User
Pass
2FA

Reclamatie unui Adm cretin

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message688
Mcat

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-09-2011 14:50)

Votes: 5

Post Posted: 17-08-2011, 22:33:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu imi pasa ca am luat bann - pt mine totu a fost doar un joc ....chiar nu sunt suparat ..faza e ca nu eu am ediat poza aia ..ci fratele meu geaman - (Cazemata) care sta in aceiasi camera cu mine (eu l-am ajutat) si apropo ...faza e ca daca nu psta ade log chatu eu nu luam ban ...prima data i-ai dat mute 20 de minute deci esti chior cum tu ai spus -
Chiar daca crezi ca serveru este sigur ..foarte multe chichite pot fi facute cu programe de genu cheat engine . ...cu 30 de minute inainte de ban am reusit sa devin nemuritor ....(intreabal pe mojito si ceilalti copi care imi dadeau taze si trageau in mine , iar eu ma miscam liber cum vroia pla mea -.
Am sa fac tot posibilul sa revin pe serveru asta pt ca sincer mi-a placut ...cei care se ocupa de el sunt toti niste copii prosti care de ex o cred pe ade ca e fata ....politistii sunt toti niste buti care nu stiu sa traga cu pistolu ..ex Alle , yrina , mojito , alex (app. Aia cu allex e editata ...pls scoatetii warnu - )
Observ ca toti playerii de pe srv asta nu stiu sa joace ...helperii si adm fac abuz iar ade se enerveaza foooaarte rpd pt o fata -
Va urez sugere de pla placuta in continuare si la multi ani -

Staff message (ion):

+1 warn pentru limbaj.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
mediocrul_ataca
[Banned user]

Banned

(since 17-08-2011 20:38)

Votes: 2

Post Posted: 17-08-2011, 22:36:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumim domnule Mcat . Adevar ati grait - : cas cel mai mare ratat din lume
0 0

Back to top
Uzz1xd*

[White and Proud]

(since 26-11-2019 20:50)

Votes: 58

Post Posted: 17-08-2011, 23:33:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand, cretin e cel care te-a conceput.
Code:
.prima data i-ai dat mute 20 de minute deci esti chior cum tu ai spus

Si-n al doilea rand, ca sa vezi cat esti de CHIOR, nu eu i-am dat mute, ci k1d0r si se mai intampla ca nu a stat sa examineze poza, pe mine m-a anuntat sa verific care e treaba iar eu am aflat.
Si daca tot nu-ti pasa de ce iti spui parerea ? Nici noua nu ne pasa, cel putin mie chiar mi se rupe ca nu o sa mai joci -, sau ca totul a fost un joc pentru tine.
Din partea mea poti sa-ti pui sfoara de gat, nu-mi pasa -.

PS:
Code:
 Va urez sugere de pla placuta in continuare si la multi ani

Asa-i saluti tu pe parintii tai ? - Of of ... -

0 0

Back to top
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 18-08-2011, 00:55:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Virgin.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by CbR*, 17 August 2011 22:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 24-08-2025, 00:22:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password