User
Pass
2FA

Unban pls?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message482
axelsk8

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-08-2012 08:50)

Votes: 2

Post Posted: 25-08-2011, 10:21:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name:Axelblade
Account name:axelgreat
IP:93.114.197.13
GM responsabil:Stig
Realm:Genesis
Motiv:Teleport hack
Data si ora:24.08.2011,ora aprox.22:30
Ceva ce doriti sa adaugati:
In primul rand vreau sa multumesc persoanelor care citesc acest post:Multumesc!
Recunosc ca pe data si ora adaugata mai devreme am primit un hack de la un prieten pe skype si m-am teleportat la GM island ca sa vada si ochii mei cum e pe acolo,evident in calea explorarii mele trebuia sa se iveasca un GM care se intreba ce cauta asta aici,chit ca mam simtit super nasol toata noaptea si nu stiu de ce mi sa parut ciudat ca nam putut sa dorm deloc, cu faptul ca am luat pe main account(descris mai sus)ban 666d pentru ca ochii mei au vrut sa vada GM island,mam simtit nasol cu faptul ca eu respect servarul asta si imi face mare placere sa joc pe el dar sa mi se duca toata munca si distractia care am petrecut-o aici pe acest motiv pare absurd sincer 666d?come on recunosc este hack dar nu lam folosit sa iau achivment,in bg-uri(arene),nu lam folosit spre displacul altui jucator ci doar de curiozitate asta e sunt pustan am vrut sa vad ce sa fak acu sunt si eu om.
As vrea sa inchid subiectul cu scuzele mele ca a fost strict doar de intentie de curiozitate si ca nu se va mai intampla niciodata.
Vreau sa imi cer scuze si cu sperantele ca o sa mi le acceptati.

Multumesc,

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Stigmata

[I like trains]

(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 25-08-2011, 10:51:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai uitat sa zici de caterinca de doi lei care o faceai pe acolo cand te-am intrebat ce cauti si celelalte 4-5 char cu care iti dadeai teleport acolo in incercarea de a ma enerva.
0 0

Back to top
axelsk8

[Mentally Stable]

(since 03-08-2012 08:50)

Votes: 2

Post Posted: 25-08-2011, 10:57:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e adevarat ca am mai intrat cu un caracter sa nu uitam de asta dar nu cu 4-5??? e prima data cand mam dus acolo cand am ajuns am zis:wtf?this is for real nu vroiam sa imi strice nimeni starea credeam ca sunt si eu invincibil ca un gm dar ofc am fost un ratat si nesimtit chit ca probabil no imi iau unban sau macar sa mi se scade timpu de ban dar macar imi cer scuze ca am fost un jerk si sper sa le accepti!
0 0

Back to top
Stigmata

[I like trains]

(since 27-04-2020 19:06)

Votes: 28

Post Posted: 25-08-2011, 11:13:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa zicem ce iti accept scuzele, dar banul nu ti'l scot.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Stigmata, 25 August 2011 09:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-12-2024, 22:27:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x
You don't have any alerts