User
Pass
2FA

[rezolvat] Motivul banului???
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3330
Missylicious

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-05-2013 09:23)

Votes: 10

Post Posted: 05-08-2011, 13:08:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

As vrea sa stiu si eu motivul pt care am luat ban.Jucam cu numele Lolita,nici nu am apucat sa vad ce admin e on,fara poze fara nimic m-a banat.Parerea mea e ca la acesti oameni trebuie sa le retrageti adminul pt ca nu asa se procedeaza.Daca jucam cu numele Missy,mai primeam ban?sau nu ca eram in top:)...
am facut print doar in consola pt ca nu am apucat sa fac si in joc

Uploaded with ImageShack.us
[/url]

Uploaded with ImageShack.us

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Closed

[Closed]

(since 28-09-2019 08:12)

Votes: 435

Post Posted: 05-08-2011, 13:16:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deadman wrote:

Nick: Lolita
IP: 89.37.71.75
Ora: 14:01
Harta: cs_itally
Motiv: silent aim
Dovada: http://www.girlshare.ro/2472223.6

Banat

uite aici si dovada...ne vom uita pe demo si vom decide care-i treaba

Dimineata cand ma scol,
ma uit in TOP 300,
si daca nu ma gasesc pe acolo,
plec dreaq la munca...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
deadman

[Cat Lover]

(since 21-07-2017 07:33)

Votes: 13

Post Posted: 05-08-2011, 13:41:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intr-adevar, eu am dat banul. Chestia care am observat-o era ca la SMG-uri faceai kill-uri din cateva gloante. Pentru a face asa ceva, trebuie sa ai sau no-recoil, sau aim, in mod normal fiind aproape imposibil de facut asa ceva. Din acest motiv ti-am dat ban. In cazul in care ea nu a avut nimic, sunt gata sa suport consecintele.
0 0

Back to top
Missylicious

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-08-2011, 14:16:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am un config f bun cu care joc de aproximativ 4 ani de zile si nu mi-am luat ban pe niciun server cum patesc aici.Pe server tre sa fi nab ca sa fi lasat in pace.daca misti ceva,pac ban.nu am no recoil nu am aim nu am wall nu am nimic.imi pare rau ca nu va pot invita la mine acasa sa va dovedesc o data ca sunt clean:).Daca va uitati dupa fiecare harta castigata am in jur de 60 de kills cu 17 head shot.Daca 17 vi se pare un numar extraordinar de exagerat de hs(aim) ok lasati-mi banul si imi gasesc alt server.Bafta

p.s.m-am uitat si eu la demo.daca intra-adevar il va vedea careva ce stie cs(nu e maniac de ideea ca am aim) o sa observe ca joc la sunet,ma misc f mult,am tendinta sa trag direct spre cap nu in chest nu in picioare.daca a fi bun la un joc inseamna a fi codat...tot respectul.nu mai am cuvinte

0 0

Back to top
wickie

[Welcome in Jungle]

(since 14-06-2018 23:09)

Votes: 184

Post Posted: 05-08-2011, 14:29:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Missylicious wrote:
am un config f bun cu care joc de aproximativ 4 ani de zile si nu mi-am luat ban pe niciun server cum patesc aici.Pe server tre sa fi nab ca sa fi lasat in pace.daca misti ceva,pac ban.nu am no recoil nu am aim nu am wall nu am nimic.imi pare rau ca nu va pot invita la mine acasa sa va dovedesc o data ca sunt clean:).Daca va uitati dupa fiecare harta castigata am in jur de 60 de kills cu 17 head shot.Daca 17 vi se pare un numar extraordinar de exagerat de hs(aim) ok lasati-mi banul si imi gasesc alt server.Bafta

p.s.m-am uitat si eu la demo.daca intra-adevar il va vedea careva ce stie cs(nu e maniac de ideea ca am aim) o sa observe ca joc la sunet,ma misc f mult,am tendinta sa trag direct spre cap nu in chest nu in picioare.daca a fi bun la un joc inseamna a fi codat...tot respectul.nu mai am cuvinte

iubire nu te impancienta ok?
Vedem daca ramai cu ban imediat dupa ce se uita iubitul tau pe demo ---

0 0

Back to top
tzes

[Mentally Stable]

(since 10-03-2013 15:28)

Votes: 2

Post Posted: 05-08-2011, 14:47:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eram prezent pe server .. Missy *Lolita* e un jucator decent la CS nu are "silent" aim , si alte porcarii .. asaltalta de noobi incontinuu cu mesaje de genu "Missy ARE CODD !!!" .. se pare ca si adminii au inceput sa cedeze. Din ce vad in demo-u postat, adminul era sub influenta alcoolului, sau a varstei scazute. O zi buna va doresc.

P.S. Masuri asupra adminului ... sa fim seriosi, preferati sa faceti omul codat decat sa recunoasteti ca adminu e pilaf

0 0

Back to top
deadman

[Cat Lover]

Post Posted: 05-08-2011, 14:48:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Missylicious wrote:

eu am vazut ca te ghidezi dupa sunet si nu ai wall, deasemenea in ce priveste aim-ul, eu nu sunt maniac - . Toti care se pricep se misca mult cand trag, iar in ce priveste tinta spre cap chiar nu vad ce are silent aim-ul cu asta. El consta in faptul ca tragi in ce directie vrei, dar gloantele sunt ghidate spre adversar pe tot corpul (nu doar in cap!!). Din jocul tau era greu sa determin daca era silent aim sau no-recoil, si din acest motiv am scris una din ele. S-ar putea sa fie ca nu ai nimic si atunci eu am gresit. Pana atunci, sa se mai uite si altii pe demo si sa-si spuna parerea.

0 0

Back to top
Missylicious

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-08-2011, 14:56:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

k atunci facem altcumva.o sa iau de pe net silent aim si o sa intru cu el cand esti si tu.sa vezi ce inseamna sa ai silent aim si sa joci cu el ,ok?-

0 0

Back to top
deadman

[Cat Lover]

Post Posted: 05-08-2011, 15:03:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tzes wrote:
Eram prezent pe server .. Missy *Lolita* e un jucator decent la CS nu are "silent" aim , si alte porcarii .. asaltalta de noobi incontinuu cu mesaje de genu "Missy ARE CODD !!!" .. se pare ca si adminii au inceput sa cedeze. Din ce vad in demo-u postat, adminul era sub influenta alcoolului, sau a varstei scazute. O zi buna va doresc.

P.S. Masuri asupra adminului ... sa fim seriosi, preferati sa faceti omul codat decat sa recunoasteti ca adminu e pilaf

Pentru ce sa acuzi pe altii fara dovezi? Ti se pare ca sunt alcoolic? Sau un copil de 10 ani? Sa stii ca gresesti amarnic. E probabil sa fi gresit, dar orice om poate gresi. Dupa cum am mai zis, astept sa vad ce vor spune ceilalti.

P.S. Nu fi asa agresiv deoarece aroganta te coboara in ochii tuturor oamenilor.

Posturi unite automat, 05-08-2011, 16:03:52

Missylicious wrote:
k atunci facem altcumva.o sa iau de pe net silent aim si o sa intru cu el cand esti si tu.sa vezi ce inseamna sa ai silent aim si sa joci cu el ,ok?-

Eu stiu cum se joaca cu silent aim, dar putea fi vorba de faptul ca il aveai la buton. Eu zic sa asteptam ce vor zice si alti admini.

0 0

Back to top
Urazion

[Wicked Sick]

(since 31-12-2020 17:59)

Votes: 300

Post Posted: 05-08-2011, 15:11:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N-are aim .
0 0

Back to top
Missylicious

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-08-2011, 15:12:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am o varsta rezonabila,am depasit teribilismul adolescentei de a juca cu cheat,joc cs de atata timp.am avut serverul meu 2 ani de zile tot pe freakz.crezi ca stau sa ma pretez sa joc cu silent aim?crezi ca sunt frustrata,vreau sa castig admiratie prin minciuna sau ce?cand intru pe server intru 1 ora pe zi,vreau sa ma relaxez,sa ma distrez sa ma simt bine.si intru aici pt ca imi place modul gg si se misca super ok serverul.Nu intru sa va fac voua in ciuda cu aim si sa ma fac de ras.

decat sa intru si sa ma enervez,sa mi se faca poze la fiecare harta,sa iau ban asa pur si simplu,,prefer sa nu mai intru si sa ma las de joc.Hotarati-va,faceti alt demo,alte poze..no problem dar m-am saturat sa tipe toti copiii de 12 ani:Missy cod!! si voi sa ii credeti..Majoritatea joaca de 1-2 luni cs,se misca din sageti si nu au o treaba cu modul.Cred ca daca ies de dupa perete si trag,gata am wall.Ei nu inteleg ca am sunet si GANDESC spre deosebire de ei..chiar sunt trista imi placea serverul atat de mult..acum am ban..nasol..sper sa mai pot intra

0 0

Back to top
Closed

[Closed]

(since 28-09-2019 08:12)

Votes: 435

Post Posted: 05-08-2011, 17:30:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cu ce cont ai avut tu server pe freakz?...si cum se numea serverul?...
astept raspuns...

Dimineata cand ma scol,
ma uit in TOP 300,
si daca nu ma gasesc pe acolo,
plec dreaq la munca...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
mezeriash

[SiNNERS]

(since 01-05-2015 14:34)

Votes: 20

Post Posted: 05-08-2011, 18:11:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Raspunsul la intrebarea lui Closed si luam toti o pauza. Vor posta numai adminii care au datoria sa se uite pe demo si sa isi dea cu parerea. Tzes, eu nu inteleg ce cauti tu p`aici dar sper sa nu iti mai vad comentariile decat in cazul in care te roaga cineva. Se va reveni cu o decizie abia in momentul cand vom avea mai multe pareri.

P.s.: deadman, nu trebuie sa te scuzi in fata nimanui. Daca ai gresit, vom afla la final si abia apoi atunci te poti scuza. Pana atunci, vreau un limbaj disciplinat din partea tuturor si fara acuze gen "admin pilaf" sau mai stiu eu ce, ok?

*DEAD* Chrisstine. : tran.SEXY.lucent -
http://www.youtube.com/watch?v=vRbGN4opRfA - ---
0 0

Back to top
Missylicious

[Mentally Stable]

Post Posted: 05-08-2011, 18:32:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stars.freakz.ro aveam nickul tot Missy

0 0

Back to top
Madi

[Schwarze Katze]

(since 15-01-2019 09:35)

Votes: 104

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 05-08-2011, 18:34:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cod nu are, dar ce e cu atitudinea asta? Dacã lui așa i s-a pãrut, pur și simplu, și-a fãcut datoria. Poate a greșit, dar nici tu nu cred cã ar trebui sã reacționezi așa sau sã iei jocul ãsta prea în serios ținând cont cã mai și susții cã ai „o vârstã”. Dovedește-ne cã ai o gândire maturã.

No Santa, they’re not gifts, they’re jifts.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by klesk, 05 August 2011 18:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 15-12-2024, 19:03:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x