User
Pass
2FA

Special pentru myt42xxx [Unban Corm] last topic

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message803
manniky

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 19-01-2012 20:44)

Votes: 2

Post Posted: 11-08-2011, 22:15:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer scuze ca deranjez cu un nou topic ,dar am facut asta pentru ca l`ai inchis pe cel anterior.

Myt42xxx ,te-as ruga respectuos sa tratezi toti jucatorii in egala masura. Cand ai timp , arunca un ochi asupra unui topic numit <Scam dinou Myt citeste regulile de le-a facut shockeru> din sectiunea " Cereri ban" . Sper ca nu dai BAN dupa ce stare de spirit ai in momentul respectiv ,mai pe romaneste "cum te taie capul". Si am increderea ca tot ce se face pe acest server , se face in mod profesionist !

Revenind la subiect :
Cele doua video-uri plasate pe un site , nu dovedesc absolut nimic. Se vede clar ca imi arunca chestiile respective in "trade" si da accept ! Unde e discutia noastra? unde s-a oferit sa ma ajute !!! Nu am cum sa dovedesc ca nu am facut print si nu am posibilitate sa-ti demonstrez ca au fost date drept ajutor SI NICI EL NU POATE FACE ASTA ! Singurul lucru care pot sa-l fac este sa-ti arat [Leatherworking]-ul sa vezi ca n-am itemul pe care "prietenul meu" sustine ca vroia sa-l fac ( in topic, nici vorba in timpul discutiei cu el). Imi cer iertare ca te stresez !

Asta este invatatura de minte : "Cand totul este prea frumos inseamna ca exista o chichitza la mijloc " !!!
Pentru jucatori : Nu mai acceptati gold sau nu stiu ce alte nebunii fara sa dati nimic la schimb -> Riscati sa luati Ban Account nevinovati !!!

Pasiune
Onoare
Lupta
Istorie
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BitzaZaOne

[Hardc0R3 Raider]

(since 04-06-2018 16:05)

Votes: 21

Post Posted: 11-08-2011, 22:53:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poate esti intr'adevar nevinovat, dar din pacate nu ai toate materialele necesare in a'ti sustine nevinovatia, si asta cam spune totul... + ca al 2-lea topic nu o sa te ajute. O seara buna iti doresc!

[quote="Hujin"]Totul se va rezolva la ora 10:00 am.

Edit: Disclamer: cuvintele de mai sus nu trebuie interpretate in mod absolut. Este doar o estimare personala bazata pe calcule statistice la care am adaugat 60 de minute marja de eroare.[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
manniky

[Mentally Stable]

(since 19-01-2012 20:44)

Votes: 2

Post Posted: 11-08-2011, 23:13:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Felicitari BitzaZaOne ! Stii sa vorbesti frumos ! Te respect pentru asta ! -

Dar ceea ce ma deranjeaza cel mai tare este faptul ca , din video-urile postate nu reiese nimic concret ! M-am uitat de 17ori la ele si vad un simplu trade ! Asa cum nu pot sa demonstrez adevarul nici el nu poate ! Ma macina intrebarea " De ce nu a postat screenshotul cu mica discutie sa vada cei care nu cred care este adevarul? Pentru ca,ce sustine el nu s-a discutat niciodata !

Sa va fac sa intelegeti ! Ce se vede in video-uri? Un trade ! DA ? Bun. "Motivul ? Nu poate demonstra nimeni de ce a fost facut trade-ul respectiv!" . Am luat Ban pe presupuneri , right? Stiti celebra zicala " cine sapa groapa altuia... " . As putea folosi filmuletzele impotriva lui pentru inselatorie si sa fie cel care suporta banul. Dar are noroc ca nu am cum sa demonstrez Vizibil( sens denotativ).

Sincer? Voi ce vedeti in video-uri?

Pasiune
Onoare
Lupta
Istorie
0 0

Back to top
BitzaZaOne

[Hardc0R3 Raider]

(since 04-06-2018 16:05)

Votes: 21

Post Posted: 11-08-2011, 23:59:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu trebuie sa imi multumesti, asta imi este firea, sa ajut cat pot in cel mai manierat mod. Cat despre ban, iti doresc multa bafta, probabil a fost o greseala a GM'ului, se mai intampla!

[quote="Hujin"]Totul se va rezolva la ora 10:00 am.

Edit: Disclamer: cuvintele de mai sus nu trebuie interpretate in mod absolut. Este doar o estimare personala bazata pe calcule statistice la care am adaugat 60 de minute marja de eroare.[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 12-08-2011, 00:01:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sã-i fie ºters itemul lui Huntipunci

Unbanned.

- Retired -
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by myt42xxx, 11 August 2011 22:01

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 23-08-2025, 11:44:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password