User
Pass
2FA

Cerere Unban ...:|

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message914
badsanta4cs

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 14-12-2012 14:46)

Votes: 3

Post Posted: 18-07-2011, 11:24:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name:am doua caractere..Cel pe care eram cand am luat ban : Unuzero si celalalt care nu are nicio legatura Oosheltonoo

Account name:badsanta4cs

IP:Am IP Routabil ,dar cel pe care eram cand am luat ban : 79.116.72.71

GM responsabil:Skilzz

Realm:GENESIS

Motiv:In data de 18 iulie(data postarii si a acestui topic de cerere unban)pe la ora 11:30 catre 12:20 server tot pica din 3 in 3 minute toti luand disconnect si nesalvanduse ultimele actiuni..de exemplu plec in sw din zona unde faceam level ,trec 5 minute iau disconnect si cand intru sunt tot acolo + ca m-am mai si antrenat , am luat mount nimic salvat..Motivul este ca am scris pe global (DIN GLUMA DOAR!Deci a fost o gluma eu chiar il respect pe Shocker si ii apreciez toata munca care o face) Ca Shocker a facut treaba mare pe server..Deci sa fim seriosi..Chiar o fost o gluma si sper sa ma ierte shocker ..

Data si ora:18 iulie 2011 ora 12:17

Ceva ce doriti sa adaugati:Chiar am muncit mult la primul caracter Oosheltonoo si nu vreau sa se duca totul pe apa zambetei...Eu nu ma chinui sa fac alea alea ca sa iau un ban aiurea..Faza e ca mai si permanent..Pentru ce?ca am zis ca shocker a facut treba mare...

Sau macar o reducere de pedeapsa nush 1 sapt 2 sapt ... varog frumos chiar nu merit permanent..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 18-07-2011, 11:30:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu se scoate nimic, data viitoare cand avem probleme cu serverul iti tii gura.
0 0

Back to top
Harry Pothead

[FilthyWaterRapeShark]

(since 08-04-2012 16:05)

Votes: 46

Post Posted: 19-07-2011, 08:55:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

badsanta4cs wrote:
Chiar am muncit mult la primul caracter Oosheltonoo si nu vreau sa se duca totul pe apa zambetei

4d.

ªi nu e prima datã când o comiþi. Te încadrai exact aici:

Code:
Sa minti stafful (indiferent cat de mica sau mare e minciuna) (ban permanent)

Am vãzut cã eºti noi ºi am trecut cu vederea. Nu mai cere unban, ai folosit deja get out of jail free card.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 18 July 2011 09:30

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-08-2025, 13:56:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password