User
Pass
2FA

Cerere unban Nociv Partea a III -a

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message387
Vladutzzul

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-01-2015 22:12)

Votes: 3

Post Posted: 14-07-2011, 09:13:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name: Nociv
Account name: Vladutzzul
IP: 109.166.135.15
GM responsabil: Zohll
Realm: GENESIS
Motiv: Hack in bg
Data si ora: 10:07:2011 / 15:27
Ceva ce doriti sa adaugati: Dupa cum scrie in motiv ban "hack in bg" doar ca nu am macar hack in pc si nici nu am folosit vreun cod niciodata. Multumesc.
Si vad ca prima cerere nu mi sa aprobat doar ca as vrea si eu niste dovezi pentru banarea mea ca eu nu stiu sa fi jucat cu hack vreodata si singura mea problema ii ca am net prin modem de la Orange si in unele momente am lag 300+ si daca scriu ceva acuma in chat apare peste vreo 15-20 secunde + ca merge urat de tot .
Si daca jucam cu coduri macar era o treaba de genul: "am jucat cu coduri si m-am ars" dar cand stiu ca nu am jucat cu coduri si am luat ban degeaba ... .

Quote:
Tu crezi cã GM-ul nu ºtie sã facã diferenþa dintre speed ºi lag?
Banul rãmâne.

Se pare ca nu stie sau in momentul ala ... .
Deci chiar nu imi convine sa am contul banat degeaba pentru un hack vazut doar de el ... .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
bKL

[SPLASHY MAGICU]

Status: Offline
(since 05-01-2013 21:24)

Votes: 23

Post Posted: 14-07-2011, 10:50:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vladutzzul wrote:
Deci chiar nu imi convine sa am contul banat degeaba pentru un hack vazut doar de el ... .

Nu iti convine,cauti alt server sau donezi.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 14 July 2011 09:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-08-2025, 13:10:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password