User
Pass
2FA

Neymar, la Real Madrid
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Football
Author Message9218
Yapiz

[Caineeee]

Status: Offline
(since 14-02-2024 16:50)

Votes: 266

Post Posted: 30-07-2011, 16:43:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tie ti-se par aia jucatori scumpi - ? Pai atunci Ronaldo cum e ? si restu de rebuturi care au venit la real madrid pe bani multi si nu fac treaba...cat despre lista de mai sus aia chiar joaca si se merita banii aia.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 30-07-2011, 16:43:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bKL wrote:
revox wrote:
Dar Mourinho era un foarte bun antrenor la o echipa micuta. La echipe mari cu bugete imense.. aduce tot felul de jucatori care nici macar nu are nevoie de ei. Dar prefera sa ii aibe acolo ca sa le strice carierele. Iar Real ii acepta asta ca tot timpul Real a fost o echipa de vedete si atat.

Nu e vina lui Mourinho ca jucatorii nu joaca la valoarea pentru care au fost adusi ..Si nu cred ca este un antrenor mai mare ca Mourinho,si nici nu cred ca a fost.A castigat Liga Campionilor cu F.C Porto,o echipa slaba la acel moment,sa nu mai zic de Inter care pana sa vina el nu mai castigase Liga de 30 de ani.

Daca a fost o echipa de vedete de ce e cel mai titrat club din lume si e echipa secolului ? Pana sa aibe Barcelona performantele care le-a avut in ultimii ani nu auzeai pe nici unu sa o pupe atata in fund cum o fac acuma.O sa i se duca si vremea lui Messi ../flex

Frustrat esti. - Trezeste-te la realitate, nu exista numai Real in lume. S-a dus dominatia lor.
Stai pe bara, Messi are 24 de ani. Inca 4-5 o sa joace la cel mai inalt nivel.
Nu-mi mai plece Real de cand s-a retras Zidane(ultimul jucator adevarat de la Real). Au venit numai suferinte care sunt buni doar pe hartie. Si cu asta am incheiat.
Cand era Figo, Ronaldo, Carlos, David, Raul, Guti, Zidane, Morientes. Era o forta.. acum sunt niste circari. Ca sa nu zic ca nu il suport pe Cristiano Ronaldo.
Inafara de Ozil (il tine pe bara), Benzema si Kaka (il tine pe bara).. restu sunt 50% degeaba. Dupa ce se retrage si Casilias.. o sa fie rau de tot de ei. Noroc ca e portar si poate mai sta 2-4 ani.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Rochy^
[Banned user]

Banned

(since 13-01-2012 12:34)

Votes: 4

Post Posted: 30-07-2011, 20:17:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu cred ca Neymar are toate sansele sa demonstreze ce stie la Real.

0 0

Back to top
GueSs.
[Banned user]

Banned

(since 07-11-2011 17:54)

Votes: 24

Post Posted: 12-08-2011, 14:39:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Neymar Si Cr7 cuplu perfect:))

0 0

Back to top
Devoratoru

[Mentally Stable]

(since 12-09-2011 13:42)

Post Posted: 14-08-2011, 17:54:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Azi de la ora 23:00 se va disputa Rea - Barca !
Fortza Real

Trebuie sa fi atent,vigilent cand joci cu noi.
Baietii de aici trag un glont omoara doi.
Deci..nu ne compara cu tine nu suntem la fel.
Echipa war4.freakz e la un alt nivel!

0 0

Back to top
Longin

[Mentally Stable]

(since 01-02-2013 13:09)

Votes: 2

Post Posted: 14-08-2011, 20:03:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
bKL wrote:
revox wrote:
Dar Mourinho era un foarte bun antrenor la o echipa micuta. La echipe mari cu bugete imense.. aduce tot felul de jucatori care nici macar nu are nevoie de ei. Dar prefera sa ii aibe acolo ca sa le strice carierele. Iar Real ii acepta asta ca tot timpul Real a fost o echipa de vedete si atat.

Nu e vina lui Mourinho ca jucatorii nu joaca la valoarea pentru care au fost adusi ..Si nu cred ca este un antrenor mai mare ca Mourinho,si nici nu cred ca a fost.A castigat Liga Campionilor cu F.C Porto,o echipa slaba la acel moment,sa nu mai zic de Inter care pana sa vina el nu mai castigase Liga de 30 de ani.

Daca a fost o echipa de vedete de ce e cel mai titrat club din lume si e echipa secolului ? Pana sa aibe Barcelona performantele care le-a avut in ultimii ani nu auzeai pe nici unu sa o pupe atata in fund cum o fac acuma.O sa i se duca si vremea lui Messi ../flex

Frustrat esti. - Trezeste-te la realitate, nu exista numai Real in lume. S-a dus dominatia lor.
Nu-mi mai plece Real de cand s-a retras Zidane(ultimul jucator adevarat de la Real). Au venit numai suferinte care sunt buni doar pe hartie. Si cu asta am incheiat.
Cand era Figo, Ronaldo, Carlos, David, Raul, Guti, Zidane, Morientes. Era o forta.. acum sunt niste circari. Ca sa nu zic ca nu il suport pe Cristiano Ronaldo.
Inafara de Ozil (il tine pe bara), Benzema si Kaka (il tine pe bara).. restu sunt 50% degeaba. Dupa ce se retrage si Casilias.. o sa fie rau de tot de ei. Noroc ca e portar si poate mai sta 2-4 ani.

+1 -
Real-Barca
Real e praf, Barca castiga clar.

"Sti ... poate, nu e treaba mea ce face altu. Dar oare ... e reciproc?"
0 0

Back to top
andelarosa

[CFC !]

(since 30-01-2019 01:19)

Post Posted: 17-08-2011, 14:16:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Check digisport.ro in arhiva...adevaratul motiv pentru care Neymar in ca nu vine la Real este ca Mourinho a refuzat...nu are nevoie in acest moment de un jucator ca el...=>il mai lasa 1 an la santos apoi va fi transferabil.
0 0

Back to top
bKL

[SPLASHY MAGICU]

(since 05-01-2013 21:24)

Votes: 23

Post Posted: 17-08-2011, 19:48:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
bKL wrote:
revox wrote:

Frustrat esti tu,vezi ca eu nu te-am jignit pana acum..daca e Messi ala asa bun de il pupati in cur de ce Cristiano Ronaldo a fost golgheter in Primera? si daca nu ma insel are cele mai multe goluri din lume in Campionat..daca imi aduc bine aminte a marcat si cele mai multe goluri din istorie.

0 0

Back to top
cypyy
[Banned user]

Banned

(since 30-09-2011 15:01)

Votes: 29

Post Posted: 17-08-2011, 20:26:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bKL wrote:

Frustrat esti tu,vezi ca eu nu te-am jignit pana acum..daca e Messi ala asa bun de il pupati in cur de ce Cristiano Ronaldo a fost golgheter in Primera? si daca nu ma insel are cele mai multe goluri din lume in Campionat..daca imi aduc bine aminte a marcat si cele mai multe goluri din istorie.

pentru ca a jucat toata echipa pentru el cpt obvious
cand il vezi pe ronaldo ca dribleaza juma de teren si da si gol eu ma inchin tie

https://youtube.com/watch?v=me2qjLkYjXo:

beat this gen!

http://www.youtube.com/user/cypyy2 <- o hy

http://www.freakz.ro/forum/Cel-mai-shaman-imba-t96651.html - win.
0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 1 week ago)

Votes: 967

Post Posted: 17-08-2011, 20:40:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai ca o dati in altele.

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Gh0sT, 17 August 2011 18:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Football  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 07-02-2025, 16:23:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x