User
Pass
2FA

UNBAN pls

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message396
aurelianll

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-09-2011 16:22)

Votes: 2

Post Posted: 15-07-2011, 10:19:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name:Sapperwix
Account name:***
IP: (puteti afla ip-ul accesand aceasta pagina)
GM responsabil:Cobrelizator
Realm:Genesis
Motiv:Pai ieri in jurul orei 2-3 sateam cu niste prieten in durotar.. La unmomendat un mage imi da /w daca nu dau warrioru ca el vrea warrior ca sa plictisit de mage si vrea sa doneze pt shadowmore,am zis ok ca daca ii cv ma fraiereste eu am emailu si pot da recover .Am vb cu respectivu pe mess totu ok ii dau acc si pass iel iese de pe mess intra in wow si incepe pe global sa injure sv si tot felu de prosti ,i-am spus sa termine ca am dat recover si nu dupa mult timp respectivu ia ban intra pe magu lui si incepe sasi bata joc.Daca nu ma credezi verificati loogurile
Data si ora:14/14-15
Ceva ce doriti sa adaugati: Scz pt ce sa intampalt dar nu eu am injurat sv acel mage ..daca puteti sami scoate banu si sal banati pe el ..MULTUMESC

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
cobrel

[Uitatul]

Status: Offline
(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 15-07-2011, 10:33:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu, este vina ta.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 15 July 2011 08:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-08-2025, 05:22:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password