User
Pass
2FA

.....

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message829
Vali71ro

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-05-2013 18:13)

Votes: 2

Post Posted: 28-07-2011, 19:28:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Myt iti multumesc mult pentru raspuns si deasemenea pentru modul comunist in care ai inchis topicul. Puteai macar sa astepti un raspuns.... Cred ca realizezi ca daca vreau sa fac un site+forum o pot face fara acordul tau si ca oricum discutiile referitoare la guilda se vor purta acolo. Ceea ce ofera freakz nu este deajuns pentru ceea ce vreau eu, respectiv raid planning , guild roaster, live chat s.a.m.d. Ceea ce am intrebat (mai voalat) este daca se poate face un fel de "barter"! reclama la freakz contra acordului de a utiliza in anuntul pe global ceva de genul "nume.tk". Am host insa nu am domeniu de aceea am spus ca folosesc subdomeniu cu redirect. Si cu am spus websitul NU are nici un fel de beneficii materiale (pentru curiozitatea ta addsense & stuff solicita propriul domeniu , nu redirect).
Nu ma astept la un raspuns din partea ta. Am creat acest topic doar pentru a-ti raspunde, deoarece consider ca am fost inteles gresit. Il poti inchide si pe acesta la fel cum ai facut cu precedentul, insa te rog sa dai dovada de maturitate si sa il inchizi fara a mai posta vre-un raspuns,(bineinteles daca nu vrei sa ai ultimul cuvant..... )
Si uite , sa iti las totusi ultimul cuvant , imi poate oferi freakz host free pentru guilda de genul nume.freakz.ro?
Multumesc pentru atentie.

Nu.
Orice discuþii despre guilde trebuie þinutã pe acest server/forum @http://forum.wow-freakz.com/Guilds-GENESIS-f267.html sau http://forum.wow-freakz.com/Guilds-EVOLUTION-f653.html

Cã aveþi voi guildã ºi site privat, nu ne priveºte pe noi. sincer , daca nu postai si aceasta parte a raspunsului si eu ma abtineam de la crearea unui nou topic.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Adminium

[Mentally Stable]

(since 25-04-2012 15:37)

Votes: 7

Post Posted: 28-07-2011, 19:55:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai vazut simbolul din spatele regulamentului?

Si de ce sa ai host free ... de ce sa fiti voi mai cu motz ? Thinking

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 28-07-2011, 20:06:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Simbolul din spatele regulamentului a fost ideea mea.

Eu cred ca Myt a fost suficient de clar. Vrei sectiune pentru guild separat? Trebuie sa indeplinesti anumite cerinte, si se rezolva. NU o sa-ti ofere freakz hosting doar fiindca-l rogi frumos, is NU crede ca "vai va facem reclama". Serverul in momentul de fata, in opinia mea, are tot ceea ce-i trebuie, nu tre sa-i faceti reclama, n-avem nevoie de GM-i.

Site separat, va faceti un blog, si povestiti acolo, sau cum are ENS-ul forum. De la Freakz mai mult de sectiune separata de guild nu primiti.

Il las sa vada si Shockerul, sa nu zici ca-s batut in cap, desi probabil raspunsul lui o sa fie la fel.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 28-07-2011, 20:09:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 28 July 2011 18:09

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 03-03-2025, 18:50:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x