User
Pass
2FA

raport despre admini
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1945
De4thzone

[KillerBee]

Status: Offline
(since 03-08-2019 08:25)

Votes: 31

Post Posted: 20-06-2007, 10:00:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1)vreau sa stiti ca nu am facut accest topic degaeaba ci sa le reamintesc unor admini ca ADMINUL nui o joaca pt copii iar daca au comanda de ban sa nu dea aiurea ca .... {sa nu zic cine ca nui frumos -} shi sa nu te iei dupa tot serveru ca de exemplu toti zic ca alai codat shi ii dai ban aiurea ca asa iti tuna prin cap ... asta 1 la mana
2) iara uni admini confunda llama cu comanda de ban Raised eyebrow
3)sa nu uitati sa faceti ss sau demo inainte de a da ban

P.S: multumesc pt intelegere

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Fetita

[Mentally Stable]

(since 09-12-2007 17:13)

Votes: 4

Post Posted: 20-06-2007, 10:36:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deth daca ai facut topicul asta , ce rost are sa mai ascunzi ? sa nu zici cine ? zi cine .. ca sa stie si omu respectiv , ca din greseli se invata !!!
NImeni nu sa nascut invatat !! -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
CobReX

[Screwed Freak]

(since 29-10-2022 02:08)

Votes: 16

Post Posted: 20-06-2007, 10:43:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ca fetita,zi cine,ca yo pe toti care i`am vazut dadand ban[ip],au facut demo cel putin !! Mai ales daca dadeam,faceam yo cateodata !! Deci daca zici,ala o sa stie ca el,ca zice "nu,sigur yo nu" si poate chiar el e.Si sa invete din greseli !! Sau poate ii se scoate adminul,daca nu e prima greseala -

Cum sa faci film Counter Strike | Shocker's ShockingSoft

RIWIX : zice ca-s retard daca il intreb asa ceva.
Cobrex : asta era si ideea
0 0

Back to top
m[Z]a
[Banned user]

Banned

(since 27-06-2007 07:59)

Post Posted: 20-06-2007, 11:05:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asa e pe tot war3 am mai scris si io prin unele topicuri ... adminii snt buricii pamantului nu stie sa salute nu stie ce inseamna respect fata de playeri .. daca ai admin gata playerii tre sa te salute sa te laude sa zica cat esti de tare etc ... daca un admin greseste ... il iertati dar daca greseste un player - vai si amar de acel player ... adevarat pe acest server sa uitat de comanda adMIn_llama gigel .. direct admIN_ban Costel - aiurea etc etc

Nu ai pt ce De4thzone -

When you wanna bloWjob Call BabY -

Last edited by m[Z]a on 20-06-2007, 11:18:22; edited 2 times in total
0 0

Back to top
De4thzone

[KillerBee]

Post Posted: 20-06-2007, 11:16:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu am facut topicu sa le reamintesc adminilor de regulament

ms pt intelegere mZa

0 0

Back to top
Fetita

[Mentally Stable]

Post Posted: 20-06-2007, 11:22:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu este adevarat ! Nu sa uitat de comandat Llama ... dar daca un player injura foarte rau un admin ! prima oara i se da llama a doua oara la fel ! a treia oara direct ban !!
Si nu e vb ca dam ban ca nah .. avem admin si suntem tari , dar tre sa invatam sa ne respectam intre noi chiar daca nu ne cunoastem !! Asta e parerea mea !!

Eu mai zic p server "taci ma" , "gura " dar zic asha .. l caterinca .. nicidecum sa ma iau de ei sa nu vorbeasca !!
Adevarul este ca p war3. sunt si foarte multi admini!! A r trebuii sa se faca cva in privinta asta . Prea multi .... admini .. iar unii dintre ei chiar ...nu se pricep deloc .. dar cum am zis Nimeni nu se naste invatat !!
Si da ... asta este adevarul ca se dau prea multe banuri aiurea !! un owner ar trebuii sa faca cva !! Ca nu se mai poate !!

- ceao ---- ksis allz :p

0 0

Back to top
De4thzone

[KillerBee]

Post Posted: 20-06-2007, 11:24:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in sfarsit a inteles shi Fetita ceam vrut sa zic -

0 0

Back to top
m[Z]a
[Banned user]

Banned

Post Posted: 20-06-2007, 12:57:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fetita wrote:
Nu este adevarat ! Nu sa uitat de comandat Llama ... dar daca un player injura foarte rau un admin ! prima oara i se da llama a doua oara la fel ! a treia oara direct ban !!
Si nu e vb ca dam ban ca nah .. avem admin si suntem tari , dar tre sa invatam sa ne respectam intre noi chiar daca nu ne cunoastem !! Asta e parerea mea !!

Eu mai zic p server "taci ma" , "gura " dar zic asha .. l caterinca .. nicidecum sa ma iau de ei sa nu vorbeasca !!
Adevarul este ca p war3. sunt si foarte multi admini!! A r trebuii sa se faca cva in privinta asta . Prea multi .... admini .. iar unii dintre ei chiar ...nu se pricep deloc .. dar cum am zis Nimeni nu se naste invatat !!
Si da ... asta este adevarul ca se dau prea multe banuri aiurea !! un owner ar trebuii sa faca cva !! Ca nu se mai poate !!

- ceao ---- ksis allz :p

Poate tu nai uitat de llama ... - da restu ... :-s deci numa io am lwat ban de 3 ori ... asa - nu mam pwtwt abtzine .. - si doamne fereste Llama ? neah add to ban list - ms mult --

0 0

Back to top
HIGHLANDER
[Banned user]

Banned

(since 27-07-2007 16:27)

Post Posted: 20-06-2007, 13:38:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ciorbex tu ai ceva special cu fetita?ti`a facut ceva..?
0 0

Back to top
Vendetta

[Mentally Stable]

(since 15-10-2007 19:52)

Post Posted: 20-06-2007, 13:46:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ deathzone @ mza poate ca nu eu as fi in masura sa va spun asta dar totusi am invatat unele lucruri de la shocker si printre ele se numare si faptul k aces server nu este unul de coibani !!! invatati sa va comportati. daca va este prea greu sa va abtineti sau sa ingorati unele persoane atunci este ceva in neregula. Si inatinte sa aruncati acuzatii in stanga si in dreapta ar trebui sa sa va uitati la voi, deoarece nu cred k este vreun admin care abia asteapta sa dea un ban/llama/kick , ci voi ii fortati mana (jucatorii)
0 0

Back to top
Fetita

[Mentally Stable]

Post Posted: 20-06-2007, 14:18:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

iaaa -)) Vandetta ma faci sa rad -) p bune -)))))) ma faci sa rad !!!!! Cica " nu este nici 1 admin care abia asteapta sa dea ban/llama/kick" ma uite io sincer -) la inceput dabia asteptam sa dau kick/llama/ban si acum sunt la fel !!! De ce sa mint , daca asta este adevarul ? - Deci shht - please - !! -

Deci tu esti nimeni sa vorbesti in locul tuturor .. mai bine ai tacea pls -

0 0

Back to top
Vendetta

[Mentally Stable]

Post Posted: 20-06-2007, 14:25:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bine deci cu admini ca fetita imi cer scuze mza si deathzone. Si mai zice ce are lumea cu ea pfff Raised eyebrow
PS: am zis "nu cred" si se pare k mam inselat

0 0

Back to top
Fetita

[Mentally Stable]

Post Posted: 20-06-2007, 14:28:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asha si ? - eu ti-am zis te-ai inselat - cu ce am gresit ?

P.s Asta nu suport la noii admini:) La inceput pana sa primeasca un admin mai mare sunt copilashi , dulci - naivi saracutzii "scz" , "nu se mai intampla " si cand au si ei un admin mai mare incep:) si isi creeaza singuri conditii - . Devin copilashii dupa guralivi , intepati , arfisti .. etc -
Vandetta eu nu cred ca cineva dupa server ar avea cva asha temeinic cu mine !! sa nu ma sufere !! Ce m-am certat atunci cu Twister dar dupa mi-am cerut scuze !!! Eu asha nu prea am dusmani p net , dragutzule - . Si daca as avea nu mi as face probleme !! ca stiu ca ar fii unii ca tine -

ceao -

0 0

Back to top
m[Z]a
[Banned user]

Banned

Post Posted: 20-06-2007, 14:44:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vendetta wrote:
bine deci cu admini ca fetita imi cer scuze mza si deathzone. Si mai zice ce are lumea cu ea pfff Raised eyebrow
PS: am zis "nu cred" si se pare k mam inselat

Vendetta ... asta e frate .. - are dreptate adevarat sa mor ... ca asa facetzi voi lingusitorii -)) hai va rog io am grija de server ... ca nu stiu ce .. promit ca snt cuminte -) loll - de unde vretzi admin si gata sa vada lwmea ca voi avetzi grade etc .. - ai admin .... si tea injurat unu de exemplu ... date ba ratonule ... - de exemplu si ai admin in 2 sec add to ban list deci daca asta nu e asa io ma impushc sa mor ... - dar daca ziceam la un player nou intrat asta ... - nici gag nici llama .. nimic - nu primeam - daia`mi place mie war3 ... ---- vaii --)))

0 0

Back to top
Vendetta

[Mentally Stable]

Post Posted: 20-06-2007, 16:17:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mza in primul rand citeste de 2 -3 ori sau dat iti ia ca sa intelebi bine postul meu si dupa aceea bv,
SI daca chiar am da ban la "expresiile"de care ai adus u aminte s`ar injumatati servaru` (la players ma refer)
deci nu imi spune mie k am dat ban dak unu mi`a zis raton sau k am promis eu nush ce k sunt cuminte si bla bla cand defapt u nici nu stii ce am "promis" eu OK? ?

cheers

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 27-02-2025, 01:08:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x