User
Pass
2FA

[Rezolvat]Admin Endo

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message540
DiaZ

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-12-2012 23:57)

Votes: 5

Post Posted: 25-08-2011, 14:29:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna ziua!

Incep prin a spune ca-mi place prea mult acest server, sin3.freakz.ro, pentru a sta indiferent.
Sunt un player care intra des pe acest server si am avut ocazia sa-i cunosc in mare parte pe toti adminii, tocmai de aceea, consider ca Endo alaturi de Pato, Cardey, Kane,l0l, BadGirl, Kr3, iuly si cativa altii, e un admin bun, caruia merita sa i se acorde o a 2-a sansa. Cu totii gresim, unii suntem mai impulsivi ca altii, insa consider ca din greseli invatam toti! Ar fi pacat ptr. sv sa se "desfaca"aceasta echipa de admini, oameni pe care am ajuns sa-i respect tocmai pentru ceea ce sunt.
Sa nu se inteleaga gresit, nu sunt amicul lui Endo si nu-i iau apararea, sunt doar un player care considera ca toti gresim macar o data si ca faptele bune primeaza in fata unei greseli de impulsivitate! Caci pana una alta, Endo si-a facut datoria de admin de cate ori a fost nevoie, deci are si multe plusuri!

Sper sa nu mi-o luati in nume de rau si sper sa tineti cont si de parerea unor playeri care sunt fideli acestui server!

Cu tot respectul, va doresc o zi buna!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Rasha [;x]

[SiNNERS]

Status: Offline
(since 16-01-2022 17:33)

Votes: 21

Post Posted: 25-08-2011, 14:31:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta nu decid jucatorii,asta decid doar ownerii.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Rasha [;x], 25 August 2011 12:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-02-2025, 19:22:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x