User
Pass
2FA

Cerere unban Blacknoxis

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1372
deletedUser1

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-06-2018 14:52)

Votes: 5

Post Posted: 10-08-2011, 19:33:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name: Noxis
Account name: Blacknoxis, Omegablack
IP: dinamic
GM responsabil: Stigmata
Realm: Evolution
Motiv: fake prints & cerere falsa, etc

Ce doresc eu sa stiu e de unde ai dedus Stig ca eu as fi jokerics, ce IP-uri ai vazut tu logate pe jokerics si le-ai vazut la fel ca si pe celelalte doua conturi ale mele ? Eu ip-ul asta il am dinamic de cand am internetul, da intr-o anumita perioada am facut deplasari cu alte IP-uri de cluj. Besides, acum e ora 8:37, uite-te la ora serverului cand fac acum post, gandeste-te ca acum x luni (cam atunci cand a facut Spelloyal post de unban) ora serverului difera cu o ora fata de ora noastra setata dupa sistem international.

Daca te uiti pe screenurile tuturor celor care au postat la acea vreme, ora locala a lor difera cu aprox o ora fata de cea a serverului : ceva in gen faci un print acum, il postezi dupa 5 minute si vezi ca te ia la rost un GM : cum ai putut posta cu o ora inainte ceva ce se va intampla dupa o ora ?

De asemenea, daca tot mi se face nedreptatea asta, as cere un lucru : ban pe intreaga clasa de IP-uri la sala de net de unde am jucat. O sa-ti dai seama atunci ca exista o probabilitate destul de mare (200 din 254) de IP-uri sa ti se schimbe IP-ul in functie de cate reseturi se dau la PC-urile din sala si sa coincida cu cel de pe care m-am logat eu pe forum de pe ambele conturi, respectiv in game.

Ma declar nevinovat, si mai ales din faptul ca nu am nimic cu Spelloyal, dar nah, asa s-a intamplat sa coincida IP-urile de la o sala de net ...

O alta chestiune ar fi ca faza ca scrisul de chat / wow difera in functie de brightness-ul fiecaruia si in functie de cum isi seteaza fiecare client de wow setarile lui personale de culoare, la respectivul ar fi putut fi orice alta nuanta, poti face sa ai whisperu si galben daca vrei.

Merci fain si raman dator daca e de unban ! -

Last edited by deletedUser1 on 11-08-2011, 01:13:20; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
deletedUser1

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-08-2011, 20:11:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ah, btw, va poate confirma Regius / Spelloyal ca nu am nimic cu el, a fost la mine in guilda, ce motiv as avea sa-i fac fake print de ban ?

Ah, si one more thing, am mai multe conturi decat alea 2, de ce nu am luat ban pe toate ? Asta inseamna ca de pe un singur IP am luat ban pe 2 conturi, dar eu am vreo 3-4 ale mele. Asta confirma si mai mult idei de mai ^

0 0

Back to top
BitzaZaOne

[Hardc0R3 Raider]

(since 04-06-2018 16:05)

Votes: 21

Post Posted: 11-08-2011, 10:59:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlackNoxis wrote:
De asemenea, daca tot mi se face nedreptatea asta, as cere un lucru : ban pe intreaga clasa de IP-uri la sala de net de unde am jucat. O sa-ti dai seama atunci ca exista o probabilitate destul de mare (200 din 254) de IP-uri sa ti se schimbe IP-ul in functie de cate reseturi se dau la PC-urile din sala si sa coincida cu cel de pe care m-am logat eu pe forum de pe ambele conturi, respectiv in game.

Ma declar nevinovat, si mai ales din faptul ca nu am nimic cu Spelloyal, dar nah, asa s-a intamplat sa coincida IP-urile de la o sala de net ...

Hai nu zau? Cat ti-a luat sa gandesti duma asta de doi bani?

[quote="Hujin"]Totul se va rezolva la ora 10:00 am.

Edit: Disclamer: cuvintele de mai sus nu trebuie interpretate in mod absolut. Este doar o estimare personala bazata pe calcule statistice la care am adaugat 60 de minute marja de eroare.[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
nenead
[Banned user]

Banned

(since 08-12-2014 23:06)

Votes: 43

Post Posted: 11-08-2011, 11:34:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Il cunosc pe noxis (in-game), a fost cu mine in guilda. (asta sa stiti de ce ii iau apararea)
Jucatorii mei, culoarea whisperului poa' sa fie si ca pielea (....) intelegeti?
http://i53.tinypic.com/2s0mezd.jpg
Luati aici culoare de /w
Si da, pot sa confirm ca noxis mai joaca de la sali de net avand in vedere ca a fost guild masterul la o guilda (acum vreo luna sau o luna si ceva) si ca avea servici, omul nu putea sa ajunga acasa la ce ora era programat raidul mereu, si se ducea frumos la sala de net.

EL: Daca joci cu rezolutie mica (pentru a mari FPS) se vede mai prost daca nu joci in windowed mode
http://i56.tinypic.com/2n8znsm.jpg
De unde si acele "noise".

Si voi jucatori. Irix avea drepate in topicul lui Spelloyal, voi nu ca "ieu sunt mai destept ca tu, si nu ie asea cum zice tu"

Last edited by nenead on 11-08-2011, 11:59:24; edited 1 time in total
0 0

Back to top
deletedUser1

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-08-2011, 11:53:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BitzaZaOne wrote:
BlackNoxis wrote:

Hai nu zau? Cat ti-a luat sa gandesti duma asta de doi bani?

Pai mai omule, aia e sansa sa ti se coincida IP-urile la o sala de net, si gandeste-te logic la 2 perspective : de ce as fi vrut sa fac photoshop pentru un membru al guildei mele (Regius,Spelloyal). A2a perspectiva e ca sunt player vechi pe server (uite-te la data de inscriere pe forum si scade o luna si ceva de play), daca era sa fac fake, pana acuma faceam 50k fake-uri si eram prins de 50k fake-uri sau mai putin din cauza IP-ului.

Sunt nevinovat, o sa confirme si Regius/Spelloyal cand o sa vina sa vada unbanu meu -

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 11-08-2011, 13:52:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am facut mai multe verificari si chiar tu erai, lasa povestile cu salile de net si etc, nu ne intereseaza. Mai faci un topic si iei ban si pe-aici

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 11 August 2011 11:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 24-07-2025, 10:19:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x