User
Pass
2FA

Cerere unban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message296
mihai24

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-09-2011 17:08)

Votes: 2

Post Posted: 02-09-2011, 08:21:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name: Ghor
Account name: mostwanted2407
IP: 89.41.156.204
GM responsabil : Burtonz
Realm: Genesis
Motiv / Reason: usain bolt in bg
Data si ora / Date: 21:58
Ceva ce doriti sa adaugati : Totul a inceput in seara de 1 septembrie ora 6 cand varul meu a venit pe la mine...a venit recent din Grecia si nu l-am mai vazut de 2 ani.Am vb putin dupa care i-am aratat ce jocuri am..a vazut si WoW si mi-a spus sa-i dau numele si parola sa joace si el ca nu a mai jucat de mult.Eu nu am vrut dar pana la urma m-a convins.Apoi am plecat afara pe la ora 18:05.....nu stiu pe la ce ora a intrat pe wow dar pe la 10:02 min am venit de afara si mi-a zis ca am primit ban.Pana acum nu am avut nici un fel de abatere.M-am gandit sa cer unban din moment ce nu am jucat eu si promit foarte solem ca nu voi mai avea nici un fel de abatere .Repet nu am jucat eu.Nu stiu ce a fost in capul meu sa-i dau parola la cont.Consider ca asta e cel mai bun server din cate am vazut..si nu vreau sa stau pe tusa 2 luni sau sa joc pe alt server pentru ca e greu sa gasesti un server aproape la fel de bun ca asta.Asteptam cu nerabdare cataclysmul dar acum visul meu s-a spulberat.Am mai jucat cataclysm dar banuiesc ca aici pe server vor merge toate instantele....absolut toate pentru ca adminii fac o treaba buna.Sincere scuze pentru varul meu si regret nespus pentru cele intamplate.As fi foarte recunoscator daca mi-ati lua banul. - -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
mihai24

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-09-2011 17:08)

Votes: 2

Post Posted: 02-09-2011, 09:20:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Macar sa-mi scurtati banul la 30 de zile..2 luni mi se pare prea mult.As putea sa aduc alti jucatori din cartier sa joace pe freakz dar macar sa-mi scurtati banul sau sa mi-l luati.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 02 September 2011 08:29

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-08-2025, 11:03:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password