User
Pass
2FA

Unban
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3606
Ze1ss

[Creep]

Status: Offline
(since 01-08-2012 11:07)

Votes: 6

Post Posted: 08-07-2011, 16:28:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gun Jack wrote:
@ Eu unu zic BAN pentru simplu fapt ca nu stie sa respecte un admin si vorbeste ca un om al carui IQ este de -20 si nu are nici o treaba cu limba romana.

Si asta ce zici tu acuma ce e? "Injuraturi academiciene"? Sau cum..ca nu pricep. Mi-ai facut tu test de iq si m-ai supravegheat cumva la romana de te dai si tu atotstiitor? Vorbesc cum vreau, nu cum scrie in carte. Daca vreau iti scriu pe invers, sau in chineza, asa ca shh, stai la coltu tau si apara-l pe gyno d-acolo.

App...injuraturile pe mess n-au nici o legatura cu serveru'. Daca il injuram pe server, atunci da..meritam ban/*** sau cum naiba ii zice la pluginu vostru. Injur pe forum, warn/delete post...etc, e chiar asa greu sa pricepi? Sau mai nou esti admin si pe yahoo mess? Daca injura careva, sau nu iti convine ceva...ii stergi contu de yahoo si il banezi pe veci?

Dai din gura ca sa te afli in treaba, sau ti-e ciuda ca mai sunt pe server? Din vina lui s-a ajuns la asta...si nu e prima oara cand patesc de astea pe svu asta. Toti adminii incepatori visati "ala are aim/wall/speed...hai cu banu si cu ***". Data trecuta era pt "aim", si stateati si cate 3 admini pe mine cateodata, asta dupa ce am luat ban de la yo. Si acuma pt wall....data viitoare e pt speed?

Mai bine l-ai invata cum sa procedeze daca te pricepi mai bine ca el...nu sa faca ca si acuma. Intra omu sa joace..in nici 5 min blind si poze...dupa aia un demo de 2 secunde, si gata, ban/*** pt wall ca asa i se pare lui. Daca nu e sigur...sa faca naibii un demo de vreo 5 min, sa intre pe forum sa posteze demoul...sau sa-l dea la macar 2-3 admini on...sa vorbeasca cu ei sa auda parerea dupa aia sa vina sa dea ban/etc. Nu ca si catarii, nici nu stie daca are omu ceva da el tot da ban. Cu faze de astea normal ca te enervezi si ca ii zici de toate cele bune...

Uite cat chef ai de cearta ... de aceea am si zis ban ... faci ca trenu pentru ca ti-a dat ban/*** ... daca erai un educat si aveai un pic de IQ asa cum pretinzi ca ai ... ai vorbi civilizat si iti spun eu ca ai mai multe sanse si nu numai aici ... ci si in viata sa-ti pui un punct de vedere si sa-ti arati nevinovatia.

Eu te cred ca vorbesti cum vrei ... dar vorbeste civilizat. Pe mess are dovada ca ai vorbit ca un nesimtit si un incult ... si nu, nu sunt admin si pe mess dar daca acolo vorbesti asa ... pe server sau pe forum ce sa mai zic.
E colegul meu si ii iau apararea ... poate ca nu a procedat corect sa-ti dea ban dar la felul cum ii vorbesti eu raman la parerea mea.

BAN !

PS: Poate gyno asteapta niste scuze de la tine si se schimba situatia sau continuam asa pana se inchide acest post si iti iei ban ... ca totusi, respecti si esti respectat !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
nocivel

[Mentally Stable]

(since 11-07-2017 15:34)

Votes: 3

Post Posted: 08-07-2011, 16:39:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

No comment. Ban !

"Mama prostilor este mereu gravida !!!"
0 0

Back to top
TerorisT

[Teleleu]

(since 05-12-2012 18:05)

Votes: 8

Post Posted: 08-07-2011, 16:53:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intradevar a mai luat ban odata pe nedrept dar nu se vorbeste asa...cereti si tu scuze si vb frumos si iti va fi scos banu,dar daca ramai la smecheria care o ai in tine vei ramane cu ban pt ca nu avem nevoie de jucatori care sa ne injure ca asa au ei chef,pt ca is convins ca 99% daca ar fi sa imi zica mie sau altuia in fata ceea ce ziceti pe mess sau forum ati da din colt in colt...asa ca fa bn si intreapta ce ai fc daca nu ramai asa..bafta !!

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
PropheT

[Freakazoid]

(since 11-11-2021 13:36)

Votes: 31

Post Posted: 11-07-2011, 02:47:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gun Jack, astazi mai las topicul deschis ca sa iti ceri scuze lui GYNO pentru limbajul "colorat" pe care l-ai avut fata de el !!! In caz contrar vei ramane cu ban !!!

0 0

Back to top
[re]^AnGeL ;x

[Mentally Stable]

(since 17-09-2012 23:15)

Votes: 3

Post Posted: 23-07-2011, 00:46:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BAN ... in primul rand pt limbajul neadecvat si pt injuriile aduse colegului nostru...si in al doi`lea rand mai uitativa toti adminii odata atenti la demo - , probabil unii l`au vazut , altii nu dar totusi isi dau cu parerea... prof dai TC ca nu are rost sa ne certam aiurea cu copii mici ca si Gun Jack ...si oricum nu isi va cere scuze....nu stie el de`astea...probabil inca un copil mic de 10-12 ani turmentat ....

0 0

Back to top
TerorisT

[Teleleu]

(since 05-12-2012 18:05)

Votes: 8

Post Posted: 23-07-2011, 01:20:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gun Jack BANUL ramane

Closed!!

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TerorisT, 22 July 2011 23:21

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 21-08-2025, 15:54:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password