User
Pass
2FA

[rezolvat]reclamatie

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message702
pAniC#

[hater]

Status: Offline
(since 23-02-2013 14:02)

Votes: 2

Post Posted: 05-08-2011, 09:52:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Un titlu adecvat : Destroy probabil
- Numele tau pAniC
- Numele adminului reclamat nu stiu adminii, prima data cand am intrat pe acest server , am prezentat un set de poze lui fastum
- Harta, ora si data faptei reclamate 5aug 10.52
Motivul / Regula incalcata :nu stiu
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola

prima data mi s-au facut 4 poze, le-am dat, nici o problema, conform lui fastum , am putut juca

dupa aproximativ 10 minute , harta de_dust2, probabil am primit destroy, nu mai pot folosi cs ... (multumesc mult)

nu folosesc cheats , sunt jucator respawn.freakz.ro - rog prezentarea unui demo sau orice dovada pe baza careia am luat acest destroy ( total nenecesar, acum trebuie sa stau ca idiotu sa imi reinstalez tot , multumesc again)

datorita comportamentului , ma indoiesc, nu am vb cu nimeni pe serv ( exceptand discutia de pe mess cu fastum)

thanks for your time

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Status: Offline
(online 3 weeks ago)

Votes: 231

Post Posted: 05-08-2011, 11:47:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ai jucat cu aim...cu 2 owneri pe server,eu si cu zookey ne-am uitat pe tine si te-am banat.
salut.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 05 August 2011 09:48

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 04-12-2024, 05:44:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x