User
Pass
2FA

Renunt la admin !
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1871
Petraskov

[Russian Warrior]

Status: Offline
(since 14-10-2012 14:13)

Votes: 5

Post Posted: 07-08-2011, 13:54:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna prieteni, m-am hotarat sa renunt la admin deoarece sunt unii care sunt atat de buni la adminat incat nu mai este nevoie si de mine (Untochable). Eu sunt un om linistit de fel insa cu un om cu astfel de impresii eu nu pot fi "coleg". Este owner si il respect pentru asta insa daca are functia cea mai mare nu inseamna ca trebuie sa calce in picioare pe toata lumea doar pentru ca este owner toti trebuie sa fie pe mintea lui. No mad te rog sa imi scoti adminul si eu o sa joc in continuare pe server daca mi se permite.

Sa revin la confilct. eram pe de_dust cand a intrat domnul owner !, mai erau 10 minute si toti au inceput sa nominalizeze harti gen de_dust2, de_train, awp_zigzag etc. vazand asta mi sa parut ca este un moment oportun sa dau un vot in care sa intreb daca sunt de acord sa schimbam si a iesit cam asa: "Voting successful (got "6") (needed "1"). The result: Schimbam? - DA"; am inceput sa pun la vot tocmai hartile pe care le-au nominatlizat baietii mai inainte dust2, train etc.. a iesit dust2, am lasat sa se termine runda si am schimbat. ei bine untochable a inceput sa zica: lasati nabi o harta ca pleaca oamenii. sa imi aduca diverse acuze cum ca eu am golit serveru s.a.m.d. I-am zis sa termine insa el tot continua ca "ne trebuie playeri dar golim serveru...etc" + se apuca si de m2k cu cuvinte precum "eh si asa esti slab". Dovezile sunt mai jos (2 poze) + intregul log al consolei(cine are timp sa citeasca). Nu vreau nici o masura pentru el pentru ca e owner insa vreau doar sa mi se scoata adminul ! Sper ca ma intelegeti ! Multumesc ! http://dl.dropbox.com/u/25306366/log.txt

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
RazvaN*

[Mentally Stable]

(since 12-11-2011 18:06)

Votes: 3

Post Posted: 07-08-2011, 14:00:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu petra,nu avem nevoie de cearta intre admini inca incercam sa populam srv....mai gandestete avem ne voie de toti admini .... - - -
0 0

Back to top
NoMad

[cel_din_$_scaun]

(since 27-08-2014 09:27)

Post Posted: 07-08-2011, 14:16:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eh acuma nu trebe sa te superi asa rau - si daca au nominat toti hartile alea nu trebuia sa dai la vot dar oricum era bine..probabil ti'a spus asa pentru ca ultimele dati cand a picat serverul a fost din vina hartilor..... de aia ar fi fost mai bine sa decurga votul,noi acuma urmarim sa vedem din ce cauza tot pica serverul.....oricum omul din greseli invata.
Si faza cu m2k...ei se cunosc de mult nu doar de acuma au jucat pe multe servere inpreuna si de aia a vb asa cu el pt ca se cunosc...si noi ne mai luam la misto asa aiurea...........

Deci nu am nici un motiv sa iti scot adminul si o a vezi in timp ca untouchable ii baiat de treaba si nu jigneste oameni asa aiurea.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
SpawN

[Fun.Freakz.Ro Owner]

(since 14-02-2015 02:25)

Votes: 21

Post Posted: 07-08-2011, 14:21:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

care e problema ta ca il fac pe m2k slab ?

a fost cel mai bun admin al meu pe serverul fun.freakz.ro

ne permitem sa vb cum vrei noi intre noi pe chat

de nominalizat e normal sa nominalizeze , eu o fac din minutu 2-3 de cand incepe harta , inseamna ca vreau sa o schimb ?

impresii se pare ca faci tu cu chestii de genu renunt la admin doar asa ca sa zica toti vai saracul uite ce chinuit e , ai schimbat harta din 7 vs 6 am ramas 4 vs 4 asta ti-am zis si ti-am reprosat altdata daca e jucata laso pana la capat

am bagat galileo special ca adminii sa nu dea vot aiurea

Hai vezi-ti de treaba!!!

No More Mister Nice Guy!

Nu-mi place , o schimb!
Nu-mi convine , o modific!
Ma deranjeaza , o scot!
Ma streseaza , o ignor!

Da uneori e mai bine sa-ti bagi "penisu"!

Last edited by SpawN on 07-08-2011, 14:25:36; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Petraskov

[Russian Warrior]

Post Posted: 07-08-2011, 14:25:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SpawN wrote:
care e problema ta ca il fac pe m2k slab ?

a fost cel mai bun admin al meu pe serverul fun.freakz.ro

ne permitem sa vb cum vrei noi intre noi pe chat

bun asta am inteles..whatever !

0 0

Back to top
SpawN

[Fun.Freakz.Ro Owner]

Post Posted: 07-08-2011, 14:26:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

iti aduc poze cu ce vb cu riwix cand eram amandoi pe fun ca faceam misto unu de altu nonstop , pe chat nu trebuie sa fii nu stiu ce atent , injuri cat vrei atat timp cat nu deranjeaza pe nimeni , ma rog in limita bunului simt

Hai vezi-ti de treaba!!!

No More Mister Nice Guy!

Nu-mi place , o schimb!
Ma deranjeaza , o scot!
Ma streseaza , o ignor!

0 0

Back to top
NoMad

[cel_din_$_scaun]

Post Posted: 07-08-2011, 14:30:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu zic sa va inpacati ca asta nu e nici un scandal...
si petra pe oprisani 2 admini nu vreau sa ii numesc se injurau pe bune si dupa aia sau inpacat.
Sper ca nu esti suparat pe noi petra.

0 0

Back to top
SpawN

[Fun.Freakz.Ro Owner]

Post Posted: 07-08-2011, 14:40:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu nu am nimic cu el

treaba lui ce face

O zi buna!

Hai vezi-ti de treaba!!!

No More Mister Nice Guy!

Nu-mi place , o schimb!
Ma deranjeaza , o scot!
Ma streseaza , o ignor!

0 0

Back to top
Petraskov

[Russian Warrior]

Post Posted: 07-08-2011, 16:42:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NoMad wrote:
eu zic sa va inpacati ca asta nu e nici un scandal...
si petra pe oprisani 2 admini nu vreau sa ii numesc se injurau pe bune si dupa aia sau inpacat.
Sper ca nu esti suparat pe noi petra.

Nu sunt suparat pe nimeni, nici chiar pe untochable, doar vreau sa nu ne mai tratam de sus uni fata de altii.

0 0

Back to top
$enda$peace$

[ment 2 kill]

(since 26-07-2014 10:19)

Votes: 9

Post Posted: 07-08-2011, 17:13:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

va rog sa terminati cu fazele astea copilaresti, si pe fun a fost asa si nu a iesit bine pentru ei doi(alti 2 admini), fiindca amandoi au renuntat tot din motive copilaresti, omu mai si glumeste, si eu cu spawn tot timpu ne injuram/batjocoream/faceam misto unu de altu pe fun si nimeni nu zicea nimic.....acum sa inteleg ca nu se poate glumi aici, sa ziceti ca devenim seriosi si pe chat nu o sa mai fie nimic infara de ala e codat si vezi ca ii dau ban....

Sper sa nu mai existe faze din astea.

ps. asta nu e motiv sa faci topic si sa renunti la admin, nu iti convine ceva ce zice spawn, nu il bagi in seama, scurt si la obiect....
ps2. spawn, uratule, si aici superi lumea?

10110 00101 01110 01001, 10110 01001 00100 01001, 10110 01001 00011 01001
0 0

Back to top
Spot

[Mentally Stable]

(since 16-06-2016 14:54)

Votes: 7

Post Posted: 07-08-2011, 17:23:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

spawn nu cred ca esti in situatia sa zici ca din cauza unui anume admin pleaca lumea de pe server atata timp cat unii admini iti ziceau ca sunt codati pe server si u nu ii lasai sa dea ban doar sa vezi u daca merg nus ce pluginuri (pe care puteai sa le testezi si altfel)

restu ce a fost dupa nu mai vreau sa redeschid subiectu ca nu vreau sa ma cert si aici cu tine chiar daca u nu o sa-ti recunosti in veci greseala (pt asta sper sa nu raspunzi la postu meu)

0 0

Back to top
VaLaNgA

[Account disabled]

(since 12-06-2012 16:18)

Votes: 93

Post Posted: 07-08-2011, 18:01:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Admini vin si pleaca , nu mai trebuie atata suferinta pe forum pentru o porcarie pe care nu isi are rostul. Lasa-ti orgoliile si apucati-va de treaba altfel bagati bani in acest server degeaba. Si credeti-ma nu cred ca o sa aveti rezultate cu acest comportament niciunu dintre voi.

Cat despre admini : sunt 3-4 cu care ma joc mai mereu pe server si ii bate radical adminu. Ma joc cu codatii pe server si admini stau spectatori doar din purul motiv sa faca ore. Aveti grija cui dati admine si pentru ce le dati asta daca vreti ceva de la server daca nu , puteti continua cu aceste penibile discuti si lasa-ti serverul in voia sa.

Cat despre ceilalti admini care citesc topicul , lasa-ti mandriile si supuneti-va ierarhic , altfel nu cred ca aveti ce cauta pe un server. Adminul este un privilej nu un servici.

Respecta si la randul tau vei fi respectat.

0 0

Back to top
SpawN

[Fun.Freakz.Ro Owner]

Post Posted: 07-08-2011, 21:11:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

spot hop ai aparut si tu ca dc testez eu pluginuri , eu fac asta sa ajut nu ca vai ce tare sunt ca am owner ,nu l-am cerut eu si pe langa faptu ca fac poze la codati nu cred ca fac altceva cu adminu nici macar voturi nu prea dau , va las pe voi poate ar trebui si altii sa incerce sa faca la fel ca multi se joaca si uita ca mai au si admin

aveti admini pe server sa-si faca treaba nu sa ma opresc din teste si sa-l las pe nomad cu ochii in soare vreo 5-10 min pana iau eu pozele

Si nu ascult ce zic playerii pt ca , tot cei suspect fac poza si gata ca daca ma vede spec normal ca nu mai face nimic te rog sa stai acolo linistit spot si sa nu faci pe avocatu

daca vreti va fac un test la toti adminiii , pe care l-am facut pe fun si din toti maxim 2 poate 3 stiti ce trebuie facut

Hai vezi-ti de treaba!!!

No More Mister Nice Guy!

Nu-mi place , o schimb!
Ma deranjeaza , o scot!
Ma streseaza , o ignor!

0 0

Back to top
NoMad

[cel_din_$_scaun]

Post Posted: 07-08-2011, 21:32:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

spot...pluginurile trebuie testate pt a remedia problema(daca sunt probleme la el)...si acuma toti aruncati vina pe untouchable.
Daca cineva doreste sa faca glume este liber...dar sa faca cuiva ce accepta treaba asta..daca nu sa nu o faca.
Cu mine puteti glumi/sau sa faceti mistouri ca nu ma supar dar si eu voi face la fel(nu imi place sa fie chiar asa plictiseala pe sv ca doar mai trebe sa radem si noi -....acuma am descoperit cativa cu care pot face mistouri,de abea astept sa intru pe sv -

0 0

Back to top
RazvaN*

[Mentally Stable]

(since 12-11-2011 18:06)

Votes: 3

Post Posted: 07-08-2011, 22:12:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-

Staff message (SeaGer):

La urmatoarea abatere ai warn. Citeste te rog regulamentul forumului.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SpawN, 08 August 2011 05:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 16-01-2025, 09:52:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x