User
Pass
2FA

Unban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message455
ionutvd
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 01-04-2012 20:08)

Votes: 45

Post Posted: 30-07-2011, 15:54:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Ionut
IP: 92.84.178.121
Adminul care mi-a dat ban: Diablo
Motivul pentru care am primit ban: 5 warns
Data la care am primit ban: azi
Data la care a expirat ban-ul: peste 2 sap
Link catre reclamatie:-

Fac acesta cerere deoarece consider ca am luat multe dintre warnuri pe nedrept , din cate tin minte am mai luat unul pt tras de pe g fara sofer ( m-am dat jos dupa 2 secunde dupa ce s-a dat soferul dar am apucat sa dau kill) si unul am luat pentru ca am bagat drugs la DM (nu la take Dosent Matter ). Si ultimul l-am luat ca kubo a tot incercat sa ma prinda gresind, el nu il vedea pe Virtu inauntru masinii dar eu da, si cred ca pot si dovedi ca daca cineva e pe esc si vine alt player de la distanta o sa-l vada pe masina/langa masina in timp ce playerul de pe scaunul din dreapta il vede la volan.
Am stat aproape 2 saptamani pe banca , iar cand m-am intors in 5 minute m-am intors pe banca - , facand un calcul ar trebui sa stau 1 luna pe banca si nu consider ca am gresit atat de mult pt atata timp - de aceea am facut cerere de unban .
Iertati-ma -

[b] Fa o fapta buna si voteaza-l si pe Ionut, iti ia 10 secunde ! VOT AICI
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-xdM-Diablo

[Admin Sa:Mp ]

Status: Offline
(since 30-11-2016 12:27)

Votes: 45

Post Posted: 30-07-2011, 16:14:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e problema ta dca nu sti sa te abti de la prosti
vi cu cererea de unban peste 2 sapt

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -xdM-Diablo, 30 July 2011 14:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 30-11-2024, 05:48:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password