User
Pass
2FA

Interviul lui hrotghar

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1156
bigbadwar

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-09-2011 21:48)

Votes: 2

Post Posted: 31-08-2011, 10:22:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiu ca nu este despre serverul freakz,dar discutia lui cu cineva e mai amuzanta ca acel video.
http://garena.ro/forum/redirect.php?tid=110794&&goto=lastpost
El e facut pentru asta nu are nevoie de femei droguri casa masina are nev doar de o sala de net! -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 31-08-2011, 10:27:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu merge Link-ul.

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 5 days ago)

Votes: 169

Post Posted: 31-08-2011, 10:31:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vechi , fals si plictisitor

0 0

Back to top
NFO

[BIG BAD BOSS OMFG]

(since 01-06-2012 17:11)

Votes: 8

Post Posted: 31-08-2011, 11:13:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gasisem asta in thread-ul acela si mi s-a parut amuzant oarecum.

Quote:
nu ma intelege gresit,nu sunt inamicul tau...suntem in aceeiasi alianta,si mie imi place sa ma bat cu alti oameni pe internet si sa fiu suprem pe internet,chiar imi place sa fac asta mai ales ca este un joc foarte complex si greu sa balansezi atatea clase,sa le balansezi intre ele...de aceea in aceste timpuri grele TREBUIE SA FIM UNITI! te anunt de pe acum pot purta armuri tari specifice unei clase brute ca mine de altfel.Cand vrem sa omoram pe cineva mergem si ii dam in cap in plus nu cred ca suntem singuriie o comunitate atat de mare incat multi coechipieri de lupta ne putem face,sa fie mult mai diferit,si mult mai placut! ne am putea lua toti ventrilo sa vorbim pentru a putea experimenta jocul mai bine.Putem sa ne batem recordurile jucand incontinuu pana la epuizare!si zic sa nu ne pese de criticile altora deoarece asta este pasiunea noastra,PENTRU ASTA NE AM NASCUT,STIM CA AVEM CE NE TREBUIE PENTRU A AJUNGE MARI,NU TE INGRIJORA...VOM FACE ASTA!ne vom urma visele,ne vom duce in strainatate si ne vom angaja ca gameri profesionisti vom avea sponsori si bani nu ne vor trebuii femeile,drogurile,bautura siLOCUINTA caci vom inchiria o intreaga sala de net! nu v a conta ce joc v a fi la moda stiu ca vom reusii,defapt SUNT CONVINS! cum la warlocks ai luat locu 1 pe europa cu 0 deathuri ma indoiesc ca v a exista vre o echipa mai buna ca a noastra,desii dupa cuvintele unui om maret care spun asa:deci daca ai pure skill,nu ti trebuie nimic altceva,nu ti trebuie teamwork,nu ti trebuie sa farmezi,trebuie doar sa bati oameni,trebuie sa dovedesti ca esti mai bun ca ei"vom face asta,le vom dovedii ca suntem mai buni ca ei!daca avem noroc vom avea parte de o dedicatie pe radio GARENA,totusi daca nu vor vrea stiu eu un lautar bun;) ne vom sacrifica viata personala pentru a fi cei mai buni gameri,vom creea o guilda,o familie mai tare ca breasla olarilor.iar in punctul culminant al vietii noastre ne vom casatorii ONLINE cu doua suedeze pe care le am cunoscut facand arene ,cel ce v a lega destinele noastre cu ale lor v a fi un Priest de lv 85 pentru a fi siguri ca nuntile noastre vor rezista...dar intr un final cunoscut de amandoi,stim ca ele ne vor frange inimile uitandu ne la fratii si surorile noastre din guilda,scuze,familie cu invidie asteptand lovitura lopetii care ne v a explica cum ca viata nu e asa roz cum credeam noi ca v a fi.Spre incheiere dupa cum ne am hotarat le vom da acestor noobi un sfat...DACA JUCATI PvE LASATI VA DE JOC pur si simplu,lasati va de joc! pune ti jocu' inapoi in cutie impachetati l frumos, il puneti gentil in vitrina,apoi iesiti afara sa luati aer curat sau ceva de GENU daca voi sunteti masa de jucatori casual care ne strica noua jocu si din cauza carora BLIZZARD face jocul pentru (BANNED)i atunci va lasati de joc,va lasati de joc!Gata,uitati va in oglinda...UITA TE IN OGLINDA,nu ai skill,LASA TE DE JOC ce mai vrei?!ce vrei sa demonstrezi?! oricum nu poti sa demonstrezi nimic,chiar daca vrei....nu inteleg dc te mai apuci de joc!dute afara joaca baschet sau dute la sala fa 2 genoflexiuni 3 flotari da nu imi infecta TU mie jocu ma! cu TINE vorbesc,TU noobu care te uiti aici,si zici ca, ce asta alt pro care se da in spectacol, pentru TINE zic asta LASA TE DE JOC,*wisp*lasa te de joc.Iar pentru cei ce au dedicatia necesara si sangele asta,nu cel de razboinic,unul cu mult mai puternic...CEL DE GAMER care pot ajunge ce suntem noi poate chiar mai mult,nu am nici un sfat,totu i din instinct,STITI CE TREBUIE SA FACETI!

Sorry pt offtopic.

0 0

Back to top
Odys

[PvP Legionnaire]

(since 04-06-2014 13:09)

Votes: 7

Post Posted: 31-08-2011, 11:18:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FAKE AND ***!

0 0

Back to top
Arrow

[cine, eu ?]

(since 27-10-2011 12:16)

Votes: 2

Post Posted: 31-08-2011, 11:26:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De invatat sau de muncit nu poate sa vorbeasca asa... uite de ce au picat atatia bacu.

Libertatea de a iti spune opinia presupune si responsabilitatea alaturata ei.
Calitatea unui barbat sta in controlul asupra sinelui.

Tine minte acestea.
0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 31-08-2011, 11:28:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

old big shit.

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Setemotion, 31 August 2011 09:29

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 16-08-2025, 11:23:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password