User
Pass
2FA

Untouchable

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message578
mTz-E
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 13-07-2013 13:10)

Votes: 14

Post Posted: 08-08-2011, 23:53:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-am saturat de admin incompetent care se tot ia de mine cand ma vede.Este doar un copil care si-a luat lumea in cap ca are owner.CUM A AJUNS ADMIN? L-ati pacalit sa dea bani la host sau cum doamne iarta-ma a ajuns copilu ala admin.Toti se telporteaza,toti cumpara scroll si el imi da numai mie ban.PUR SI SIMPLU MA-M SATURAT DE EL. E al 5 -lea ban care mi-l da timp de 5 ore si ma face si "Cioban".Sa vazut taranu cu net si a prins figuri.Injur si vorbesc deoarece nu e corect cu toata lumea.
Kalyn si multi altii cand cumpara scroll si ii atrag atentia nu ia nici-o masura.Ce respect sa am eu pentru el?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
SpawN

[Fun.Freakz.Ro Owner]

(since 14-02-2015 02:25)

Votes: 21

Post Posted: 09-08-2011, 00:20:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mai ai si tupeu cand toti adminii imi zic , ca ii iei la misto si ii injuri ?

te plangi ca aia dau tp

iti zic frumos fara tp din baza in baza si imediat comentezi si imi zici ca fac la tine ca toate animele si itidau kick si dupa 2-3 min dai tp din baza in baza iti zic sa termini ca iei ban si ma iei la misto iti mai zic o data si o faci iar

continui sa faci misto si sa injuri de tata iti dau slay apoi gag si dupa dai retry , si ti-am dat ban pt ca ai dat retry dupa gag

si toate astea de mai sus au fost dupa ce ti-am dat ban de 5 minute si ti-am zis sa te calmezi

cioban? da esti si te consideri un om de cea mai joasa speta prin comportament de mahala si minte de copil de 12 ani

Vrei sa nu ma iau de tine , fii civilizat ca nu esti la tine in spatele blocului sa bei bere si sa mananci seminte !

Posturi unite automat, 09-08-2011, 01:20:39

nu stiu cine si unde iti permite sa iti faci de cap dar cu mine nu merge daca vrei vb cu nomad aduce logurile si ti le dau sa ti le pui pe perete in camera (daca ai) normal trebuia sa iti dau permanent pt simplu fapt ca ma injuri si dupa ce ti-am dat ban , un alt admin a zis ca si pe el l-ai injurat de mama si nu are acces la ban asa ca hai conformeazate cu cei aici sau cautatil alt server ca de oameni prefacuti si crescuti in jungla dai oriunde

Si ce am facut eu sa iau owner ? ajut serverului rezolv erori, probleme tehnice , aduc imbunatatiri scap de animale ( nu te simti jenat , atata poti , te intelegem) , am fost owner pe vreo 5-6 servere in comunitatea asta cati sau plans ? doar vreo 4-5 neadaptati in 3 ani de zile de cand sunt aici

Hai vezi-ti de treaba!!!

No More Mister Nice Guy!

Nu-mi place , o schimb!
Nu-mi convine , o modific!
Ma deranjeaza , o scot!
Ma streseaza , o ignor!

Da uneori e mai bine sa-ti bagi "penisu"!
0 0

Back to top
mTz-E
[Banned user]

Banned

(since 13-07-2013 13:10)

Votes: 14

Post Posted: 09-08-2011, 11:12:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai ba copile nu e vorba doar de dust2_long. Pe snow cand cumpara altii scroll nu iei nici-o masura .Pe mine cand ma vezi te transformi.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by MrO, 21 August 2011 22:28

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-02-2025, 13:53:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x