User
Pass
2FA

9 3 () 2 7 / <

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1923
Magnat

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-06-2015 20:39)

Votes: 3

Post Posted: 15-06-2011, 21:38:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.girlshare.ro/2289686.3
ip. 79.115.4.55
Explicati-mi si mie care e treaba cu tipu asta,joak mai mereu codat si are si acces la admin! Adminii nu au imunitate?

Nici un drog nu mã poate controla cã-s tare,iar mândria mã þine viu, întreg, pe picioare !

Last edited by Magnat on 16-06-2011, 09:59:51; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
HKSergiu
[Banned user]

Banned

(since 18-10-2011 15:32)

Votes: 2

Post Posted: 15-06-2011, 22:12:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

L-am umrãrit de zeci de ori ºi tot nu am înregistrat nimic clar.
Pãrerea mea: chiar dacã nu are cod, are .cfg cu nasoale.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 15-06-2011, 22:13:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am harta aia e o faza ..

De ce nu faci dupa model ?
Asta e a doua faza!

Si daca e vorba de jucatorul 9 3 () 2 7 / < spune-mi si mie ce acces are ??

Si de fiecare data cand m-am uitat pe el , cu numele meu sau cu alte nume cu care am intrat nu era codat!

0 0

Back to top
SkyKnight

[IT-ist]

(since 07-02-2016 21:36)

Votes: 5

Post Posted: 15-06-2011, 22:31:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dire, despre el e vorba.

Nu are admin, de ce ti s-a parut ca are?

Legat de cod, mai exact de ce il suspectezi? Wall nu are si se vede din cateva faze, inclusiv din demo-ul tau. L-am urmarit si eu si am jucat impotriva lui, i-am dat cutit iesind de dupa perete. Habar n-avea ca sunt acolo, nu stia ce-l asteapta. Sunt si in demo-ul facut de tine faze cand altii ies de dupa perete si trag in el, iar el nu se asteapta. Daca avea wall ... reactiona altfel. Fazele cand se intoarce brusc ... daca esti atent la el, observi ca se intoarce brusc doar dupa ce alt jucator incepe sa traga, asta ma face sa cred ca joaca la sunet, daca era wall macar in una din faze se intorcea inainte sa traga un jucator.
Aim ... nu are, uite-te ca nu-i sare tinta de pe un jucator pe altul si nici nu sare tinta spre cap. Singura faza dubioasa din demo e cea in care da HS de 2 ori unu dupa altul, dar uite-te ca el trage dupa cineva cu arma indreptata relativ in sus, il omoara si ii apar alti 2 jucatori in fata, el trage de mouse spre dreapta dar nu in jos/sus si din noroc tinta ii exact la nivelul capului ambilor jucatori (erau pe aceeasi axa), le da HS, eu zic ca a fost bulan -, sau stiinta daca vrei, ca trage de mouse in dreapta fara sa schimbe orientarea tintei inspre sus/jos. In plus nu-i tremura tinta mai deloc, cum se intampla in mojoritatea cazurilor de aim. De fapt, daca te uiti pe mine cand joc vei observa ca-s mai suspect ca el, nu pt ca as folosi aim, da pt ca joc cu sensibilitate foarte mare (oferita de mouse) si imi tremura des tinta cand fac vreo miscare brusca din mouse.

In rest da multe cutite, rupe jump-ul la greu si e greu daca tragi aiurea sa-l palesti si iei cutit.

Ce legatura are cfg-ul cu toate astea? Ideea e ca eu nu vad ceva "ilegal" la el, ce setari are el in cfg e treaba lui, cat timp nu foloseste script-uri care sunt interzise.

Asta e parerea mea.

Prezent.
0 0

Back to top
Magnat

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-06-2011, 23:05:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Daca nu are acces cum de imi dadea quit?,de 3-4 ori,ca sa nu zic k mi sa parut!
2.Nici eu nu sunt foarte sigur k e codat,dar sunt unele faze dubioase,nu trebuie sa ii sara neaparat tinta ca sa aiba cod,la silet aim nu sare tinta si nici nu dai numai hs+ buny jumpu-l ala de il are el nu cred ca este de la cfg,din cate imi aduc amite il avea un cod "aim hack"park se numea,dar repet poate totu-si ma insel.In orice caz nu am mai vazut un jucator pe server de cand joc eu sa imi dea asa batai de cap,pana acum praf.era cam singurul care ma mai ciuruia
3.Si inca ceva, atunci cand sunt codati pe server si nu sunt admini isi baga si el cod si recunoase,inainte sa primesc helper isi baga si el aim si juca la nesimtire,cand nu era admin,pacat ca nu i-am facut atunci demo!

Nici un drog nu mã poate controla cã-s tare,iar mândria mã þine viu, întreg, pe picioare !
0 0

Back to top
Magnat

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-06-2011, 23:05:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-

0 0

Back to top
<NBK>Snap

[[The ProFesSioNaL]]

(since 29-03-2018 11:42)

Votes: 16

Post Posted: 15-06-2011, 23:07:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca downlodeaza vreun cfg sa se uite bine bine inainte sa il foloseasca... deoarece sunt multi oameni care lauda cfguri care sunt buguite iti fac lag de si arata ca ai scapat de lag ..o mare gramada de netrebnici pe net mai bine isi face unul singur....

party like it`s no tomorrow !
0 0

Back to top
SkyKnight

[IT-ist]

(since 07-02-2016 21:36)

Votes: 5

Post Posted: 15-06-2011, 23:32:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Magnat wrote:
1.Daca nu are acces cum de imi dadea quit?,de 3-4 ori,ca sa nu zic k mi sa parut!
2.Nici eu nu sunt foarte sigur k e codat,dar sunt unele faze dubioase,nu trebuie sa ii sara neaparat tinta ca sa aiba cod,la silet aim nu sare tinta si nici nu dai numai hs+ buny jumpu-l ala de il are el nu cred ca este de la cfg,din cate imi aduc amite il avea un cod "aim hack"park se numea,dar repet poate totu-si ma insel.In orice caz nu am mai vazut un jucator pe server de cand joc eu sa imi dea asa batai de cap,pana acum praf.era cam singurul care ma mai ciuruia
3.Si inca ceva, atunci cand sunt codati pe server si nu sunt admini isi baga si el cod si recunoase,inainte sa primesc helper isi baga si el aim si juca la nesimtire,cand nu era admin,pacat ca nu i-am facut atunci demo!

Mi-a zis si mie ca a jucat codat cand erau si alti codati pe server. Daca il prindem cu vreun demo concludent ... ban.
Stiu ce e silent aim, nu cred ca are.

Nu exclud sa aiba vreun hack pt bunny jump, dar am vazut jucatori de cs care fac bunny jump asemanator cu al lui fara nici un hack ... mai avem si double jump-ul pe server si te ajuta. Ideea e ca nu prea avem cum proba ca are sau nu un hack pt bunny jump.

Cred ca nu l-ai prins prea des Inferno (isi scria putin altfel numele, da imi scapa) sau asd. Sa vezi aia ce ciuruiau -

L.E. !

Code:
SZ_GetSpace: overflow on Magnat

Din cauza asta ai luat kick, nu ti-a dat nimeni quit. Am citit putin despre eroarea respectiva (e de la server sau de la tine). Voi incerca sa o rezolv, dar trebuie sa ma documentez sa nu fac vreo prostie -

Prezent.

Last edited by SkyKnight on 16-06-2011, 00:11:53; edited 2 times in total
0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

Post Posted: 15-06-2011, 23:33:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Magnat wrote:

Sunt acuzatii nefondate ...
Degeaba imi zici ca x si y si-a bagat aim ... fa demo !!

Si spune la ce ora ti-a dat quit , ca vreau sa ma conving daca el ti-a dat!

0 0

Back to top
Magnat

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-06-2011, 09:55:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai nu mai stiu exact la ce ora mi-a dat kick da e la 1-2 min dupa ce e facut demo postat de mine,sa fi fost injur de 22:30 si nu cred k a fost vreo eroare de la server de am luat kick,pt ca am luat decat eu si luam dupa ce ii dadeam lui quit,intra din nou si imi dadea el quit,cel putin asa sa laudat,ca dak ii mai dau quit ma tine numai in quit si isi baga si coade!Daca puteti verificati consola in jurul orei 22:30 si o sa vedeti exact cum sa intamplat!
era harta gg_bside_paintball,dak va ajuta cu ceva -

0 0

Back to top
georgik57

[Mentally Stable]

(since 03-10-2014 18:10)

Votes: 4

Post Posted: 23-06-2011, 00:44:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok hai sa va lamuresc
nu joc niciodata cu cod decat daca sunt provocat
asta inseamna sa fie alti codati, sa zic la admini si adminii sa nu faca nimic sau sa nu fie admini deloc...in cazul asta imi fac dreptate singur
nu imi face placere sa joc cu cod, dar imi place sa le arat celor care joaca cu cod ca sunt praf cu tot cu el
prima data incerc sa ii fac fara cod...daca nu merge treaba bag si eu frumos hack'u si le dau maxim, dupa care ies ei singuri si nuj daca mai intra vre'odata -
si incerc sa nu omor pe ceilalti jucatori care nu au cod pt ca n'am nimic cu ei...
altceva ce sa mai zic...nu am niciun script care sa ma avantajeze...e pur si simplu skillul meu
si da, joc la sunet, dar majoritatea timpului nici nu imi trebuie sunet ca sa imi dau seama unde e cineva...ii poate da de gol cand imi omoara un coechipier, etc si in momentul ala incep sa trag prin pereti, faza la care multi care nu au nicio treaba cu cs'u zic ca am wall
Magnat wrote:
http://www.girlshare.ro/2289686.3
ip. 79.115.4.55
Explicati-mi si mie care e treaba cu tipu asta,joak mai mereu codat si are si acces la admin! Adminii nu au imunitate?

nu imi trebuie admin ca sa dau quit cuiva -
HKSergiu wrote:
L-am umrãrit de zeci de ori ºi tot nu am înregistrat nimic clar.
Pãrerea mea: chiar dacã nu are cod, are .cfg cu nasoale.

uite cfg'ul meu: http://www.mediafire.com/?cx7oym7htgcx81y -
zi'mi te rog ce "nasoale" am in el
SkyKnight wrote:
Mi-a zis si mie ca a jucat codat cand erau si alti codati pe server. Daca il prindem cu vreun demo concludent ... ban.

asta contrazice vorba ca fapta recunoscuta e pe jumatate iertata si arata ca e mai bine sa minti la nesimtire decat sa fii sincer...
SkyKnight wrote:
Nu exclud sa aiba vreun hack pt bunny jump, dar am vazut jucatori de cs care fac bunny jump asemanator cu al lui fara nici un hack ... mai avem si double jump-ul pe server si te ajuta. Ideea e ca nu prea avem cum proba ca are sau nu un hack pt bunny jump.

exact. nu folosesc niciun hack. poti sa vezi ca am in cfg bunny, dar nu il folosesc. asta pt ca am cs protocol 48 si nu merge pe el
doublejump'ul ajuta foarte mult la bunny hop, rar mi se intampla sa ma desincronizez
SkyKnight wrote:
Cred ca nu l-ai prins prea des Inferno (isi scria putin altfel numele, da imi scapa) sau asd. Sa vezi aia ce ciuruiau -

nu am mai jucat cu niciun nume pe server

0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

Post Posted: 23-06-2011, 03:49:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am saturat de prostiile ce se vorbesc aici ...

georgy sau 9 3 () ...cum ti-o fii numele nu ma intereseaza dreptatea care ti-o faci cand este un codat pe server ... daca vreodata careva e destul de smecher sa te prinda cu un hack ... *** si ban clar ... nu exista scuze ...

Adica cum intra unu cu aim ... si bag si eu , ca da , de ce sa nu ii arat la ala ca ii un prost si eu stiu sa joc cu coduri nu ca el varza murata! ...

La faza asta nu exista ca daca recunosti esti pe jumatate iertat ... pe mine nu ma intereseaza ...bhop/no recoil si alte nimicuri din astea din cfg care iti ofera un avantaj in fata mea sunt interzise ...
Eu sunt slab la cs ... deci vreau daca esti mai bun ca mine sa fii mai bun ... fara tot felul de prostii in cfg ... sau alte smecherii care crezi ca le stii tu face !! SI nu am vorbit de restul playerilor de pe server , m-am dat pe mine exemplu ...

Si care e faza cu quitul ? Adica cum tu poti da quit fara sa fii admin ??
Aflu eu exact cum e faza , si daca cu smecherii in afara de a-ti imprumuta careva adminul te ocupi .. vei juca pe alt server ...

Multumesc pentru atentie ...
Si sper ca m-am facut inteles , ca nu vreau sa te consideri mai bun cu nimic fata de restul ca nu esti ...
Esti un player cu care ne putem intelege sau ne putem lipsi ... ambele variante imi convin mie !

Salut ...

0 0

Back to top
georgik57

[Mentally Stable]

(since 03-10-2014 18:10)

Votes: 4

Post Posted: 23-06-2011, 15:08:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dire wrote:
M-am saturat de prostiile ce se vorbesc aici ...

georgy sau 9 3 () ...cum ti-o fii numele nu ma intereseaza dreptatea care ti-o faci cand este un codat pe server ... daca vreodata careva e destul de smecher sa te prinda cu un hack ... *** si ban clar ... nu exista scuze ...

Adica cum intra unu cu aim ... si bag si eu , ca da , de ce sa nu ii arat la ala ca ii un prost si eu stiu sa joc cu coduri nu ca el varza murata! ...

La faza asta nu exista ca daca recunosti esti pe jumatate iertat ... pe mine nu ma intereseaza ...bhop/no recoil si alte nimicuri din astea din cfg care iti ofera un avantaj in fata mea sunt interzise ...
Eu sunt slab la cs ... deci vreau daca esti mai bun ca mine sa fii mai bun ... fara tot felul de prostii in cfg ... sau alte smecherii care crezi ca le stii tu face !! SI nu am vorbit de restul playerilor de pe server , m-am dat pe mine exemplu ...

Si care e faza cu quitul ? Adica cum tu poti da quit fara sa fii admin ??
Aflu eu exact cum e faza , si daca cu smecherii in afara de a-ti imprumuta careva adminul te ocupi .. vei juca pe alt server ...

Multumesc pentru atentie ...
Si sper ca m-am facut inteles , ca nu vreau sa te consideri mai bun cu nimic fata de restul ca nu esti ...
Esti un player cu care ne putem intelege sau ne putem lipsi ... ambele variante imi convin mie !

Salut ...

ok
oricum sunteti unii din putinii cu server cu admini care chiar se ocupa si baneaza codatii asa ca va respect si promit ca nu o sa mai bag cod niciodata
daca vreti pot sa va ajut sa imbunatatiti serverul si chiar sa va zic unde e buba cu quit'ul
adaugati'ma pe mess. id'ul il aveti la profilul meu

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 01-02-2025, 06:54:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x