User
Pass
2FA

De ce nu prea se dau unban.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message561
cocor29

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-11-2012 08:18)

Votes: 5

Post Posted: 06-08-2011, 15:58:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce nu prea se dau unban>? chiar si atunci cand ai dovezi solide si gm incepe sa te contrazica (de parca ei ar fi tip D-zeii si cam tot ce gandesc ei si tot ce fac cred ca e bine)?

Parerea mea e ca nu prea se mai fac rost de fonduri din donati si nu mai dau unban ca sasi cumpere playeri unbanu cu ajutorul donatie.

Sa stiti ca si GM gresesc aici pe server ... chiar de multe ori ... daca am avea o poza pentru fiecare vorba a lor si pentru fiecare fapta ... si ban si-ar da seama si ,,alti''.

Acest topic e pentru a va exprima parerea de ce nu prea se dau unban si stiu ca sunteti multi akolo undeva care stiti ce vreau sa zic si vreti sa va exprimati parerea. -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Stigmata

[I like trains]

Status: Offline
(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 06-08-2011, 16:05:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce nu se da unban ? ca is tot felul de speciali care nu sunt in stare sa respecte regulamentul. De pareri nu avem nevoie. Donatiile va ofera doar posibilitatea de a scoate banul, puteti sa ignorati partea asta si sa considerati ca nu se scoate, simplu. Unban nu iei.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Stigmata, 06 August 2011 14:05

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 21-07-2025, 15:41:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password