User
Pass
2FA

Reclamatie De nebun

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1328
RsL

[VIP]

Status: Offline
(since 14-04-2013 17:47)

Votes: 5

Post Posted: 04-08-2011, 17:48:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: RsL
Nick-ul persoanei reclamate: HipHopFury,Killforfun,Slaid
Poze: Uitati albumu nu doar o poza http://my.imageshack.us/v_images.php
Descriere incident:Nu ma lasa in pace deloc nu ma lasa sa joc inebunesC!!!!!de tot nu stiu dak mai joc..kill imi tot da mute ca le zic sa ma lese si intra in casa ba dak nu cand ies nu ma lasa in pace dak le zic lasama lasam,a cica nu mai spama da nu vraeu sa ma lase mau inebunit demi dau lacrimile
Deci nu stiu dak mai joc...cu astia imi vine sa plang ma torturau -(facetii cv scoatei helperu lu ala si lu hip adminu ca le zic da nu ma inteleg va rog scoteti sa nu mai dee silance si poate ies eu din factiune sa ma lase in pace ca plang de parca mau .....inabunesc ei ma tot omorau,lu kill iam zis sa ma lese,lu slaid nam apucat,lui hip iam zis pe /lc da degeaba va rog
Si ba naveam lag faceam poze sa stiti si voi
Sa nu mai aiva nici o comanda nimic ca astia le folosesc pe interes propriu:(
Mio trecut pofta de tot
BA INEBUNESC DP CE FAC RECLAMATIE MA DUC IN SPAWN AM CREZ CAS AFK.nu kill iar tragea in mn ...
Uite dinou
Poze: http://my.imageshack.us/v_images.php
IARASI DECI DP CE AM FACUT A DOUAOARA ADIK EDIT
IAR TRE SA DAU CA ALA MIA INTRAT IN CASA UITATI
Poze:

Last edited by RsL on 04-08-2011, 17:57:29; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
pHoZoNNN

[Bãããhããã!]

(since 19-05-2019 10:17)

Votes: 192

Post Posted: 04-08-2011, 17:56:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu cand dau click pe albumele tale ma duce la pozele uploadate de mine -
Si acum imi amintesc ce a zis striker .Citez:"Cine se plange de DM risca FPK+black list."
Si cu pozele punele pe rand daca album nu stii sa faci.Deci selectezi toate pozele si apoi dai acolo in dreapta Create album apoi Proceed si apoi iei direct linkul care se afla tot in dreapta.Atentie trebuie sa ai cont pe imageshack.

0 0

Back to top
HipHopFury

[Sa:Mp.]

(since 20-07-2014 17:47)

Votes: 15

Post Posted: 04-08-2011, 18:07:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu unu nu ti-am facut nimic, nu vad de ce reclamatie hiphopfury.DM ON, membrii mei au voie sa te atace, nu vrei da-ti demisia, -, mie imi place ca esti fenomenal (scoatetii helperu lu kill adminu lui hip)Da tu cine te crezi? Tu plangi din cauza unui joc?ai probleme omule, eu zic sa te duci la un control. Sterge GTA, si revino peste o luna, sentimentalule.

/lock.

0 0

Back to top
KillForFun

[East Side Grove]

(since 04-08-2020 19:19)

Votes: 514

Post Posted: 04-08-2011, 18:09:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scz ca postez dupa hip dar tu ma faci disperat , spamezi ca nebunu mai dai si needhelp cu "ba lasa-ma odata in pace" eu cred ca meriti mute -

edit: daca ai casa deschisa -? ce sa iti fac ? am intrat sa te salut nu te-am atacat / nu te-am omorat

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
RsL

[VIP]

Post Posted: 04-08-2011, 18:19:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba nu ma doare de album mau innebunit astia si cica FPK BA PHO ai inebunit
Ce fpk adik nu mai am voie sa ies din casa??
pai uite ca esti si tu but aici njai vaz ca nu ma lasa intra in casa BA BUTULE(PHOZONNN)SA VIN SI EU IN CASA LA TN SI SA INTRU SI SA N U TE LAS SA JOCI CA UN BUG ....
Si hip cum erai si tu akl si tiam zis pe /lc sa ma lasati ca am niste trb nam chef da tu nu ca tu batman batman!!!
Edit:Ma saluti cu tech u a?nam stiut ca asa se saluta mai nou...

Staff message (ion):

+1 warn. Abtine-te de la jigniri.

Last edited by RsL on 04-08-2011, 18:32:38; edited 1 time in total
0 0

Back to top
HipHopFury

Post Posted: 04-08-2011, 18:24:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rsl, mai continui cu jignirile si o sa ai ban, cand te vad ai mute 100 din partea mea, sa te linistesti, si tu mi-ai zis mie pe /lc sa te las in pace, dar eu am vazut ca te bateai cu killl de ceva vreme, si m-am gandit sa-l ajut, eu am luat doar 2500$, 1 singura data te-am omorat.Sper sa nu mai fi asa sentimental si sa nu mai plangi, e doar un joc, du-te pe afara joaca-te cu prietenii.Ia o pauza.Reclamatia este aiurea pentru ca DM este on, iar daca nu-ti convine nu e problema noastra.In casa killforfun nu te-a omorat.+Ca pozele mie nu-mi merg, nu vad nici una.Sper ca te-am facut inteles -.
0 0

Back to top
RsL

[VIP]

Post Posted: 04-08-2011, 18:35:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma hip el nu ma lasa am vrut sai zic ca am trb ce trb ai tu akm sunteti frate putin disperatii si app ce ban ai tu 80 lei sa mi dai ca atata am donat deci nu imi zi tu mie cami dai ban am donat aproape 100 lei si o sa mai donez asa ca la bani astia tu mi dai inapoi sa incep cu alt cont.deci sa zicem ca tu nu teai bagat,da kill e disper frate eu dak am mute cum sai zic
Sui hiphop si kill debea azi am intrat debea azi vreti sa ies pai frate ia mai uitete tu bine ca nici oameni nu am .. cand o sa am ma atacati...
EDIT:ma hiphop eu is baiata voastra de joc ma,cabron as vrea sami dai bani inapoi ca eu nu mai suport adik am donat la greu si is luat prst debea am scapat prima dat mute 15 min,a doua 30 min,a treia 100 NU MAI SUPORT BAHHHnu pot vb si eu calm si ce ba hip but e o injuratura pai inseamna ca prost aoleu team injurat de mama ma tu cum vezi lumea dak tot esti hiphop(hip-hop er)
Voi injurati de spargeti ca asa is hip hop er..

0 0

Back to top
HipHopFury

Post Posted: 04-08-2011, 18:40:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, crezi ca ai donat poti face pe zeu, sa injuri pe oricine?Foarte bine ca ai donat, poti sa donezi in continuare, nu asta este problma, eu zic sa te mai linistesti, atata tot.
0 0

Back to top
RsL

[VIP]

Post Posted: 04-08-2011, 20:49:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gata miau trecut nervi da nu am zis ca ma cred zeu doar ca nici nu o luati ca un plans de DM.Da frate tre sa ies din casa cu frica stiind ca in secunda 1 is mort o.O?e las asa ca mia trecut deci gata :*scz pho da era nervos tare

0 0

Back to top
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 05-08-2011, 07:39:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Calmati-va cu dm-u cand e unu singur si nu vrea sa faca dm, ca nu e obligat sa steie la cheremu vostru. Daca nu va potoliti va potolesc eu. Ati cam prins aripi, vi le tai ?

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by CbR*, 05 August 2011 05:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 27-02-2025, 12:34:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password