User
Pass
2FA

Stalone "ingerasul"
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2704
Bec

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-11-2016 20:47)

Votes: 8

Post Posted: 01-08-2011, 16:48:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frica?
Aici nu e vorba de frica...e vorba de obraz..!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Stal0ne

[Mentally Stable]

(since 03-08-2011 08:09)

Votes: 5

Post Posted: 01-08-2011, 17:27:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bec,asta nu a inteles copilul asta! -
0 0

Back to top
zarul

[Mentally Stable]

(since 02-09-2016 12:54)

Votes: 3

Post Posted: 01-08-2011, 17:51:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

copil cum sunt...mi-e mila de tine ca esti asa la anii tai.nu arati pic de maturitate...cred ca te a batut soarele cam mult in cap Dosent Matter

0 0

Back to top
^^The Angel^^

[AngeL :D]

(since 26-09-2013 11:51)

Votes: 94

Post Posted: 01-08-2011, 20:02:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stalone,ma uimesti ma . Tu poti comenta dupa ce se vede clar in pozele alea cum ameninti si folosesti un limbaj pentru care eu ti-as da gag toata mapa ? :/ Adica de unde pana unde iti permiti ma tu sa ii zici lu ala care e admin '' hai ca ma iei de papagal'' jnebun ? Nu stiu care a zis ca a facut o mare greseala Shika sau Marry ca ti-a mai dai voie sa joci din nou pe server.Frate ,tu zici ca vrei sa respecti regulamentu cu strictete si etc ,iar apoi vi cu amenintari si limbaj de sobolani ? :/ Get real si uite-te mai bine la poze la ce ai facut. Intradevar,zarul nu a procedat corect fiindca nu ti-a dat gag ba . Nu ai primit nimic la toate jignirile pe care le-ai adus la adresa lui . Si ma mir cum ai tupeul ma sa vi aici si sa mai si comentezi.Proasta alegere shika,proasta alegere.

„Cãrțile mele sunt ca apa. Cãrțile marilor genii sunt ca vinul. Din fericire toatã lumea bea apã.” -> Mark Twain

0 0

Back to top
Sh!KaD0Ta

[Iti place poza?]

(since 29-07-2020 16:10)

Votes: 32

Post Posted: 01-08-2011, 20:17:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stal0ne wrote:
ca mi-ai dat tu remove,se poate,dar nu mi-aduc aminte sa fi avut interdictie.Iar dupa ce mi-ai dat tu remove am urcat la co-owner

Sincer si adevarul fiind spus , remove-ul l-ai primit eventual de la mine , nu o spun cu bucurie dar chiar nu am suportat sa vad cum te comporti !
Asta a fost cand ai devenit co-owner , am zis sa astept sa iti treaca luna sa nu fiu nesimtit pentru ca ai platit pentru acel access care sincer nu il merita'i cel putin accesul la FTP nu l'ai meritat !

A fi admin pe acest server , ma indoiesc ca inseamna sa fii Hitler-ul jucatorilor , Calau si alte chestii !

Nu faci cum zic eu la mina de carbuni cu tine copile ! ... mda epic Sigh

inca ceva ce ma deranjat foarte tare sa citesc
Code:
Stalone: O sa am eu grija sa nu-l mai ai

de ce erai tu asa sigur ca ai sa primesti admin sau ca ai sa poti sa faci ceva in legatura asta ?

....................................................................................................................

aproape eram de cand sa iau in consideratie ceea ce mi-ai cerut sa iti dau access de co-owner in schimbul banilor , nu ca as avea nevoie de iei.
dar dupa cum a spus si Dire citez
Dire wrote:
On topic: Ma uit peste poze si ma luminez ca acelasi om a ramas ... slabutul e pe langa si Stalone acelasi razboinic dintotdeauna a ramas ... ca el cand avea accese era ordine si disciplina si toata lumea s-a bucurat atunci cand a scapat de el - ... dar el tot plin de el e ...

In fine , discutia si'a avut rost-ul si intelesul iei.

Permit oricarui admin care considera ca Stalone devine prea recalcitrant sa il sanctioneze conform regulamentului !

T.C !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Sh!KaD0Ta, 01 August 2011 18:25

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 05-02-2025, 14:42:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x