User
Pass
2FA

cerere unban si reclamatie in acelasi timp
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2718
okk
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 25-10-2011 21:07)

Votes: 17

Post Posted: 30-06-2011, 22:21:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Orice admin dp acest sv are dreptul sa se consulte cu ceilalti membrii ai stafului!
@2 La mana termina cu impresiile astea, sa sti ca avem dreptul sa ne alegem si noi playerii(asta daca nu stiai te anunt eu)!
@3 Incearca sa ramai la subiect si numai INSULTA in nici un fel vre-un admin de aici ca ramai cu banul daca mai vad posturi aiurea!

Acuma revenind la demo!Nu mi se pare nimic suspect!Astept alte pareri/sugestii, daca nu ii scot banul!

just mee,just okk

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
lucyan_melk

[Mentally Stable]

(since 24-07-2011 19:09)

Votes: 8

Post Posted: 01-07-2011, 01:00:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cu regrete zic ca e curat... dar nu iti dau prea mult de trait pe servarul asta defender cu vocabularul pe care il ai... pt tot ceea ce ai zis pt mine e egal cu cod.... un sfat: revizuieste-ti comportamentul
0 0

Back to top
royaltech

[rKo admin]

(since 15-12-2014 19:44)

Votes: 14

Post Posted: 01-07-2011, 08:42:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mda..wall nu are..aim nu are..sunt niste faze de silent doar 2-3..restu se intampla ca trage si nu nimereste.
Dupa mine nu cred are cod..a fost doar bulan.

PS. Defender...non ti agitare..se no peggiori ancora la tua situazione.

0 0

Back to top
SiCk
[Banned user]

Banned

(since 11-09-2011 20:33)

Votes: 18

Post Posted: 01-07-2011, 09:08:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ defender .. atitudinea ta ma lasa rece.. din cate am vazut .. nu esti codat.. dar nu trebuie sa faci astfel de comentarii .. era mai simplu sa faci o reclamatie scurta si la obiect.. si cererea de ban la fel.. daca ai observat .. nu degeaba sunt facute 2 topicuri.. RECLAMATII ADMINI .. e pt reclamatii admini. .si UNBAN.. pt unban.. nu e ca nessu.. 2 in 1.. in primul rand ca esti nou pe sv. .si daca vrei sa te faci placut .si sa ai "loc" pe la noi .. tre sa fii cu capul pe umeri.. nu excentric.. sincer.. in fata mea , in urma comentariilor tale stupide.. pari un trampalau.. ai zis " ai dc sa fii asa" .. sunt curios daca o sa vii la urmatoare ieseala.. sa vad si eu ce "baiat" esti tu.. garantez eu pt siguranta ta.. dar eu unul sunt un pic mai excentric decat tine .. si nu-mi palce atitudinea asta de "net" a unora... stii cum sa-mi dai PM .. vreau sa vad o poza cu tine sa vad si eu cine e smecheru asta de dupa numele "defender" ...si dupa o sa am grija ca astia mai mici sa nu mai iti faca probleme. Pana atunci esti un simplu "netboy" ..

@ boyz ... nu mai raspundeti la astfel de "reclamatii de unban" ..ca sa zic asa.. lasa-ti sa invete sa vorbeasca si p-orma sa primeasca unban.

@ veciNu ... fii si tu mai atent pe viitor.. e prima greseala.. te cert verbal.. iti zic.. de stii tu cine

P.S : @ defender: daca faceai o cerere standard.. simpla.. cu bun simt.. nu primea doar o mustrare verbala.. tu ai facut sa se schimbe lucrurile.. sper ca pe viitor sa gandesti cu "capul" . .. si in caz ca vrei unban.. lasa ip si steam id.. ca ti-am scos si eu banu de pe ip aseara.. si am inteles ca tot nu merge.. poate ti-a banat steamu.. daca ai.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ma pierd in vise, pasiune si sperante
Si fac tot ce-mi trece prin cap.. inafara de gloante.
Stiu ca nu-ti trece prin cap, ce-s in stare sa fac,
M-am saturat sa te lovesc cu vorbe si ma chinui sa tac !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
0 0

Back to top
C3ach1

[Creep]

(since 05-09-2014 23:46)

Votes: 14

Post Posted: 01-07-2011, 09:54:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa mor dak eu ii scoteam banu lui nesimtitu asta are niste arfe de copil de 12 ani.
0 0

Back to top
RemaKe117

[Mentally Stable]

(since 22-05-2013 07:57)

Votes: 7

Post Posted: 01-07-2011, 10:14:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

C3ach1 are dreptate...nu merita sa joace printre noi...Forumul si serverul nu sunt niste cocine! Ar trebui sa se poarte frumos ca sa fie lasat, si dupa cum vad el e un nesimtit...Oricum decizia o sa ownerul..

Now or never!
It's time to Die!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
SiCk
[Banned user]

Banned

Post Posted: 01-07-2011, 10:29:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

va rog frumos sa nu mai postati.. s-a lamurit situatia.. nu e codat.. si sa ziceam ca si-a luat un ban 12 ore pt limbaj.. cat a avut banu asta.. acum lasati-l sa puna steamu .. ca are ban pe steam cred.. sau ip bun.. daca ai altu inafara de 79.117... ca pe ala l-am scos si ai zis ca tot ai ban.. poate intelege si el ca daca se comporta asa nu e bine vazut.. toti gresim.. si toti avem dreptul cel putin la o sansa ca sa ne indreptam comportamentul sau atitudinea.

0 0

Back to top
Defenders

[Mentally Stable]

(since 03-07-2011 03:21)

Votes: 2

Post Posted: 01-07-2011, 16:34:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SiCk wrote:
va rog frumos sa nu mai postati.. s-a lamurit situatia.. nu e codat.. si sa ziceam ca si-a luat un ban 12 ore pt limbaj.. cat a avut banu asta.. acum lasati-l sa puna steamu .. ca are ban pe steam cred.. sau ip bun.. daca ai altu inafara de 79.117... ca pe ala l-am scos si ai zis ca tot ai ban.. poate intelege si el ca daca se comporta asa nu e bine vazut.. toti gresim.. si toti avem dreptul cel putin la o sansa ca sa ne indreptam comportamentul sau atitudinea.

Steam id : 0:0:31827367
Daca imi dadea 1 simplu ban nu faceam atata tam.tam , a executat *** off-ul, si asta ma aprins .....

0 0

Back to top
SiCk
[Banned user]

Banned

Post Posted: 01-07-2011, 16:48:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ban scos. Pe viitor fiti mai atenti.. SPor la fraguri defender.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by okk, 01 July 2011 16:00

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 29-07-2025, 14:52:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password