User
Pass
2FA

unban SkyliNe
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016

unban SkyliNe
da
67%
 67%  [ 21 ]
nu
32%
 32%  [ 10 ]
Total Votes : 31

Author Message3918
Ray

[Legend]

Status: Offline
(since 13-02-2018 19:13)

Votes: 25

Post Posted: 14-06-2007, 23:05:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- aa nu trebuia sa pun virgula akolo dupa nu stie sa le posteze m-am referit sky nu stie sa le posteze nu tu -

"Every Game is a reason to be Happy...." Team Invictus is a reason to win"
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
riNT0

[Mentally Stable]

(since 16-05-2008 22:33)

Votes: 4

Post Posted: 15-06-2007, 13:04:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci liq esti pe dinafara ........ce sa mai vb daca-i da gag cum sa-i dea id la cheita si alea cu alcoolu te-am vazut pe hi5 vai de tine .......oricum nu ma intereseaza ce faci da nu te mai baga unde nu ai treaba

P.S Skyline nu are 10 ani ca si sam... are 20 si nu sufera

Ana are mere,
Maria are sida
0 0

Back to top
BillyBoy

[Creep]

(since 16-06-2015 10:17)

Votes: 6

Post Posted: 15-06-2007, 13:13:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ploua afara rinto ! ! ! cum ziceam inca un rand inca un nerv sau ceva de genu ....... - pe toti care ii cunosc playeri cu skill care acu joaca pe publice va sa isi mai omoare timpul.....toti imi vin m ie pe cap ma scot banu ma zii la ala sa nu mai imi deie kick ma ma ma si iar ma ! ! !
@liq.......nu mai am ce comenta esti un spamer inrait ce zici hai sa ma bag in fiecare topic ca sa mai pun un post la celelate 3000 ale mele fac pariu ca din 3000 cate ai 2700 sun numai spam restu sunt utile -
@cheita ..... cheito la cate injuri primesc eu in fiecare zi ce sa mai zic ...... esti la inceput o sa vezi u mai incolo cum o sa te bage si o sa te scoata de numa numa prob e ca tu le pui sa suflet eu nu ! ! ! asta a fost un sfat
@ all bafta -

Doar viata pe care o traim pentru altii este o viata ce merita sa fie traita.
0 0

Back to top
ex-liq.

[Freakazoid]

(since 18-06-2007 21:36)

Post Posted: 15-06-2007, 13:34:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liquidz0r wrote:
Ce admin tia dat gag si tia cerut poze in acelasti timp ins ca e incult si lake -)

liquidz0r wrote:
Mda, robot cheita ala, desi ma inteleg cu el bine e robot mare, - asteapta sa vina un owner -

SkyliNe wrote:
ba iara am luat ban de la ratatu ala de cheita:))
mi-a facut poze i-am dat id de mess si nu a intrat pe mine,mi-a dat ban:))))

Alpha_Kill3r wrote:
Intr-adevar skyline nu este codat..insa orice admin poate sa-ti zica ca ai folosit limbaj vulgar si neadecvat fata de alt admin si iara...asta inseamna ban intre 100-1000 de minute..in functie de gravitate -...eu zic cel mai bine sa-ti vezi de jocul tau - daca cere ss le dai si gata...fara prea multe Vorbe ca se ajunge la cearta..bataie, injurii si in final BAN -

Deci dupa cum vedeti, stiu ca ia dat gag si ia cerut SS, nu tin cu cheita.

Skyline ala daca avae 20 de ani nu-l injura pe forum - da dovada ca nui intreg la minte

Ati vz ce a zis alpha nu cont cat de bine joaca, odata ce e nesimtit si nu stie sa se poarte poate primi interdictie pe serv cum are si sam, bine ala intra cand vrea ca are TVK - .

So vb degeaba stiu ce zic -

0 0

Back to top
Gambee

[Mentally Stable]

(since 15-06-2007 13:46)

Post Posted: 15-06-2007, 15:16:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CHeita wrote:
Gambee u nu joci pe server nu ai nicio treaba cu war3`u si te gasesti sa iti dai si tu cu parerea - numai faceti spam aiurea postati doar daca aveti cewa important de zis -

cheita cand eu jucam pe war3 tu nici nu stiai cei ala cs asha ca taci si mai jok din cand in cand pe war3 cand ma plictisesc pe infernal eu jucam pe warr3 de cand se numeau ultimate ashga ca te rog taci stiu OFFTOPIC(sorry) warn daca e chiar asha grav

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 24-02-2025, 00:06:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x