User
Pass
2FA

Cerere ban Nemilosuu

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message426
daviddd

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-05-2013 09:58)

Votes: 2

Post Posted: 15-08-2011, 18:56:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, am strans ceva bani si am vrut sa cumpar un Battered Hilt. Am luat legatura cu un player dispus sa vand un asemenea item. M-am intalnit cu el, toate bune si frumoase. Probelma e ca la fereastra de "trade", eu am pus banii iar el a pus itemul in sectiunea "Will not be traded". Cand am vazut am inchis tranzactia dar el a incercat sa ma convinga ca in acea sectiune se pun itemele de la quest-uri. I-am zis ca facem asa: Ii dau 20.000 gold, imi da itemul, iar eu ii dau si cealalta parte de bani. La inceput nu a fost de acord dar apoi a acceptat propunerea mea. (am crezut ca tipul este serios si nu se ocupa de "jonglerii" intr-un joc - n-a fost asa). Itemul l-a pus tot la sectiunea "Will not be traded" (eu l-am crezut ca acolo se pune itemul deoarece cat m-am jucat WoW nu am facut numai tranzactii.) Cum i-am dat o parte din bani, a si fugit si ma si ignora la whisper. Nu vreau banii inapoi, nu vreau nici banarea acestui player. (bine, poate putin pentru ca nu e frumos sa faci asa ceva nici macar intr-un joc). Ceea ce vreau sa scot in evidenta este sa arat ce fel de jucatori poti intalnii pe servere. Si mai ales, sa va feriti de asemenea jucatori.
(am pus si 2 poze pe care le-am facut. nu sunt foarte elocvente dar se poate vedea despre ce era vorba)

PS: am uitat sa mentionez ca tipul o daduse pe prosteala spunand ca mai are oferte dar a acceptat-o pe a mea deoarece m-a vazut cu GS mai mic si s-a gandit sa ma ajute. Cu astfel de oameni tot sa faci afaceri... NOT.

IMG: http://img717.imageshack.us/img717/719/wowscrnshot081511194415.jpg
IMG: http://img833.imageshack.us/img833/3378/wowscrnshot081511194441.jpg

REALM: GENESIS, DATA: 15.08.2011, ORA: cu cateva minute inainte sa fac topicul, nu mai stiu ora exacta.

Multumesc

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
myt42xxx

[Ace of Spades]

Status: Offline
(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 15-08-2011, 22:33:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai bine postai aici: http://forum.wow-freakz.com/Cum-sa-nu-fi-fraierit-Tutorial-t71842-0.html
Chiar dacã era cerere de ban, nu puteai fi ajutat. Tu trebuie sã ºtii sã faci trade.

- Retired -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by myt42xxx, 15 August 2011 20:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 09-08-2025, 14:26:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password