 10-06-2011, 01:34:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vasile Adrian stundent la Matematica informatica SB anul I , imi place sa fac tot ce imi permite buzunaru , cand nu imi permite joc WOW - . app joc momentan pe charu Poama si pe soraya cand nu poate intra ea ,main charu meu e Nexusone am ban pe el: Timp ramas: 51 zile, 14 ore, 57 minute, 57 secunde

va las si eu o poza

vassy_acc skype ID

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
leocta
[Banned user]

Banned

(since 05-04-2013 12:52)

Votes: 12

Post Posted: 20-06-2011, 05:12:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gheorghe Leonard , 18 ani locuiesc in Constanta
nick Parinho
poza cu mine - sunt cel din prim plan
http://img155.imageshack.us/img155/9226/sdc100.jpg

poza e de prin iarna:)))

0 0

Back to top
Bodomyk

[Mentally Stable]

(since 24-03-2018 18:08)

Votes: 11

Post Posted: 21-06-2011, 14:38:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hai noork.n stiam und s las 1 post si m.am gandit k aici ar fi ok!
v.oi fi offline o vreme pn termin cu bacu:D don't kik
nikname - bodo=druid
bafta

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 28-02-2025, 15:01:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x