User
Pass
2FA

plz Unban TB0n3X

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message392
TB0n3X

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-02-2013 13:31)

Votes: 2

Post Posted: 30-06-2011, 09:55:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna ziua in urma cu multe zile am participat la 10 n icc in raid se afla char cu numele bebestrumf , blizcom si multi alti nu imi aduc aminte ,cand sa ne apucam la Lord eu am primit kick din raid , apoi bebestrumf a injurat " sa ma p.. pe aia care au fost in icc 10n" la care eu am facut greseala sa-i raspund " p... pe tine de inapt". Apoi am fost abordat de Jeert desi nu iam raspuns lui " pe cine sa te p..?" si eu iam raspuns pe ala care ma jgnit , faceam referire la bebestrumf. Apoi am primit pedeapsa meritata de mute caci vorbisem prosti pe global desi nu numai eu gresisem , mi-am acceptat pedeapsa costand in 5000 de min pe caracterul meu dar am vazut ca era pe tot contu ceea ce mi sa parut un pic cam aspru avand in vedere caci eu am fost jignit si am raspuns cu aceeasi moneda. Mute dat de GM Jeert. Apoi am creat un alt cont sa cer socoteala de ce mi sa dat mute considerat de mine aiurea desi eu am fost victima aici , fiind in plina furie neraspunzandu-mi vreun GM desi facusem ticket , si vazand caci GM vb pe global cu alti si eu nu sunt bagat in seama am facut o alta greseala am injura acest GM. Dupa cate vad in regulament nu vad de ce mi sa dat BAN -1 dar stiu GM au responsabilitatea sa tina ordine pe server si sa aplice ce pedeapsa considera corespunzatoare. Nu am adus injurii server si am spus ca este pacat caci pe serveru asta existe persoane ca niste GM care sufera de nepotism si nu aplica regulile serverului. Aceasta e problema , pentru greselile mele verbale eu unul imi cer scuze fata de bebestrumf si fata de un GM respectat ca Jeert , rugamintea ar fi daca este posibil inlaturarea banului -1 si acordarea unei pedepse mai mici pe care o voi accepta fara alte comentari . Va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns. -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Burny

[Creep]

(since 19-08-2019 14:41)

Votes: 25

Post Posted: 30-06-2011, 10:45:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Posteaza dupa model

Character name:
Account name:
IP:
GM responsabil:
Realm:
Motiv:
Data si ora:
Ceva ce doriti sa adaugati:

0 0

Back to top
johnjoker

[Mentally Stable]

(since 23-09-2013 13:04)

Votes: 5

Post Posted: 30-06-2011, 10:56:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Citeste mai bn regulamentul "Gamemasterii sunt mai presus decat playerii din punct de vedere ierarhic, astfel orice tentativa de jignire/nerespectare a spuselor lor se pedepseste dupa cum considera GM-ul in cauza (de la mute de cateva minute pana la ban permanent) "
0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 30-06-2011, 10:57:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 30 June 2011 08:57

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-01-2025, 22:02:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x