User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1098
ReFLe[x]

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-11-2014 12:54)

Votes: 7

Post Posted: 18-07-2011, 21:46:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick admin: iOiOO T3 T3rMiN
motiv: abuz+limbaj aiurea
harta: byca
ora: 22:40
data: 18.07.2011
De la intrebarea ''dc ai cerut admin daca nu sti macar sa intri cu el" a inceput sa folosesca amx_kick sa imi dem ca stie.....

ReFLe[x] : ioioo dc ai facut cerere de admin daca nu sti sa folosesti unul?

*DEAD* iOiOO T3 T3rMiNa : stiu ma

ReFLe[x] connected
Couldn't open file overviews/awp_bycastor32.txt. Using default values for overiew mode.
Shon;x killed ADELYN2011 with awp
sorynekull dropped
ReFLe[x] is joining the Terrorist force
*** Shon;x killed IdontLikeSushi with a headshot from usp ***
Shon;x killed NoWay with usp
Larkin dropped
PTB: You have been auto-assigned...
Bogdan connected
Larkin connected
Bogdan is joining

Shon;x killed GrasulXXL with awp
TuBoRk killed ReFLe[x] with awp
Kill2Live killed mimi with awp
Black Hawk killed Larkin with awp
R3Dbul dropped
Larkin dropped
Larkin has left the game
iOiOO T3 T3rMiNa : da iam dat dova

Daca dupa doar 2 min de adminat are impresii nush ce sa zic

Martori 2 admini:
Kill2Live
cALibrAz0

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
cALibrAz0r

[SHOUMAN]

(since 05-04-2018 16:30)

Votes: 10

Post Posted: 18-07-2011, 21:51:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

intradevar i a dat kick absolut aiurea. i am atras atentia si eu si kill.
mai ales ca reflex e un jucator care joaca multe ore si joaca bine.
nu are iesiri aiurea...
din primele 5 min reclamatie

0 0

Back to top
killtolive

[Try the Sins]

(since 23-04-2012 14:01)

Votes: 3

Post Posted: 18-07-2011, 22:06:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

drept...am fost de fata....

stai ca nu inteleg ce am facut eu John?:-s......el mia dat mie gag....si iam dat 2 slapuri cu 0 dmg lu ioio....si mia zis ca vroia sa vada dac merge adminu....iar eu am raspuns prin ”foloseste /admins sa vezi daca esti si merge orice comanda posibila pentru rankul tau”...nu am reclamat eu pe nimeni....si nu m-am suparat...

Last edited by killtolive on 19-07-2011, 12:11:04; edited 2 times in total
0 0

Back to top
*Just*John*

[Assasin]

(since 31-03-2022 22:59)

Votes: 39

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 19-07-2011, 03:13:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ReFLe[x] wrote:

De la intrebarea ''dc ai cerut admin daca nu sti macar sa intri cu el" a inceput sa folosesca amx_kick sa imi dem ca stie.....

Si intrebarea asta ai pus-o datorita carui fapt?Cu ce a gresit inainte,asta ma intereseaza,ca sa nu stau sa caut in log.
Kill2live cum a testat el adminul ma?ca am vazut ca i-ai zis ca poate vedea pe /admins.Pe reflex nu vad sa fi testat vreo comanda pe el.Si-a luat vreo 3 kick-uri pentru ca nu baga parola pt nume rezervat.

"davi si doff" triggered "amx_chat" (text " john pute de aim ce draq")
0 0

Back to top
AlexJul

[Screwed Freak]

(since 10-04-2013 19:43)

Votes: 29

Post Posted: 19-07-2011, 07:58:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu stiu daca reclamatia de mai sus e sustinuta sau nu, insa eu vin cu o completare: in dimineata asta domnul iOiO, dupa RTV a schimbat dupa bunul plac. Iesise 35hp si el a pus inferno (desi toti de pe server vroiam 35 HP datorita faptului ca eram putini si vroiam sa ne distram si noi) sal ~

Connect sin2.freakz.ro
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ReFLe[x]

[Mentally Stable]

(since 18-11-2014 12:54)

Votes: 7

Post Posted: 19-07-2011, 10:15:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De 2-3 zile intra si intreba din 2 in 2 min cum isi foloseste adminul.....numai eu i-am spus de 10 ori cum sa foloseasca setinfo _sin pass dar cum nu avea admin aceasta comanda nu a mers.De aici si intrebarea mea :nici daca are sau nu admin nu isi da seama atunci....Nu mai am consola dar kick mi-a dat o sg data dar a inceput cu:ce vorbesc eu ca nu stie el si alte impresii de proaspat admin la 15 ani.Sunt destul de vechii pe forum si in cs de la war 3 pana la sin si altele si nu cred ca am luat ban sau ceva pt comportament.

Talentul este un subþirel izvor de munte. Trebuie sã-i sapi calea în piatrã ºi sã-l captezi cu înaltã ostenealã.
''Gala Galaction''
0 0

Back to top
VM

[HITLER]

(since 15-04-2017 08:30)

Votes: 34

Post Posted: 19-07-2011, 11:44:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu v-am spus in cererea lui de admin ca ii prea copil pt asa ceva..cand am spus asta m-am referit strict la comportamentul lui de pe server..
0 0

Back to top
iOiOO T3 T3rMiNa

[Mentally Stable]

(since 28-08-2011 10:51)

Votes: 2

Post Posted: 19-07-2011, 12:15:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci... in primul rand IMI CER SCUZE ALL Reflex, nu am vrut sa te supar sau sa iti fac vreun rau, ti-am dat kick deoarece mai evnervat umpic spunandu-mi ca nu stiu sa folosesc adminul.Alex jul am schimbat de dimineata pe inferno pt. ca mi-am cam luat-o in cap.... dar imi cer scuze pt. ca asa patesc eo de obicei cand sunt la putere....

Kill ti-am dat gag sa vad daca mam logat bine pt. ca i-am dat 2 pass-uri lui John pt. ca una avea - si am crezut ca nu merge si asa a fost nu a mers si mia puso pe a 2-a dar oricum te-am tinut cu gag 20 de secunde dupa care ti-am dat ungag.

Sper sa ma iertati!

O zi buna!

0 0

Back to top
aspire

[Creep]

(since 19-01-2015 15:44)

Votes: 16

Post Posted: 19-07-2011, 12:20:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

comentezi prea mult,te crezi superior,iei decizii de capul tau,nu eshti demn si nu ai capacitatea de a fi admin si ce vrea sa insemne "asa patesc eo de obicei cand sunt la putere" la ce putere eshti u???

Romania: Popor latin intre slavi, suntem in Europa dar ascultam muzica orientala, suntem balcani dar nu vorbim limba ruseasca. suntem in est-ul Europei dar ne credem americani. suntem saraci dar avem lucruri scumpe. suntem destepti dar ne place prostia. suntem muncitori dar lenevim mult. -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
*Just*John*

[Assasin]

(since 31-03-2022 22:59)

Votes: 39

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 19-07-2011, 12:42:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uite ce reguli ai incalcat in 24 de ore de adminat:

1. Nu abuzati de comenzile aferente rangului dumneavoastra! (de la un avertisment la pierderea accesului)
2. Folositi aceste comenzi pentru a asigura buna dispozitie a jucatorilor.
3. Harta se schimba doar daca a fost supusa votului si doar atunci cand mai sunt cel mult 10 minute din timpul de joc. (un avertisment)
4.2. Se accepta vot de schimbare cu "da / nu" in momentul in care aproape toti playerii doresc schimbarea hartii.
8. Doar adminii cu grad de la Demon in sus pot da llama/kick/ban altor admini,dar numai in situatii grave, cu scoaterea imunitatii la Sinners si fara comanda aceasta la Acolytes si Zombie acestia neavand imunitate. Orice kick/ban dat aiurea se pedepseste in functie de gravitate,de la un avertisment la pierderea accesului.

5 reguli incalcate in mai putin de o zi.Nu iti testezi adminul pe jucatori,cu atat mai putin pe alti admini.Nu schimbi harta de capul tau ci prin vot da/nu.Ai dat-o grav in bara.Harta nu o schimbi de capul tau si nu verifici cu gag daca ai admin.se foloseste /admins sau amx_who in consola.
Drept urmare adminul iti va fi scos si ne gandim daca peste o luna iti dam voie sa faci o noua cerere.AI slot.
Bafta.

"davi si doff" triggered "amx_chat" (text " john pute de aim ce draq")
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by *Just*John*, 19 July 2011 10:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 18-01-2025, 09:36:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x