User
Pass
2FA

Sugestie

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message772
mario98

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 10-09-2011 15:53)

Votes: 4

Post Posted: 03-09-2011, 17:17:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare!

Propun la deschiderea realmului de cata live sa puteam sa ne schimbam rasa deoarece poate unii au muncit la honor si la embleme si vor alta rasa care nu este valabila pe wotlk pt clasa respectiva. Spre ex: eu sunt Blood-Elf paladin si am facut honor si embleme maxime. Poate eu pe cata vreau tauren pala cu acelasi nume si aceleasi embleme.

Nu cred ca e foarte absurd e doar o sugestie -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 03-09-2011, 17:18:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu
0 0

Back to top
Harry Pothead

[FilthyWaterRapeShark]

(since 08-04-2012 16:05)

Votes: 46

Post Posted: 03-09-2011, 22:01:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Froster wrote:
Dat fiind faptul ca Shocker ia deciziile si nu voi, recomand sa nu mai faceti topicuri prostesti. Totul va fi ca la normal, nu vom modifica nimic, sa fie jocul mai complicat/pvp-ul mai interesant/pve-ul mai slab. Si totodata, nu e decizia ta sau a mea, sau a lui Xhelaru (care doarme dupa ora 21, inclusiv in vacanta), daca va mai fi WOTLK sau nu. Totul va fi decis in timp, de catre Shocker.

Pentru cei care tot sunteti batuti in cap, si nu intelegeti:

http://forum.wow-freakz.com/CATACLYSM-CAND-WHEN-t88312.html Pentru a afla mai multe chestii legate, si tot ce s-a discutat pana acum

http://forum.wow-freakz.com/CATACLYSM-PROGRESS-FIXES-t94006.html Pentru a observa cum sta treaba cu serverul de Cataclysm.

Daca dupa ce-ati citit primul topic si tot aveti intrebari (care nu se gasesc in discutia de 80 de pagini acolo) puteti sa reveniti cu intrebari (care sa nu fie stupide, asemeni celor carora le lipsesc lobul temporal stang)

Va multumesc, ma inclin.

VA ROG INSISTENT SA CITITI CU ATENTIE TOATE TOPICURILE, PENTRU A NU TOT REPETA INTREBARILE.

Am scos în evidenþã ce e valabil pentru tine.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 03 September 2011 15:18

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 02-12-2024, 13:13:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password