User
Pass
2FA

Totusi?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1192
Zetox18

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-05-2012 17:03)

Votes: 2

Post Posted: 07-07-2011, 17:13:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/Mute-Zetoxical-t87930.html
Totusi voi gm dati mute fara sa ganditi 2 min?
De acolo reiese ca am fost provocat?
Da mi-a zis pe /say ca sunt ratat si ca habar nu am juca wow.kum sa-mi zica ala mie care eu joc hunter de 5 ani si sufera la mn:)),si pt cuv "*****" se da 12 ore mute?hai sa fim seriosi:( e bataie de joc.
Dece nu ai pusa poza si cand m-ai injurat dupa ce ai dat forfeit?*mai facut in toate felurile* pui doar o poza in care ti-am zis *****:))
Ai noroc ca eu nus frustrat ca tn .nolifere sa pun orice "jignire" pe forum.

cãcá (cac, cãcát), vb. – A defeca. – Mr., megl. cac, istr. cǫc. Lat. cacāre (Pușcariu 247; REW 1443; Candrea-Dens., 206; DAR); cf. it. cacare, prov., sp., port. cagar, fr. chier. Se folosește în formã refl., uneori tranzitiv trans. Cf. cãcat. Der. caca, adv., adj. (rahat, murdãrie, cuvînt infantil), cf. Iordan, BF, VI, 150; cãcãcios, adj. (fricos, care face pe el); cãcãfricã, s. m. (leneș; laș); cãcãlãu, s. n. (belșug, cantitate mare, grãmadã); cãcãnar, s. m. (latrinar); cãcãnãrie, s. f. (meseria de latrinar); cãcãniu, adj. (de culoarea frunzelor moarte); cãcãreazã, s. f. (excrement de oaie, caprã, iepure, șobolan, cu formã caracteristicã ovoidalã), care presupune un anterior *cãcãrea (cf. it. cacherello) cu suf. -zã (Densusianu, Bausteine, 477), cãcãreza, vb. (a defeca); cãcãri, vb. (a avea diaree; a alinta); cãcãrie, s. f. (toane, nazuri); cãcãtor, adj. (care provoacã diaree); cãcãstoare, s. f. (closet); cãcãturã, s. f. (defecare); cãcãu, s. m. (cioarã albastrã, Coracius garrula); cãcîcea, s. m. (cãcãcios); cîca, adj. și adv. (murdar, spurcat, cuvînt infantil); cîcã, s. f. (muci, murdãrie, femeie murdarã). Din rom. derivã bg. (po)kakam „a defeca” (Capidan, Raporturile, 233), și ngr. (sarak.) kakarandza „excrement” (Hoeg 123), pe care Meyer, Neugr. St., IV, 50, îl derivã eronat din it. cacare, cu suf. -anza.

Eu nu stu daca l-am injurat.si am primit mute pt injurii?
Totusi sa fim corecti,nu?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
myt42xxx

[Ace of Spades]

Status: Offline
(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 07-07-2011, 17:16:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bãnuiesc cã nu ai vreo dovadã care sã susþinã ceea ce zici, nu? Din pãcate el are.
Îl postezi ºi tu la Cereri Mute, cu precizare cã el te-a postat primul ºi primeºte dublu, triplu etc, dupã cât meritã.

Mute-ul tãu rãmâne.

- Retired -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by myt42xxx, 07 July 2011 15:17

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-08-2025, 16:11:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password