User
Pass
2FA

Unban
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3570
Gun Jack

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-04-2013 19:44)

Votes: 4

Post Posted: 08-07-2011, 01:52:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul (cu care erai in momentul banari): Gun Jack
Data + ora (cand s-a pentrecut incidentul): Acu 2 min
Harta (pe care s-a produs incidentul): fy_snow
Admini online (care erau pe server in acel moment): ro_gyno (nab de pute)
Adminul (care a dat ban. in cazul in care se stie): oare cine altcineva..
Motivul (pentru care crezi ca ai luat ban): wall/aim
Dovada (in cazul unui abuz): ce dovada..pozele ce mi le-a facut..sau poze de la ***?
Ip-ul: 89.46.26.83

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
RO | Gyno

[Freak]

(since 28-11-2019 12:27)

Votes: 2

Post Posted: 08-07-2011, 02:06:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Auzi copilu.. nab esti tu si cine te`a incaltat aZi dimineatsa! 1. ai COD si 2. NU STII SA VORBESTI deci oricum ar fi, ma repet.. nu mai pupi pe server.. !

hai pa!

I`m not special, i`m just LIMITED EDITION!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Gun Jack

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-07-2011, 02:19:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ia mai dute tu d***u...mai pupincuresti mult pe aici? Ce vrei sa dovedesti cu poza aia? Ii si normal, ca esti incompetent. Dupa ce imi dai *** si ban normal ca te iau la ture..ma doare pe mine de cine esti tu. Fa bine si pune mana pe manualu' de cs...dupa aia date mare atotstiitor..in rasa *****. Ca de cand ma joc pe sv numa cu tine am avut probleme..NUMA TU vezi ca am coade. Asta a catea oara e cand imi dai ***/ban? Da nu...ca maria sa ce sa priceapa..el ramane cu a lui. Daca sunt mai bun ca noobii de pe server si iti striga aia in "U@ Gun Jack are cod" e obligatoriu *** si ban nu? Dute sa te tai la vene....ca m-am saturat de tine.

Edit: AHAHAHA CE DEMO -)))) Vroiai sa zici ca am wall? - Esti "nambar uan". Ete un mic sfat...fa bine si invata cs. -
Si ca sa stii si tu...una e yahoo...si alta e pe sv. Asa ca n-avea rost sa pui poza. Posteaza poza sa vedem daca te-am injurat pe server...admin maret ce esti.

Staff message (Levier):

+2 warnuri. Limbaju'.

0 0

Back to top
RO | Gyno

[Freak]

Post Posted: 08-07-2011, 02:49:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma repet. Nu mai posta aiurea si asteapta deciZia!

ps:
Gun Jack wrote:
Ca de cand ma joc pe sv numa cu tine am avut probleme..NUMA TU vezi ca am coade. Asta a catea oara e cand imi dai ***/ban?
eu nu stiu sa mai fi avut probl cu mine.. uita`te in banlist la mine sa veZi daca mai apari inca o data.. cred ca e prima oara cand iti dau destroy...

Gun Jack wrote:
Daca sunt mai bun ca noobii de pe server si iti striga aia in "U@ Gun Jack are cod" e obligatoriu *** si ban nu?
eu m`am uitat pe tine.. nu te`a reclamat nimeni -

Gun Jack wrote:
Si ca sa stii si tu...una e yahoo...si alta e pe sv. Asa ca n-avea rost sa pui poza
Si una e pe Y!M, alta e pe sever si cu totul altceva e pe forum!

EDIT: CalmeaZa`te si lasa limbaju de mahala ca nu esti la tine acasa -

0 0

Back to top
TerorisT

[Teleleu]

(since 05-12-2012 18:05)

Votes: 8

Post Posted: 08-07-2011, 06:01:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

UNBAN..in rest no comm

Back to top
PropheT

[Freakazoid]

(since 11-11-2021 13:36)

Votes: 31

Post Posted: 08-07-2011, 07:11:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am vazut si eu demo-ul acum 2 minute si nu mi se pare sa aiba wall (asta e motivul pe care l-ai scris la tine in banlist). Cat despre limbaj, lasa total de dorit !!!
Gun Jack, aici este o comunitate si din cate am invatat eu la scoala, cand te afli intr-o comunitate, limbajul stradal il lasi la o parte si te comporti civilizat, chiar daca cineva a gresit pe seama ta !!! Sper ca ai inteles ceea ce am vrut sa zic !!! Asteptam si alte pareri !!!

0 0

Back to top
Sasha.mik.mik.mik
[Banned user]

Banned

(since 15-07-2011 13:36)

Post Posted: 08-07-2011, 07:21:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am vazut si eu demo ... nu ca are wall....dar pe langa demo am mai vazut si pozele - . Mai gunjack u ai probleme la mansarda??? nu vezi ca oamenii sau comportat frumos cu tine.... u nu esti in aceasi comunitate cu noi??? daca mai vrei sa joci pe srv asta ia si vb frumos...si cereti scuze de la gyno -
Eu voi vota mai inkolo ...sa vedem cum te comporti si cu ceilalti colegi ai mei ....BAFTA

Va rog ajutati serverul cu un vot aici> http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-respawn.freakz.ro-14033.html

Cu stima SaShA.MiK.MiK.MiK -
0 0

Back to top
Ze1ss

[Creep]

(since 01-08-2012 11:07)

Votes: 6

Post Posted: 08-07-2011, 08:52:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu am vazut demo-ul dar te rog frumos la cum vorbeste lasa de dorit.

Un mare + pentru diplomatia lui GYNO care in ciudata faptului ca este injurat si badjocorit acesta nu reactioneaza intr-un mod violent mai pe scurt nu raspunde cu aceeasi moneda.
Eu unu zic BAN pentru simplu fapt ca nu stie sa respecte un admin si vorbeste ca un om al carui IQ este de -20 si nu are nici o treaba cu limba romana.
Bafta!

0 0

Back to top
tsema

[Mentally Stable]

(since 28-07-2014 14:51)

Votes: 7

Post Posted: 08-07-2011, 09:07:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-avem nevoie de astfel de comportamente si de toti needucatii pe server!! In concluzie : BAN !!
0 0

Back to top
Gun Jack

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-07-2011, 09:31:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Eu unu zic BAN pentru simplu fapt ca nu stie sa respecte un admin si vorbeste ca un om al carui IQ este de -20 si nu are nici o treaba cu limba romana.

Si asta ce zici tu acuma ce e? "Injuraturi academiciene"? Sau cum..ca nu pricep. Mi-ai facut tu test de iq si m-ai supravegheat cumva la romana de te dai si tu atotstiitor? Vorbesc cum vreau, nu cum scrie in carte. Daca vreau iti scriu pe invers, sau in chineza, asa ca shh, stai la coltu tau si apara-l pe gyno d-acolo.

App...injuraturile pe mess n-au nici o legatura cu serveru'. Daca il injuram pe server, atunci da..meritam ban/*** sau cum naiba ii zice la pluginu vostru. Injur pe forum, warn/delete post...etc, e chiar asa greu sa pricepi? Sau mai nou esti admin si pe yahoo mess? Daca injura careva, sau nu iti convine ceva...ii stergi contu de yahoo si il banezi pe veci?

Dai din gura ca sa te afli in treaba, sau ti-e ciuda ca mai sunt pe server? Din vina lui s-a ajuns la asta...si nu e prima oara cand patesc de astea pe svu asta. Toti adminii incepatori visati "ala are aim/wall/speed...hai cu banu si cu ***". Data trecuta era pt "aim", si stateati si cate 3 admini pe mine cateodata, asta dupa ce am luat ban de la yo. Si acuma pt wall....data viitoare e pt speed?

Mai bine l-ai invata cum sa procedeze daca te pricepi mai bine ca el...nu sa faca ca si acuma. Intra omu sa joace..in nici 5 min blind si poze...dupa aia un demo de 2 secunde, si gata, ban/*** pt wall ca asa i se pare lui. Daca nu e sigur...sa faca naibii un demo de vreo 5 min, sa intre pe forum sa posteze demoul...sau sa-l dea la macar 2-3 admini on...sa vorbeasca cu ei sa auda parerea dupa aia sa vina sa dea ban/etc. Nu ca si catarii, nici nu stie daca are omu ceva da el tot da ban. Cu faze de astea normal ca te enervezi si ca ii zici de toate cele bune...

0 0

Back to top
PropheT

[Freakazoid]

(since 11-11-2021 13:36)

Votes: 31

Post Posted: 08-07-2011, 10:05:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gun Jack asteapta sa posteze toti admini ca sa pot lua o decizie !!!

0 0

Back to top
RO | Gyno

[Freak]

Post Posted: 08-07-2011, 11:27:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci... wall care primeste blind este. I`am dat blind si a primit, e posibil. I`am facut poZe si m`am gandit la anti ss. Si in demo se vad 2 faZe cand sta dupa Zid si trage fiX in player. Asta e eXplicatia mea si de asta i`am dat ***+destroy.

PS:
Ze1ss wrote:
Un mare + pentru diplomatia lui GYNO care in ciudata faptului ca este injurat si badjocorit acesta nu reactioneaza intr-un mod violent mai pe scurt nu raspunde cu aceeasi moneda.

Sunt brunet Ze1ss si daca ar fi sa ma enerveZ si sa ma streseZ cu fiece copil, as fi alb in cap si sincer.. imi place parul meu eXact asa cum e

EDIT:
Gun Jack wrote:
Mai bine l-ai invata cum sa procedeze daca te pricepi mai bine ca el...nu sa faca ca si acuma. Intra omu sa joace..in nici 5 min blind si poze...dupa aia un demo de 2 secunde, si gata, ban/*** pt wall ca asa i se pare lui. Daca nu e sigur...sa faca naibii un demo de vreo 5 min, sa intre pe forum sa posteze demoul...sau sa-l dea la macar 2-3 admini on...sa vorbeasca cu ei sa auda parerea dupa aia sa vina sa dea ban/etc. Nu ca si catarii, nici nu stie daca are omu ceva da el tot da ban.

-Crede`ma ca nu sunt admin de 1 sapt.
-Si daca intri de 1 min si imi pari suspect iti fac poZe, care`i problema?
-La demo nu trebuie neaparat juma de ora sa se vada codu l-)
-Sa vb cu alti admini on.. la ora 3 dim nu prea erau admini on..
- "Ca si catarii"..crede`ma ca nu prea ma insel cand vine vorba de codati -

BFT!

Last edited by RO | Gyno on 08-07-2011, 12:14:54; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Coddy4all

[Mentally Stable]

(since 06-07-2013 18:49)

Votes: 6

Post Posted: 08-07-2011, 11:44:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BAn..I-as umple pc-ul de poze numai pt jignirile aduse...ai dat cumva bacul acum Jack...clar l-ai picat daca e asa :))
0 0

Back to top
JoNeLLo

[Mentally Stable]

(since 27-02-2013 19:05)

Votes: 3

Post Posted: 08-07-2011, 11:55:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BAN pt limbaj ... demo`ul nu am apucat sa il vad (sunt la munca) ... dar nu cred ca o sa imi schimb decizia dupa tot ce am citit

Ps: Daca vorbeai frumos si diplomatic pana acum aveai UNBAN - dar daca nu stii sa te abtii ... imi pare rau .

0 0

Back to top
Sasha.mik.mik.mik
[Banned user]

Banned

(since 15-07-2011 13:36)

Post Posted: 08-07-2011, 13:08:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BAN si din partea mea. Daca vb frumos cu colgul meu ...scapai usor dar asa BAN !!!

Va rog ajutati serverul cu un vot aici> http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-respawn.freakz.ro-14033.html

Cu stima SaShA.MiK.MiK.MiK -
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TerorisT, 22 July 2011 23:21

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 29-07-2025, 20:00:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password