User
Pass
2FA

Officer

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1400
morty11
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 13-06-2012 13:13)

Votes: 8

Post Posted: 21-07-2011, 17:10:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am nevoie de 5officeri in guilda ca sa ma ajute
Pentru a fi selectati trebuie sa urmati urmatori pasi:
Nume ingame:
De ce vrei sa fi officer?:
Ce vei face daca vei fi ales officer?:
Vei ajuta la dezvoltarea guildei?:
Cum ai putea sa ne ajuti?:
Vei rekruta oameni noi ii vei testa la dps?:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ZoTo

[Mentally Stable]

(since 13-10-2011 10:56)

Votes: 2

Post Posted: 21-07-2011, 17:19:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume Ingame: ZoTo
De ce vrei sa fi ifficer?: Vreau rankul de officer pentru a ajuta la dezvoltarea guildei. Sa ajut la stabilizarea si mentinerea ordinei in guilda
Ce vei face daca vei fi ales officer?: Voi ajuta la dezvoltarea Guild voult-ului fapt pe care l-am inceput deja.
Vei ajuta la dezvoltarea guildei?: Este motivul pentru care vreau rankul de officer
Cum ai putea sa ne ajuti?: Am mentionat mai sus unul dintre factori , un altul sa ajut playerii din guilda cum pot .
Vei rekruta oameni noi ii vei testa la dps?: In cazul in care se vor face recutari voi ajuta si voi testa si playeri (inspect,DPS test etc.)

0 0

Back to top
morty11
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-07-2011, 17:22:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ZoTo wrote:
De ce vrei sa fi ifficer?: Vreau rankul de officer pentru a ajuta la dezvoltarea guildei. Sa ajut la stabilizarea si mentinerea ordinei in guilda
Ce vei face daca vei fi ales officer?: Voi ajuta la dezvoltarea Guild voult-ului fapt pe care l-am inceput deja.
Vei ajuta la dezvoltarea guildei?: Este motivul pentru care vreau rankul de officer
Cum ai putea sa ne ajuti?: Am mentionat mai sus unul dintre factori , un altul sa ajut playerii din guilda cum pot .
Vei rekruta oameni noi ii vei testa la dps?: In cazul in care se vor face recutari voi ajuta si voi testa si playeri (inspect,DPS test etc.)

te voi testa 1zi

0 0

Back to top
orha_maryus

[Mentally Stable]

(since 13-11-2018 09:31)

Post Posted: 21-07-2011, 18:01:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame:Athom
De ce vrei sa fi officer?:Sa te ajut.
Ce vei face daca vei fi ales officer?:Te voi ajuta.
Vei ajuta la dezvoltarea guildei?: Da.
Cum ai putea sa ne ajuti?:Iteme, sokete, gold, sa aduc playeri.
Vei rekruta oameni noi ii vei testa la dps?:Recrut in functie de GS.

0 0

Back to top
Slow Time

[Mentally Stable]

(since 30-07-2011 13:16)

Post Posted: 21-07-2011, 18:23:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume Ingame: Sunky
De ce vrei sa fi officer?:Vreau rankul de officer pentru a ajuta la dezvoltarea guildei.Sa ajut la stabilizarea si mentinerea ordinei in guilda.
Ce vei face daca vei fi ales officer?:Voi ajuta la dezvoltarea Guild voult-ului cu sokete si materiale de .
Vei ajuta la dezvoltarea guildei?:Este motivul pentru care vreau rankul de officer.
Cum ai putea sa ne ajuti?: Am mentionat mai sus unul dintre factori , un altul sa ajut playerii din guilda cum pot.
Vei rekruta oameni noi ii vei testa la dps?:Eu din pacate nu voi avea timp sa recrutez si sa testez dps.

0 0

Back to top
morty11
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-07-2011, 18:29:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

orha_maryus wrote:
Nume ingame:Athom
De ce vrei sa fi officer?:Sa te ajut.
Ce vei face daca vei fi ales officer?:Te voi ajuta.
Vei ajuta la dezvoltarea guildei?: Da.
Cum ai putea sa ne ajuti?:Iteme, sokete, gold, sa aduc playeri.
Vei rekruta oameni noi ii vei testa la dps?:Recrut in functie de GS.

Acepted cand o sa intru o sa primesti rank

Posturi unite automat, 21-07-2011, 19:29:12

Slow Time wrote:
Nume Ingame: Sunky
De ce vrei sa fi officer?:Vreau rankul de officer pentru a ajuta la dezvoltarea guildei.Sa ajut la stabilizarea si mentinerea ordinei in guilda.
Ce vei face daca vei fi ales officer?:Voi ajuta la dezvoltarea Guild voult-ului cu sokete si materiale de .
Vei ajuta la dezvoltarea guildei?:Este motivul pentru care vreau rankul de officer.
Cum ai putea sa ne ajuti?: Am mentionat mai sus unul dintre factori , un altul sa ajut playerii din guilda cum pot.
Vei rekruta oameni noi ii vei testa la dps?:Eu din pacate nu voi avea timp sa recrutez si sa testez dps.

Test 1zi

Posturi unite automat, 21-07-2011, 19:29:35

morty11 wrote:
ZoTo wrote:

te voi testa 1zi

Acepted

0 0

Back to top
am1c3

[Mentally Stable]

(since 15-09-2015 17:34)

Post Posted: 21-07-2011, 19:18:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Noobe
De ce vrei sa fi officer?: Pentru a ajuta la dezvoltarea guildei...
Ce vei face daca vei fi ales officer?: Voi ajuta liderul , adica pe tine...
Vei ajuta la dezvoltarea guildei?: Da, am mentionat acest fapt mai sus...
Cum ai putea sa ne ajuti?: Prin orice mijloace am posibilitatea...
Vei rekruta oameni noi ii vei testa la dps?: Bineinteles!

0 0

Back to top
Garhan

[Mentally Stable]

(since 14-09-2011 13:11)

Post Posted: 21-07-2011, 20:06:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame: Garhan
De ce vrei sa fi officer?: In primul rand am aplicat sa fiu Officer deoarece imi place aceasta guilda, as fi incantat sa ajut la cladirea ei si de ce nu sa devenim recunoscuti pe freakz.

Ce vei face daca vei fi ales officer?: Daca voi avea acest privilegiu voi ajuta membri cum pot si eu , celor de nu stiu scripturile din instante le voi explica , o sa fac tot posibilul sa ajut la organizare.Voi avea grija ca toti de au participat la raid sa isi primeasca dkp-urile.

Vei ajuta la dezvoltarea guildei?: Da

Cum ai putea sa ne ajuti?: Cu iteme pe care le voi pune in gv pentru oricine va avea nevoie .Voi recruta, sunt sigur ca vom fi multi in aceasta guilda si voi ajuta la creearea de "second raid" in ICC , VOA sau pe unde este nevoie.

Vei rekruta oameni noi ii vei testa la dps?:Am observat ca in ultimile zile liderul face tot posibilul sa recruteze cat mai multi oameni capabili , as fi incantat sa dau o mana de ajutor , sa dau inspect si sa ma duc cu ei la DUMMY sa vad ce dps scot si daca totul este ok in voi invita in guilda.Voi face tot posibilul sa nu invit orice adunatura de pe server care este respinsa de toti.

Acuma imi cer scuze daca am scris prea mult dar am vrut sa fiu un pic mai explicit.

0 0

Back to top
morty11
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-07-2011, 20:35:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Garhan wrote:
Nume ingame: Garhan
De ce vrei sa fi officer?: In primul rand am aplicat sa fiu Officer deoarece imi place aceasta guilda, as fi incantat sa ajut la cladirea ei si de ce nu sa devenim recunoscuti pe freakz.

Ce vei face daca vei fi ales officer?: Daca voi avea acest privilegiu voi ajuta membri cum pot si eu , celor de nu stiu scripturile din instante le voi explica , o sa fac tot posibilul sa ajut la organizare.Voi avea grija ca toti de au participat la raid sa isi primeasca dkp-urile.

Vei ajuta la dezvoltarea guildei?: Da

Cum ai putea sa ne ajuti?: Cu iteme pe care le voi pune in gv pentru oricine va avea nevoie .Voi recruta, sunt sigur ca vom fi multi in aceasta guilda si voi ajuta la creearea de "second raid" in ICC , VOA sau pe unde este nevoie.

Vei rekruta oameni noi ii vei testa la dps?:Am observat ca in ultimile zile liderul face tot posibilul sa recruteze cat mai multi oameni capabili , as fi incantat sa dau o mana de ajutor , sa dau inspect si sa ma duc cu ei la DUMMY sa vad ce dps scot si daca totul este ok in voi invita in guilda.Voi face tot posibilul sa nu invit orice adunatura de pe server care este respinsa de toti.

Acuma imi cer scuze daca am scris prea mult dar am vrut sa fiu un pic mai explicit.

Acepted

Posturi unite automat, 21-07-2011, 21:35:43

am1c3 wrote:
Nume ingame: Noobe
De ce vrei sa fi officer?: Pentru a ajuta la dezvoltarea guildei...
Ce vei face daca vei fi ales officer?: Voi ajuta liderul , adica pe tine...
Vei ajuta la dezvoltarea guildei?: Da, am mentionat acest fapt mai sus...
Cum ai putea sa ne ajuti?: Prin orice mijloace am posibilitatea...
Vei rekruta oameni noi ii vei testa la dps?: Bineinteles!

Acepted

0 0

Back to top
BlackSambo

[Mentally Stable]

(since 23-11-2019 23:58)

Votes: 5

Post Posted: 21-07-2011, 21:04:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume ingame:Sambo
De ce vrei sa fi officer?:Eu vreau sa fiu officer pentru a ajuta guild >Blood< si pe "Guild Master' guilda pentru raiduri si recrutari si playeri cat mai multi si cat mai buni
Ce vei face daca vei fi ales officer?:Voi respecta regulile impuse de "GM" si voi asculta tot ce imi va spune sa fac in WoW LK
Vei ajuta la dezvoltarea guildei?-e aceea cer sa devin officer
Cum ai putea sa ne ajuti?:Am explicat mai sus cu ce voi ajuta guilda
Vei rekruta oameni noi ii vei testa la dps?:Voi recruta cu placere si voi testa cu placere pe cei noi recrutati

0 0

Back to top
morty11
[Banned user]

Banned

Post Posted: 21-07-2011, 21:53:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlackSambo wrote:
Nume ingame:Sambo
De ce vrei sa fi officer?:Eu vreau sa fiu officer pentru a ajuta guild >Blood< si pe "Guild Master' guilda pentru raiduri si recrutari si playeri cat mai multi si cat mai buni
Ce vei face daca vei fi ales officer?:Voi respecta regulile impuse de "GM" si voi asculta tot ce imi va spune sa fac in WoW LK
Vei ajuta la dezvoltarea guildei?-e aceea cer sa devin officer
Cum ai putea sa ne ajuti?:Am explicat mai sus cu ce voi ajuta guilda
Vei rekruta oameni noi ii vei testa la dps?:Voi recruta cu placere si voi testa cu placere pe cei noi recrutati

Test 1zi

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-01-2025, 15:55:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x